Thursday, January 5, 2017

Kain Pasang Murah - D'Jenna Exclusive

D'JENNA EXCLUSIVE : Santun Menuju Syurga | Salam.. Selamat malam.. Review kali ni lebih kepada promote facebook page yang menjual pelbagai jenis kain yang sangatt lah memukau hati uzu.. Lagi-lagi nampak kaler pink...! 

Haaaa uzu ni dah lama tak beli kain pasang macam ni. Last pun masa study poli dulu.. Ye lahh poli kan peraturan dia kemainn weii hari-hari pakai baju kurung.. Tu sebab zaman poli uzu rajin beli kain pasang gini, buat baju kurung.. Tu zaman poli 5 6 tahun juga lah tak beli kain pasang... Tapi hari ni, tak pasal pasal nak beli kat yang si norfa ni juai. Adoiii parah ! Hahahaha norfaaa norfaaa.. Apa hal lah juai kain comel-comel ni...Ya ampun... Tengok lah gambar kat atas ni.. Comel tak? Belum lagi gambar yang kat bawah ni hah.. Ternganga lah korang ! 
D'Jenna Exclusive menjual kain-kain cotton yang berkualiti tinggi, sebab jenis kain ni ialah Japanese Cotton Exclusive. Haaaa kerlas tak? page ni D'Jenna Exclusive , dah 114, 769 likes ok .. Meanss page ni memang kuat lah bab jual-jual ni.. Dari diri kita nak usaha lagi kan? Uzu tengok komen-komen nak beli kain kat  page ni,kira beratus2 komen juga.. buat kira not bad juga. Tau tak sebab apa banyak respon sampai , sebab kain yang kenal juai memang semua lawan-lawa. hahaha meh lah kita layan gambar kat bawah..
Camna ? Cantik-cantik tak kain-kain pasang ni? D'Jenna Exclusive macam-macam kain dia jual. Uzu cuma ambik yang ada kaler pink.. Actually kaler lain pun ada juga tau.. Nanti korang skodeng-skodeng lah kat facebook page D'Jenna Exclusive , kat website D'Jenna Exclusive .. Memang banyak koleksi-koleksi japanese cotton serta promosi yang dibuat di D'Jenna Exclusive . Jom kita semua g terjahhh reramai jommmmm ! Hehehe happy shopping u  olls.. salam.

Untuk Pertanyaan & Pembelian

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com