January 01, 2017

NURUL SYAMIMI : MUA Bajet Untuk Make Up Dinner/Event/Tunang/Nikah/Sanding Di Area Klang Valley

MUA Bajet Untuk Make Up Dinner/Event/Tunang/Nikah/Sanding Di Area Klang Valley  | Salam. Mekap ni memang antara servis yang laris ketika ni. Hee bagi uzu mekap satu keperluan, setiaap minggu pun ada orang nak nikah, so mua lah ambik perana tuk mencantikkan kita ni haa yang tak berapa nak cantik sangat. keh!

Bab MUA ni uzu pemilih sikit ..Apa yang uzu akan tengok ialah cara dia lukis kening customer. Kening sangat leh penting kan tuk kita ni.. Kening lah mencorakkan muka kita manis ke, muka pahit ke, muka jahat ke, semua bergantung pada kening ..

Nurul Syamimi MUa yang uzu kenal kat facebook. Tengok gambar DP menang comel ya ampunnn. Macam retis dah.. Uzu suka tengok MUA. MUA semua cantik-cantik..

Nurul Syamimi menyediakan servis make up tuk bajet bajet murah untuk mekap dinner ke, mekap event ke, mekap tunang, mekap nikah dan juga mekap sanding.. Pelabagi jenis mekap ada.. Area di Klang Valley .. Wowww jarang ada MUA bagi harga bajet bajet ni.. Yelah barang mekap semua memahal, pastu bagi harga murah.. Memang best lah kan? Siapa tak nak ye dak?

Bukan tu je, Mua letoppp ni ada juga ambik kelas mekap personal mahupun berkumpulan ! Actually uzu memang tengah cari MUa tuk personal mekap, pasti ni boleh rojer-rojer hakak ni kan? Uzu ni kena belajar mekap lah, asyik mekap tak menjadi je, geram gila. Woi kening asyik tak cantik je.. hahahaha sungguh lah nak belahar mekap.

Makeup Class by Grouping
 Demo dan praktikal ada dalam mekap class ni.
Sebelum & Selepas Makeup by MUA Nurul Syamimi
Siapa berminat nak mekap tuk majlis penting korang, boleh lah contact MUA ni ok? 

Whatsapp : 0102214895
Ig @beautebymimi

CADAR PATCHWORK MURAH

Btw kak MUA letop ni bukan je ada servis MUA tapi ada juga bisnes lain.. Antara bisnesnya tu ada jual cadar patchwork murah.. Ni pun salah satu wishlist 2016 tapi tak berjaya mendapatkannya. Keh. Status single lagi kan, maka katil pun single.. Tak sesuai lah beli cadar paatchwork murah ni..

Cantiknyaa yang kaler purple tu wei...Kalau ada soft parcel pink colour lagi merecik.. Well uzu suka kan suka pink.. Hehehe. Eh kalau berminat tengoklah koleksi kat bawah ni.. Rasanya banyak lagi corak yang ada so better kalau ada yang minat nak beli cadar patchwork murah malaysia ni kena whatsapp hakak cantik tu ok?
CADAR PATCHWORK MURAH BY NURUL SYAMIMI
Cadar patchwork murah 
Cadar + 2 sarung bantal 
Rm65 sahaja. (Tidak termasuk pos)
Cod setia alam / meru klang
Whatsapp 0102214895
Share:

0 Sila Komen: