Monday, January 2, 2017

Jom Shopping Online Kat Double N's Shops Yang Menjual Pakaian Murah Mengikut Fesyen Terkini

Jom Shopping Online Kat Double N's Shops Yang Menjual Pakaian Murah Mengikut Fesyen Terkini | Salam. Selalunya uzu bab-bab beli shopping online ni memang rajin.. Beli baju lah, beli tudung lah, beli kasut lah, beli stokin bagai lah kan, memang uzu suka beli barang-barang online tapi nak cari IG yang jual tu memang susah nak cari lagi-lagi bila kita cari kat # , cari #blause kat IG, lain yan keluar. Kekadang tu kan gambar lain pulak yang ada...

So bila uzu dapat tau satu IG/FB yang jual online ni, lagi-lagi macam-macam barang hakak ni jual. Walaupun bukan produk sendiri, tapi kalau harga dah murah tu, whyy not kan tak beli ? Yang uzu perhati, Nnby Shops ni jual memacam , dari tudung pucci yang paling hot item, baju warda,  baju muslimah bagai , jubah dan sebagainya pun ada. Jual beg pun , kasut, dompet pun ada ha..  So meh lah kita skodeng apa yang Nnby Shops jual kat IG/Fb dia ni..

Instant Mecca Plain Heavy chiffon - RM19
Inner Snow Cap - RM10.50
 Shawl Bubble Plain - RM16 Exc. Postage
Shawl Amaris - RM20
 GH5492 BLOUSE 3XL -RM 41
 Bright Color Kitchen Rice Washing Sieve Plastic Drain Vegetables Basket - RM18
Pastoral Fabric Switch Stickers Socket Decorative Sleeve Pockett - RM16
Elegant Crocodile Grain Women Square Mini Handbag - RM35
 Korean Style Mini Shoulder Bag Mobile Messenger - RM25
Simple Roman Anti-Slip Clip Toe Sandals - RM34
Fashion High-Heeled Clip Ribbon Colorful Muffin Sandals - RM24
 Korean Women's Low Flats Shoes - RM35
Women's Candy-colored Flat Peas Shoes - RM35
 Korea Quilted Woven Shoulder Hand Bag - RM25
 Belian COMBO 3 helai hanya RM114 SAHAJA 
 Korean Roman Fashion Sweet Color Ladies Flip-Flop Beach Sandals - RM21
European Women's Fashion Classic Hand Diagonal Shoulder Bag - RM80
 Neelufah Set
Set Warda
 Ava Blouse
Velisa Jubah
 Couple Set Jubah

Yang ni separuh gambar je uzu ambik gambar.. Uzu ambik kat page Nnby Shops . So kat IG @nnbyshops , banyak lagi hakak ni jual.. Kita layan gambar lah eh.. Hehehehe..



 


Uzu suka Double N's Shops sebab jual baju yang uzu berkenan, muslimah style, baju labuh labuh, ada jual skirt, ada jual jubah, telekung, blouse baju, tudung, shawl, dan tak lupa tudung budak.. 

So kalau ada yang korang berkenan, sini ada boleh beli borong juga, muah murah murah pasti harga murah dan berpatutan. Nanti korang like page dan follow instagram kat bawah ye. kalau nak order ke apa ke nak tanya ke, boleh whatsapp info di bawah ye :)

Untuk Pertanyaan Lanjut
Wechat : nnbyshops
Whatsapp : 0148027498

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com