THE WEDDING HERITAGE Menyediakan Pakej Kelengkapan Kahwin Di Banglo & Villa Mewah

THE WEDDING HERITAGE Menyediakan Pakej Kelengkapan Kahwin Di Banglo & Villa Mewah | Salam..  Sejujurnya ini kali pertama uzu dapat tahu mengenai kahwin cuci tangan. Faham tak maksudnya tu? Maksudnya kahwin semua serah kat The Wedding Heritage, semua akan disetelkan oleh mereka. Hebat tak? Haaaa ini sesuai untuk pada yang sibuk takde masa nak buat persiapan, atau duduk apartment? Takde parking... Atau rumah terlalu sempit untuk saudara mara datang? Haaaa sekarang tak perlu risau sebab semuanya telahpun tersedia dalam pakej kahwin the wedding heritage ! 

The Wedding Heritage menyediakan pakej-pakej nikah, pakej kahwin , pakej sanding semua dia buat. Bagitau je nak ape.. Ada 2 jenis banglo yang ada, antaranya di Banglo Kota Damansara dan Villa di Ampang..Kalau korang nak tau , semua lengkap tersedia antara coontoh-contohnya ialah :

Pakej Lengkap Kahwin The Wedding Heritage
Villa & Banglo (Fully Aircond)
Kanopi Arabian (Underlayer & Chandelier)
Kerusi Chiavari Putih / Bersarung & Riben
Meja Bulat Beralas Labuh Overlay
Meja VVIP Dome Set
Meja Makan Beradab Berscallop
Golden Bell Buffet Set
Flower Centrepiece
Bilik Persiapan Pengantin
Surau & Ruang Rehat Keluarga
Pelamin Eksklusif Pilihan Pengantin
Flower Arch & Entrance
Red Carpet & Shaggy Carpet Fullhouse
Servis Official Photografer
Servis Official Make Up Artist
Busana Pengantin Lelaki & Perempuan
Aksesori Lengkap Busana
PA system, Set Karaoke, DJ, Emcee
Crystal Custom Album
Menu Tetamu :
Nasi Beriyani Basmathi / Selera Ala Kampung
Menu Raja Sehari:
Ayam Golek
Ikan Siakap Sweet Sour
Udang Panjat Berhias
Gubahan Bebola Berhias
Gubahan Buah Berhias
Puding Koktel
Kek Pengantin 3 Tingkat

Wahhhhh semua lengkap ni wei.. Memang tak perlu pening kepala tiap hari google pelamin cantik lah, baju cantik lah, kasut cantik lah, tak perlu fikir kek lah, mua lah, photographer bagai lah sebab semua telahpun disediakan dalam pakej cuci tangan The Wedding Heritage. Cun tak? Hehe jom lah skodeng gambar-gambar yang ada lam pakej ni ha.. Ini salah satu gambar je tau. Banyak lagi gambar kat page The Wedding Heritage. Boleh like page tu sekali ye :)

Pelamin akad nikah
pelamin sanding
design pelamin korang boleh pilih nak yang mana..
Nanti boleh pilih baju yang korang berkenan..
 ada busana yang simple untuk akad nikah
 ada juga untuk majlis bersanding. Memang simple dan cantik sangat design busana ni..
Pemilihan MUA yang cantik..
 tanpa mekap siapalahhh raja sehari kan? Berserinya mukaa !
Hiasan tempat makan, konopi , katering , hiasan yang mewah
 Cantiknyaa...
 Ni mesti tempat makan beradap ni. Ini semua dari design dan bajet korang ye..
 Hiasan meja makan . Kombinasi putih dan hijau..
 Konopi yang cantik.. Wuu lampu dia sangat mewah..Semua ikut citarasa memasing..
So sesiapa yang nak tau lebih lanjut mengenai pakej cuci tangan ni, snanti uzu bagi contact kat bawah. Dan jangan lupa, sesiapa yang nak diskaun, bolehlah guna code diskaun ni BOOKINg BLOGGER. Promo ini untuk 20 orang terawal je.. Sebelum tu, jom tengok antara pakej-pakej yang tersedia oleh The Wedding Heritage ni..


Untuk Matlumat Lanjut
Contact : 019 503 7476

1 Sila Komen:

JebengOtai™ said...

mmg pakej menarik ni..hhuhu