January 06, 2017

, , , , , ,

Spa For Men : Alang Spa (Spa Untuk Lelaki)

Spa For Men : Alang Spa (Spa Untuk Lelaki) |  Salam.. Wuiyooooo ...! Gilerrr lahh.. ! Spa for men? Spa untuk lelaki? Biar betul ? Hehehe..First time dengar.. Rasanya takde lagi uzu dengar sebelum ni, ada spa for men kat malaysia.. Ni first time uzu tahu kewujudan spa khas untuk lelaki.. Mungkin uzu tak perasan lah kot kalau spa untuk lelaki ni wujud kat Malaysia, tapi serius lah uzu tabik ah dengan Alang Spa ni.. Spa for men katanyaa.. Tudiaaaaa...!
Alang Spa ni lah spa untuk lelaki tu.. Terbaik lah  bang !! Saya bagi 5/5 bintanggg ! Selama ni kan kita dengar, spa untuk wanita. Spa tapi spa lelaki dan perempuan dan inilah first time uzu dengar spa khas untuk lelaki.. Agak-agak apa eh yang ditawarkan oleh ALANG SPA : SPA FOR MEN ni ..
Alang Spa ni, servis dia sama je macam perempuan punya jenis-jenis treatment, cuma nama treatment je lain.. Ada banyak jenis treatment untuk lelaki di Alang Spa ni antaranya Full Body Massage, Facial, Bath dan macam-macam lagi treatment.. Boleh baca kat banner di atas ni :)

Alang Spa bertempat di Taman Prima Saujana Kajang Selangor beroperasi dari 10 pagi sehingga 10 malam buka setiap hari, so yang ada berdekatan dengan Kajag tu, boleh lah buat appoitment dulu, whatsapp dulu abg Alang Spa ni, bagi tahu korang nak datang .. Ok? Hehe..

Uzu suka dengan Alang Spa ni sebab... satu ..spaa dia cantik giler ..! Pandainya awak hiass! hihi.. Yang kedua sebab dai only for men.. Dan yang ketiga, sebab harga murah !! Heheh eh Jom lah kita layan dulu gambar-gambar di dalam Spa abang Alang ni.. * cehhh "abang" lah sangat..:D
Cantik tak? hehehehe.. Kalau Spa Mawar Putih tu bertemakan Bali, tapi yang ni bertemakan model lah kekdahnya rasa... Entah lah tak pernah masuk.. Tengok dalam gambar je.. Alaaa dalam gambar pun buatkan rasa gerammm je nak g.. Bebudak blogger lelaki yang lain dah sibuk nak pergi ni.. Sabar je lah.. Hehehehe diorang ni macam tak pernah masuk spa lelaki ke apa eh? kehkeh..

Dalam servis ALANG SPA : SPA FOR MEN ni ada macam-macam jenis rawatan untuk lelaki. Antaranya ialah ...

PROMO PEMBUKAAN SPA UNTUK LELAKI

PAKEJ TUAH
Sauna +Body Scrub+Body Mask+Mandi Bunga+Urutan Balinese
Masa Rawatan : 1 Jam 45 Minit
HARGA ASAL : RM 440
HARGA PROMOSI : RM 360

PAKEJ JEBAT
Body Scrub+Mandi Susu+Hot Stone Massage+Collogen Facial+Foot Spa
Masa Rawatan : 1 Jam 45 Minit
HARGA ASAL :RM 425
HARGA PROMOSI :RM 355

PAKEJ LEKIR
Sauna+Mandi Herba+Tradisional Massage+Hand Spa
Masa Rawatan : 1 Jam 20 Minit
HARGA ASAL : RM 285
HARGA PROMOSI : RM 255

PAKEJ LEKIU
Body Scrub+Body Mask+Head And Shoulder Massage
Masa Rawatan : 1 Jam 45 Minit
HARGA ASAL : RM 210
HARGA PROMOSI : RM150

PAKEJ AURA
3 x Full Facial Treatment
Free 1 x Foot Spa
Masa Rawatan : 1 Jam 30 Minit
HARGA ASAL : RM 315
HARGA PROMOSI : RM 255

PAKEJ PUTRA
4 x Full Facial Collogen
Free 1 x Head And Shoulder Massage
Masa Rawatan : 1 Jam 30 Minit
HARGA ASAL :RM 370
HARGA PROMOSI :RM 299

PAKEJ RESDUNG
4 x Full Facial Resdung  Free 1 x Foot Spa
Masa Rawatan : 1 Jam 30 Minit
HARGA ASAL : RM 365
HARGA PROMOSI: RM 299

PAKEJ UNTUK BAKAL PENGANTIN

PAKEJ INDRA
Sauna+Body Scrub+Body Mask+Mandi Bunga+Balinese Massage+Facial Aura Seri Arjuna+Foot Spa.
Masa -3 Jam
Harga Asal-RM430
Harga Jimat-RM390

PAKEJ BENTARA
Sauna+Body Scrub+Mandi Susu+Sweedish Massage+Hand Spa+Foot Spa.
Masa Rawatan-2 Jam 15 Minit
Harga Asal-RM430
Harga Jimat-RM350

PAKEJ MAHARAJA
Body Scrub+Body Mask+Mandi Bunga+Foot Spa+Head And Shoulder Massage.
Masa Rawatan-2 Jam
Harga Asal-RM345
Harga Jimat-RM290

PAKEJ TUN PERAK
Body Scrub+Body Mask+Mandi Susu+Hand Spa+Foot Spa
Masa Rawatan-1 Jam 30 Minit
Harga Asal-RM320
Harga Jimat-RM22O

Haaaa selalunya treatment untuk bakal pengantin ni, perempuan je ada.. Kali ni lelaki sekali pun ada haaa. treatment resdung pun ada juga so kira macam-macam ada lah. Complete semua ada.. Alang Spa ni juga ada buat PROMO SEMPENA PEMBUKAAN so korang jangan lepas kan peluang lah kan, waktu ni je kita nak merasa spa baruu, spa khas untuk lelaki, agak-agak camne ntah perasaan dia kan? Hehehehe.. Btw pakej yang ada kat atas ni just separuh , separuh lagi  nanti korang leh skodeng-skodeng facebook page dia eh.. ok?

Meh lah korang yang ada berdekatan Kajang tu, Bangi ke kan, yang dekat-dekat tu boleh datang, bawak family suami korang, yang pembaca lelaki, haaa boleh lah bawak member-member lelaki, yang lelaki nak kahwin tu pun sangat digalakkan p spa ni.. Kanggg kahwin nampak berserii seriii.. Wahh gituewww... Jom p bermai-ramai serbu spa ALANG SPA ok? nak g situ boleh tengok info kat bawah ye.. Happy Spaaa-ing !!


Untuk Pertanyaan Lanjut
Facebook Page : ALANG SPA
Whatsapp :  +6016 261 9431

Alamat : 
ALANG SPA , Tingkat 1
No. 63A, Jln Prima Saujana 1/1A
Tmn. Prima Saujana,43000 Kajang, Sel, Malaysia
*Landmark Bersebelahan GIATMARA HULU LANGAT*
.
Business Hour : 
10:00a.m. .10:00p.m (Weekday)
10:00a.m. .10:00p.m (Weekends)

Share:

1 Sila Komen:

zahar said...

first time dgr, baru tahu ada spa utk lelaki jgk, hehe