Mango Cheese Cake By Adams Food Service Palingggggggggg Sedap Di Abad Ini

Mango Cheese Cake By Adams Food Service Palingggggggggg Sedap Di Abad Ini | Salam.. Sebelum berangkat ke Jepun last week, sempat juga merasa makanan sedap sebelum kebulur kat Japan 4 hari. Harharhar terima kasih kepada Adams Food Service sebab bersusah payah deliver mango cheese cake kat opis ni haaa.. Maaf sesangat sebab masa nak hantar MCC terpaksa dua kali hantar sebab first time hantar tu handphone uzu nazak.. Kesian lak rasa kat Adam ni ha.. Datang lagi sekali malam tu kat opis. Nasib baik lah muda.. Kalau owner tua, bersalah juga kita ni hehehe. Sorry je Adam ye.. hihi..

Sampai-sampai je Adam bagi 4 set Manggo Cheese Cake.. Uzu memang suka makan mangga. Uzu juga suka makan cheese. Bayangkan kalau dua-dua bergabung? Haaa sedap serius sedap. Uzu first time rasa gabuungan manggo dan cheese. Serius lah  tak pernah uzu rasa gabungan macam ni.. Kalau Adams Food Service tak bagi uzu rasa dia punya Manggo Cheese sampai bila bila tak merasa . Serius sedap nauzubillah MCC dia ni ha.. Siap bagi member ofis makan. Bagi hosmet makan.. Semua cakap sedap!
Manggo Cheese Cake by Adams Food Service ni rasa dia tak manis sangat. Rasa dia cun cun . Memang selera uzu. Kalau makan banyak kali pun tak muak.. Cheese dia pun sama. Tak manis.. Tak muak. Tak best lah pulak kan kalau cake tu dia terlalu manis? Cepat muak weii.. So uzu rasa MCC ni sangat berkenan tekak uzu. Memang cun cun je rasa dia. Serius uzu memang nak order lagi tapi memandangkan dia kat Seremban tu ha, memang susah lah kan nak order. Area kat Seremban boleh lah senang nak delivery..
Sebelum tu, uzu nak cerita seba sedikit mengenai Mango Cheese Cake ni..MCC dah establish pada tahun 2015 lagi..Wooo dah 2 tahun macam tu.. Mangga yang digunakan adalah 100% pure mangga. Tiada perisa tiruan yang digunakan.. Wahh patut lah sedap dia lain macam. Memang terasa mangga dia tu ha bila makan.. MCC ni dia boleh tahan dalam freezer sebulan.. Kalau kat luar boleh tahan 7 hari sebab mangga dia akan rosak..


Sekarang ni Manggo Cheese Cake (MCC) by Adams Food Service tengah cari agen di sekitar Johor dan Melaka, so sesiapa yang berminat nak jadi agen, kena beli dulu, rasa dulu MCC ni, kalau tak sedap, boleh bagitau uzu.. Uzu akan sampaikan kat Adams Food Service untuk tujuan penambahbaikan tapi kan mustahil MCC ni orang kata tak sedap. Sebab uzu yakin dan pasti memang sedap gile giler. Bukan sebab ini review berbayar semata-mata, uzu memang serius sedap. Uzu sukaaaa awrrr tu sebab letak titlle Manggo Cheese Cake terbaik di abad ini. Haaa kau hade? Hehehe.


Oh lupa , yang area kl ke, area cheras ke, klang , seremban, nilai, bandar baru bangi, negeri sembilan, senawang, serdang ada agen. So uzu yang kat Cheras ni tak perlu risau lah kan, just contact agen. Yeahh ! Btw sesiapa yang nak try order, RM10 je wakk.. Memang murah sesangat.. Mampu tuk semua orang merasa. Hehehe. So yang berminat nak order tu boleh contact info kat bawah ye.

Untuk Pertanyaan & Pembelian
Contact : +60176930194

6 Sila Komen:

Farah Waheda Wahid said...

Wahhh menarik ni!

ucing said...

sedap.(^_^)

ajuya said...

sedap tuu..kena cari gak la ni

Jun Zie said...

nyum nyum ! tq awak singgah blog kita =D


**wekwek ! HAHAHAHAHA

Mommy Muhaimin said...

Tak pernah makan lagi. Tapi mesti sedap kan. Saya kalau bab2 cheese ni memang saya suka sangat2.

Jom exchange bloglist, http://lynk.my/w1cm

Perawat Islam said...

Saya memang peminat cheese juga. Tapi mangga tu tak berapa sangatlah. Tapi taktaulah kalaud ah rasa cake ni akan jadi suka pulak kan.