Make Up By Teyn Athirah (Photoshoot Profile Blogger 2017)

Make Up By Teyn Athirah (Photoshoot Profile Blogger 2017) | Salam.. Ohmaigad teringat pulak shoot hari tu. Shoot kat studio Kaio Studio Shah Alam .. Lawa pulak mekap dari MUA hebat tanah air, Teyn Athirah ni.. Ramai yang puji... Dalam banyak-banyak mua yang pernah mekap uzu, sejujurnya mekap dari Teyn Athirah ni lah yang terbaik, yang banyakkkkkk orang puji. Puji kat pesbuk, puji kat komen ig, puji face to face, haaaa ni review baik punya.. Bukan puji semata-mata sebab nak review tapi memang betul lah cantik sangattttt mekap dia haa.. 

Mula-mula je tak kompiden sebab waktu tengah mekap, ada yang kata macam hantu lah, macam juon lah, macam mak limah lah, semua benda lah kan kena kutuk , ksian Teyn Athirah ni haa baca komen korang, rasa bersalah tetiba tapi biasalah tu mekap ni mula-mula je macam mak jemah tapi bila mekap dah sebati kat kulit, haaa makin cantik makin berpeluh makin berseri-seri. Itu lah hebatnya hasil mekap daripada MUA Teyn Athirah.

Masa tengah mekap tu, sempatlah juga uzu record live kat facebook dan itu first time uzu live kat fb. tak sangkat video tu sekrang 1.6k view. Alaaa sikitnya sebenarnya, tak macam Teyn Athirah, sekali live kat page dia berpuluh-puluh ribu, beratus ribu yang view. Hebat tak Teyn Athirah? Gilerrr tak hebat. Muka dia je terpampang kat ads facebook. Macam-macam produk guna muka Teyn Athirah. Biasa lah bukan takat MUA je malah boleh jadi Model juga. Kerlas tak? Hehehehe.
Jom tengok gambar sebelum uzu mekap. Ini lah muka uzu sebenar tanpa mekap. Memang huduh beb. Hahahahaha selama ni lawa tu sebab cover mekap je.. Tak pernah lupa diri ini huduh..Memang sedar diri  ni huduh. Bukan macam ada orang tu. Perasan cantek. Eh !
Lepas mekap mekap, dalam sejam lebih juga uzu bermekap bagai, akhirnyaaa siap juga mekap uzu ni. Mekap ni mekap express sebab kelam kabut Teyn Athirah nak g mekap customer petang tu. Hihihi.. Walaupun mekap express tapi hasil tetap meletopppp beb !
Gambar kat atas ni uzu pakai camera vivo v5 plus yang terbaru.. Latest fon dari Vivo. Memang lagi cantik dari oppo.. Clear gila ambik selfie guna vivo ni. Makin meletop hasil mekap kebabom ni. Uhuk. Uzu ada juga ambik guna iphone 6s plus uzu..
Cantik juga lah mekap ni guna iphone. Time ni cahaya tak berapa ok sangat sebab matahari dah naik atas bangunan... Apa pun uzu sangat puas hati dengan mekap Teyn Athirah. Harap dapat bekerjasama lagi dengan MUA famous di Malaysia ni :p

Btw wei, sesiapa nak dapatkan servis MUA tak kira untuk event ke, photoshoot ke, dinner ke, tunang ke, nikah ke, sanding , dan macam-macam pun boleh, class mekap sama ada personal call mahupun group mekap class, boleh contact Teyn Athirah di info-info kat bawah ye :) Salam.
Untuk Pertanyaan Lanjut
Contact : 0135986962

5 Sila Komen:

Asa Loan Savings LENDING LTD said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

pengkhususan Syarikat.
1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

Ady Mifarizki said...

Asslamu'alaikum ka. Wah tutorialnya best sangat ni ka. detail sangat. Cocok buat para stylish girl yang tak pernah putus ase cari style kita orang baru. oh ya ka maaf, mohon bantuan nak up postingan saya ni, buka di Wdec Cream Review, and Testimoni Krim Wdec, dua post tu yang baru kami upkan. Terimakasih ka. Kalau sempat singgahlah balik ke tempat kami. hehe

Jun Zie said...

cntik ny camera vivo !!!!! ada hati mau upgrade phone tp kasian samsung beta, suda lama setia bkhidmat =)

Pakej Honeymoon Dan Bulan Madu said...

Hello All ,
Kami merupakan pengendali Pakej Honeymoon , Pakej anniversary dan Bulan Madu di Malaysia sejak 2013
Travel agensi berdaftar( Shahmie Travel KPKL 7301 ) dan telah mengendalikan ratusan pasangan yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami

Semua lokasi seluruh dunia dapat di pilih dari laman web kami ( www.jomhoneymoon.com)
Lokasi Popular adalah di Bali,Krabi,Phuket,Malaysia,Boracay,Maldives dan banyak lagi lokasi
Terima Kasih atas sokongan dan teruskan memilih kami sebagai pengendali pakej anda

Selamat Bercuti dan Bergembira
Dari Jomhoneymoon family and Staff

Honeymoon and Couple anniversary packages
(www.jomhoneymoon.com)
0106000300 Jabir

obat hammer said...

nice article for you, i very happy in here your web. Regards success always for you.
thor's hammer
hammer of thor testimoni
ciri ciri hammer of thor asli