Ya Ampunn ! Jatuh Cinta Dengan CATTLEYA Lip Matte From IMANNI SKINZ !! Best Gilerr Weii !

Ya Ampunn ! Jatuh Cinta Dengan CATTLEYA Lip Matte From IMANNI SKINZ !! Best Gilerr Weii..! | Salam. Kemain eh tegasnyaaa tajuk entry uzu ni. Hehe. Nak menegaskan suatu perkara .. Betapa uzu suka dengan lipmatte baru uzu ni.. Hehe . Uzu kan ada beli lipmatte yang digembar gemburkan best, iaitu lipmatte dari silky girl.. Uzu beli sebab nak try lah best ke takk.. Rupanyaaaaaaa pahit ! Bau pun tak sedap.. INgatkan semua lipmatte macam tu. Sampai skarang tak beli lagi lipmatte lagi. Beli pun jenama NYX tu kan tapi mahal sikit je lah kan.. Ingatkan lipmatte semua pahit, dah bauu o o , tapi yang uzu suka dengan lipmatte baru uzu ni, buka-buka je wangi.. Perghhh macam gula-gulaaa! Itulah first expression uzu tentang produk ni..

Memperkenalkan....

CATTLEYA LIPMATTE dari IMANNI SKINZ
Imanni Skinz ni jenama produk-produk yang yang mesra solat, mesra wuduk so salah satu daripada produk tu ialah CATTLEYA Lip Matte .  Macam-macam produk ada, compact powder, lipstik, loose powder, set skincare dan macam-macam lagi produk.. Haehehe.
So salah satu produk dari IMANNI SKINZ ni ialah CATTLEYA Lip Matte . Lipmatte ni antara lipmatte yang uzu sangatttt suka dan menjadi kegemaran uzu sekarang ni .. hihi Sebab apa uzu suka? sebab... dia wangi, senang pakai, terus kering, mudah dicuci, dan macam-macam lagi. 

Uzu ada koleksi lipmatte ni ada 3 kaler.. Antaranya kaler, Bombastic, Sweet dan Desire.. Yang uzu pakai hari ni ialah kaler Bombastic.. Uzu suka kaler-kaler nude ni. Aummm lawa sangat. Memang trend sekarang pakai kaler macam ni. Hehehe. 
Code : Bombastic, Sweet & Desire

Apa Yang Besnya Tetang CATTLEYA Lip Matte Ni ??

  • Kaya dengan Organic Habatus Sauda sebagai satu sumber kekhasiat untuk kulit
  • Mudah dicuci..
  • Tanpa plumbum
  • Merawat masalah bibir kering
  • Ada 5 pilihan warna iaitu BOMBASTIC, DESIRE, SWEET, ROMANCE & CHARM
Kebaikan Cattleya Lipmatte
Testimoni Cattleya Lipmatte

Uzu guna lipmatte dari code colour BOMBASTIC :)
Memang best weii lipmatte ni. Ni review jujur ni wei... Walaupun hakak ni bayar review, memang serius jujur memang best lipmatte dia.. Korang try lah wei.. Harga pun takde lah mahal sangat. InsyaAllah mampu milik.. Siapa nak try lipmatte ni, boleh contact hakak ni ok? Hehehhe ok lah Salam semua :)

Untuk Pertanyaan & Pembelian
Instagram : @haryatijuning 

2 Sila Komen:

Along Misuari said...

Nie tunjuk kat isteri AM nie mesti mengamuk nak beli nie..
Hihihihi..

Ikhlas dari
AlongMisuari.com

ieyra h. said...

Lately ni banyak betul liquid lipsticks keluaran tempatan~ which is good, but I can't keep up! haha