January 10, 2017

DERMALISSE FOUNDATION : FOUNDATION FORMULASI DARI TEKNOLOGI KOREA

DERMALISSE FOUNDATION : FOUNDATION FORMULASI DARI TEKNOLOGI KOREA | Salam selamat pagi u ols...Dah masuk hari selasa dah.. Cepatnya masa berlalu.. Gituew kan.. Uzu nak sambung review product pulak.. Review kali ni mengenai foundation DERMALISSE. Foundation baru yang formulasi dari teknologi korea..

So far uzu banyak je dapat foundation untuk di review. Masing-masing ada kebaikan memasing. Semua so far best best foundation tu.. Kali ni pun nampak best juga.. tapi tak try lagi lah.. Uzu tengah rehatkan muka buat masa ni..Tak nak pakai mekap..So  InsyaAllah uzu try pakai eh..

Apa agak-agaknya kan beza foundation dermalisse ni dengan foundation yang lain eh?

FOUNDATION FORMULASI DARI TEKNOLOGI KOREA

  • Merangsang  pertubahan sel kulit yang baru
  • Anti penuaan bertindak sebagai krim siang
  • Waterbased dan boleh di bawah solat
  • Wudhuk  friendly) muda di cuci dan mesra solat
  • Merawat perbagai jenis masala kulit muka
  • Melembabkan kulit/tidak berminyak tidak bercepuk ketika berpeluh
  • Tidak menutupi lubang pori anda
  • Menjadikan kulit anda lebih lembut dan cerah selepas 5-10minit lepas pemakaian
  • Mengecilkan liang roma
  • Menutup cela dan parut jirawat dengan serta merta
  • Kulit menjadi "Flawless" selepas sapuan pertama
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Mengandungi  SPF60++ memberi perlindungan dari sinaran UV dan UVB
Uzu suka foundation yang wuduk friendly. Senang nak tanggal kalau nak solat.. Sebab ada juga foundation yang tahan lama, nak tanggal tu, ya ampunn susahnya nak tanggal.. Itu kebaikan foundation tu tapi perempuan yang rajin solat tu kan, haa susah juga bab nak mencuci mekap ni. kekadang kalau basuh je guna air, memang tak kan hilang.. So far Dermalisse ni mudah dibasuh.

Lagi best tu bila tidak menutupi pori.. Yang ni bahaya tau korang... Kalau ada foundation tu, dia tutup pori kita kan, tak bernafas kulit kita ni ha.. Kalau kulit tak bernafas tu mula lah jerawat naik, kulit berminyak dan banyak lagi..Dermalisse Foundation ni bukan je tak tutup liang pori , juga dia merawat serta mengeciklan pori-pori..

Pergh ada lagi yang best ni, untuk sapuan pertam tu kan, terus muka jadi flawless. Biar betul kau? tetiba uzu nak try foundation ni esok pagi.. Nakk pakai sekarang pun, ahhh muka tak berapa sihat sangat ni.. hehehe, Nanti dah sihat boleh try Dermalisse Foundation ni ok ? Nak tengok betui ke boleh flawless pada sapuan pertama? Nanti kan... hehe

Bahan-Bahan Yang Ada Di Dalam Dermalisse Foundation
Collagen rumpai laut
Beeswax
Vitamin A,C,E
Carbopol
Serbuk mutiara 
Pewarna
Pewangi


Testimoni Dermalisse Foundation

Wohaaa nantikan uzu lak jadi testioni. InsyaAllah esok lusa kalau uzu pakai, uzu update gambar kat IG/FB. Gituewww.. So korang kalau nak jadi plowless pada sapuan pertama *gituewww* boleh lah kan ke terjah info kat bawah ye korangggg :)

Untuk Pertanyaan & Pembelian Di :

Fanpage : Demalise
Whatsapp : 0102786307



Share:

3 Sila Komen:

Khairuddin Halim said...

Singgah sat tgk apa barang baik yg ada di sini..


Jom Like & Singgah:
Web: www.omgmediahub.my
Page FB: OMG Media Hub

Norul Huda said...

Kolagen rumpai laut antara ramuan yang bagus untuk kandungan foundation. Ternyata teknologi Korea juga banyak memanfaatkan sumber penting untuk kecantikan kulit sebagaimana pada Dermalisse Foundation.

Abdullah Idris said...

Saya ni bertugas sebagai seorang perawat Islam, merawat masalah sihir. Masalahnya kadang-kadang, ada sesetengah pesakit ni, muka berminyak pun dikatanya ada sihir, minta saya buat bagi hilang minyak di muka tu.

Pening-penig kalau nak layan pesakit macam ni. Jadi, lepas ni, saya rekemenkan produk ni kat diaorang. Ada affiliate tak?hihihihi

Boleh gak dapat komisen bila promote kan :)