Emas Putih Dalam Majalah Harmoni - Hobi Jadi Pendapatan

Emas Putih Dalam Majalah Harmoni | Salam.  dua tiga minggu yang lalu, waktu uzu kat Langkawi, uzu dapat whatsapp dari kakak malajah harmoni yang artikel mengenai uzu. Thanks Nisa Kay sebab recommand kan nama uzu.. Ya ampunn tak sangka kan nisa kay yang famous tu tak kedekut benda-benda macam ni haa.. Hihi. Dah lama tak keluar majalah ni. Hewhew

Korang dah beli belum majalah ni? Uzu pun tak beli beli lagi dari sekarang.. Jarang keluar rumah kan, memerap je dalam bilik , kalau ada event tu pun naik uber terus direct ke tempat event.. Memang tak sempat lah kan.. Barang dapur pun dah sebulan habis stok, tak masak lah jawabnye ,memang nak g pasaraya tu tak sempat.Apatah lagi nak beli majalah bagai ni kan? hehehe.

Btw, jom lah beli majalah ni dannnn baca lah artikel uzu ni yg mana, macam mana hobi uzu sebagai blogger jadi pendapatan.Menjadi income .. Okeh?