@HACLO.DROBE - IG SHOP YANG MENJUAL PELBAGAI KOLEKSI BEG YANG CANTIK-CANTIK !!

@HACLO.DROBE - IG SHOP YANG MENJUAL PELBAGAI KOLEKSI BEG YANG CANTIK-CANTIK !! | Salam.. Selamat pagi..Gigih uzu jam 5 pagi buat entry ni.. Kalau nak harap siang tu, memang takde mood ah nak buka laptop. Layan cerita korea je sampai bosan. Hehehe. Tu sebab jam 5 pagi ni sebelum nak masuk tido, uzu buat last entry untuk hari ni. Tadi dah buat 2 entry dah.. Sebab uzu ni next week akan ke Osaka Jepun so tak nak fikir pasal kerja, nak enjoy je. Hehe.

Ok ni nak bagitau good news kepada pembaca uzu yang disayangi, terutama yang perempuan tu, nak bagitau yang uzu ni bukan jenis beli handbag. Lagi-lagi bag online ni. Serius lah tak pernah terfikir. Uzu ni memilih bab handbag.. Kalau zaman jadi student dulu, handbag kemain tukar-tukar je. Sekarang ni , uzu beli yang branded lepas tu guna sampai koyak. Selagi tak koyak, selagi tu tak tukar. Setianya seorang uzu. Walhal bukan selalu guna handbag pun sekarang. P event je. Nak g keluar bawak wallet je..

Tapi kan, bila ternampak IG ni kan, IG jual handbag ni, HACLO, cantik-cantik pulakkk gambar-gambar dalam ni. Handbag dia comel-comel! Yaaa ampunnnn ! Jatuh cinta uzu.. Gambar dah cantik, handbag pun cantik-cantik, design dia simple, kaler dia pulak pinkkkkkk lagi lah uzu meroyan. Hellooooo walaupun uzu ni jenis yang perangai macam lelaki, tapi sangat girly ok hakikatnya. Uzu suka benda yang kaler pink, *tengok lah kaler blog* , uzu suka benda yang pastel colour.. Tu sebab lah uzu jatuh cinta dengan semua koleksi bag-bag yang ig shop jual ni...Rasa nak beli lah tetiba. Hehehe. Ada diskaun tak eh? :p Bagi free seketul pun diterima :p *marah dhiya satgi* hewhew.

Ok lah tak nak cerita panjang lah kan, jom lah kita layan gambar koleksi daripada ig shop HACLO ni. Sebelum tu make sure duit kat bank cukup eh risau korang meroyan meronta-ronta nak beli :p


Amacam gambar? Letop tak gambar handbag tu? Hehe. Antara banyak-banyak handbag ni, semua uzu suka. Takde satu pun tak berkenan.. Hehehee. Even uzu suka pink, tak semestinya semua benda uzu kena pink kan? Gituewwww.. Kalau design dia lawa, why not guna handbang kaler lain? Janji sesuai dengan outfit...janji pandai matching dengan baju ye dok? Haa..

Sesiapa yang baca entry ni, follow lah ig @haclo.drobe ni, boleh tengok gambar dan info menyenai bag ni serta harga. Tapi better korang DM je lah kan owner ni kat IG dia.  Boleh tanya macam-macam. mengenai beg ni. Hee. ok lah happy shopingggggg you ols.Salam.

Untuk Matlumat Lanjut
Instagram : @haclo.drobe

1 Sila Komen:

atiqah mutaza said...

bolerh tergoda tengokj handbag die cun sgt