Sunday, January 1, 2017

Cantikkan Rumah Anda Dengan HOME DECOR MALAYSIA


Cantikkan Rumah Anda Dengan HOME DECOR MALAYSIA | Salam. Ada tak ibu ibu bapa bapa kakak kakak abang abang adik adik yang ada rumah sendiri? Yang ada anak? Yang suka menghias tapi takde transport nak beli barang rumah.. Yang suka sweet sweet decor home, haa meh lah baca sini .. Confirm korang  merecik perasaan sebab tengok barang decor cantik-cantik macam ni..

Nanti insyallah dah kahwin, uzu akan cari barang2 cecantik gini lah hias rumah kiterang *chewahhh* belum kahwin dah berangan .. Hahahaha.. Tapi perangai bakal semua suka menghias dan mengemas , sesuai lah diaa beli menantang ni..

Well, Home Living Shop ada menjual pelbagai barangan rumah, keperluan, perhiasan bagai tak kira sama ada budak, rumah, dan sebagainya.. Meh lah kita tengok hakak ni ada jual ape..

Round tassel tapestry,lightbox, DIY letter banner, pillow case
DIY kids art, kids room decoration (garland, paper storage, cute pillow case, night lamp, wall sticker, terbaru rainbow suitcase) dan juga kids bento (bento bag dan bento box)
Bedding set (termasuk set hotel), laundry basket, handmade retro decoration boleh letak kat IKEA shelf dan akan datang couple pillow case
Bukan tu je, banyak lagi koleksi koleksi Home Living Shhop yang meletop2. Boleh layan gambar kat bawah .. Mohon bersabar ye kalau tengok gambar ni.. Semua cecantik..! hehehe oh meroyaann i..
 
uzu dah skodeng dah.. hehe ada benda yang uzu cari selama ni.. Tu haa kain tapestry tu.. Memang tengah servay-servay harga murah.. Blogger macam uzu ni, kena selfie background cantik-cantik tu sebab lah at least blogger kena ada sehelai. At least. At least tak ketinggalan zaman. haehehe. Yang berminat nak beli barang-barang comel di atas, boleh tengok IG, website dan fb kat bawah, sebab banyak lagi koleksi yang uzu tak upload. Hehehe. Happy shopping u olls !

Lebih banyak lagi pilihan di :

Untk IG boleh scroll #HLSpreorder
https://www.instagram.com/explore/tags/hlspreorder/

1 comment:

Nurul Syahirah said...

selamat tahun baru :)

sudi2 la join contest Nurul ni ye :)
http://syahirahvaliant.blogspot.my/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com