February 06, 2017

Giveaway Emas Putih Di Instagram @emasputih90

Giveaway Emas Putih Di Instagram @emasputih90 | Salam.. Uzu ada buat GA kat instagram @emasputih90 ..Dah lama tak buat GA ni kan, berbulan-bulan juga lah tapi hmm walhal dulu selalu je buat GA kat blog dulu. Kalau boleh setiap bulan uzu buat GA kat  blog.. Giler lah rinzu zezaman dulu haa... Asal buat GA je ada lah sampai 400 500 peserta. Besnyaa zaman dulu... Disebabkan uzu rindu sangat nak buat GA, so uzu buat katIG dulu...

Kat IG tu hadiah dia dapat pen swarovski dan batu swarovski yang kualiti tinggi. Uzu dapat dari event swarovski hari tu.. Uzu pun tak pakai.. Daripada berkulat kan, better buat GA dan bagi kat orang  yang betul-betul nak.. Batu swarovski tu boleh buat cincin kahwin.. So menarik tak? 

So apa lagi jom ke instagram uzu @emasputih90 atau klik link ni https://www.instagram.com/p/BQIjZk8FBv2/ . Uzu buat kejap je.. 12hb dah tamat GA tu.. ok lah bye salam.
Share:

3 Sila Komen:

Muhammad Shahril said...

CANTIKNYA blog kisah emas putih . lama x singgah sini .. jom singgah blog shahril plk ..

PERMATABIRU said...

done join :)

Cik Tie said...

rasanya cam ciktie dah join hehe