Projek Memikat Perut Buncit Bakal Suami : Dapur Emas Putih #1

Projek Memikat Perut Buncit Bakal Suami : Dapur Emas Putih #1 | Salam..  Ni kalau member atau adik beradik aku baca entry ni, mesti diorang gelak a.k.a senyum sinis. Hahaha macam kakak aku lah, dia like tak, komen tak, tapi bab baca entry blog uzu ha, memang dia selalu baca dediam.. Haa jadi aku sure lah kakak aku ni mesti senyum senyum tengok adik dia masak. 

Uzu ni bukan tahu masak..Dari kecik lagi takde kat rumah.. Pastu sambung poli .. masuk asrama bagai then memang tak sellau kat rumah.. Kalau ada pun, makanan selalu kakak uzu yang masak. Perempuan bongsu ni pemalaih sikit ha.. Ni dah habis study ni, stay dirumah sewa ni, baru rasa nak masak.. Tu pun bukan selalu lah.. Sebab asal masak je, takde orang nak makan. Sedih tak? Dalam rumah sewa makan asing-asing so memang sendiri makan kecuali bebudak ni ada lah jadi tukang rasa  :D

So demi memikat hati bakal suami , encik tunang yang suruh uzu kena wajib pandai masak waktu kahwin nanti, maka uzu pun dah start belajar masak.. Orang kata air tangan isteri tu lagi sedap...Hahaha so demi nak jadi isteri solehah yang pandai serba serbi, kena belajar juga ni..Ambil peluang waktu bertunang ni belajar masak wei :p

Uzu tak berkongsi resepi eh, just nak share gambar je. Sebab ini dalam proses belajar, resepi semua ikut google.. Ada yang tak sedap pun, resepi yang tak menjadi macam kari nenas kat bawah ni..Yang ni menu makan malam yang kali pertama sekali uzu masak kat rumah sewa..^^v

Kari Nenas
Sayur + telur + udang
ayam goreng kunyit
 budu + telur (fav)
 nugget
Nantikan next entry eh.. Dah berbulan uzu tak masak.. Busy sangat dengan kerja.. harap lepas ni uzu rajin masak lepas update entry ni.. Hihi uzu target seminggu sekali kena masak.. InsyaAllah kalau tak busy. Kalau nak hari-hari tu, macam membazir pulak.. Better makan kat kedai lagi murah :p Btw ok lah korang.. Bye Salam :)


Watsons Lancar Produk Terbaru POMEGRANATE URBAN SHIELD by Pure Beauty

Watsons Lancar Produk Terbaru POMEGRANATE URBAN SHIELD by Pure Beauty | Salam. Khamis lalu, Watsons telah pun melancarkan satu produk baru iaitu produk yang berasaskan buah delima, Pure Beauty Pomegranated Urban Shield yang mana Pure Beauty merupakan jenama yang daripada Korea yang menjanjikan penggunaan bahan semulajadi yang terbaik dalam bahan-bahan untuk produk ini sejurus jugamenggunakan kemajuan dari segi sains dan teknologi.

Wanita adalah sangat terdedah dengan habuk setiap hari, dengan kehidupan yang sangat busy, perempuan kenalah jaga muka supaya muka kulit tak penat, dan lackluster complexion due keadaan sekeliling..So dengan masalah kulit muka yang kita hadapi sekarang ni, Pure Beauty ada jalan penyelesaianya!!
Memperkenalkan Pure Beauty Pomogranate Urban Shield, produk terbaru yang mana setiap produk telahpun diformulakan khusus untuk melindungi kulit muka kita, melembutkan kulit, memulihkan semula kulit yang dah rosak, dan menguatkan lagi kulit muka kita..

Pihak watsons juga menjelaskan juga bahawa, pengenalan kepada Pure Beauty Pomogranate Urban Shield adalah untuk menyediakan untuk customer tersayang , produk inovatif yang dijual di Watsons.Sebagai salah satu brand yang ada di watson, watson percaya dan yakin iainya akan berjaya menarik minat customer untuk memilikinya !!

Di dalam produk Pure Beauty Pomogranate Urban Shield, ada formula yang telah diupgrade menjadi lebih baik yang terdiri daripada ekstrak buah delima sendiri, urban shield complex, swiss radicare, bulgarian rose water, dan bahan-bahan organik yang disahkan..

Maya Karin adalah tetamu jemputan untuk pelancaran produk Pure Beauty Pomogranate Urban Shield di Glass House Seputeh. Maya Karin telah pun berkongsi cara dia menjaga kulit muka, petua, dan berita terbaru dalam dunia lakonan dll.. Maya Karin kata dia adalah peminat buah delima pada 20 tahun yang lalu..
Selepas majlis perasmian, majlis beramah mesra dengan maya Karin, ada sesi product demonstration dari Beauty Consultant.. kali ni tips dan cara pakai produk Pure Beauty Pomogranate Urban Shield adalah berlainan cara so uzu pun sangat excited nak belajar dan nak tunjuk semula apa yang uzu hari tu.. Hihi..

Review Pure Beauty Pomogranate Urban Shield
Uzu ada dapat tiga produk baru dari POMEGRANATE URBAN SHIELD by Pure Beauty .. Uzu dapat cleanser,day lotion dan serum.. Wahh memang berharap dapat tiga produk ni sebab benda wajib ada bagi seorang wanita.. Rasa tak lengkap skincare seharian kalau takde cleanser, toner dan serum ni :)

1) PURE BEAUTY POMEGRANATED URBAN SHIELD - CLARIFYING FOAMING CLEANSER
Formula dinaik taraf daripada Pure pelbagai Beauty Delima Urban Shield terdiri daripada ekstrak ditapai Delima, Kompleks Shield Urban, Swiss Radicare, Bulgarian Rose Air dan bahan organik yang disahkan. Formula ini dinaik taraf menguatkan halangan kulit, mencergaskan kulit kusam dan mendedahkan seri semula jadi.

Kebaikan Clarifying Foaming Cleanser :
- Bahan Patended IBR: Anti-pencemaran, Mengukuhkan pertahanan kulit semula jadi, Anti-penuaan
- GFF (Galactomyces Ditapai Filtrate): Ultra-melindungi, Walaupun warna kulit
- Phyto-Placenta: Skin peremajaan, Anti-kedut
- Membersihkan kulit, membuang kekotoran dan semua kesan pencemaran.
- Menenangkan fungsi yang mengembalikan sifat penghidratan kulit dari masa ke masa.
- Mengukuhkan halangan kulit, manakala ekstrak tumbuhan melembapkan dan meningkatkan kecantikan.

Uzu memang pakai cleanser ni sekarang.. Sebab cleanser yang sebelum ni dah habis.. Uzu kalau bab pencuci muka memang suka nak review sebab cleanser cepat habis.. Mana tak nya, pakai pakai mekap tu, kena 2 3x cuci muka baru bersih betul-betul.. Sebelum ni pernah juga palai foam cleanser tapi tak best sangat . Yang ni best, foam ni memang betul-betul berbuih.. Yang bestnya tak naik jerawat.. Means sesuai lah dengan kitaa.. Ohmaigad uzu suka !! Bagi 5/5 bintang untuk cleanser ni..


2) PURE BEAUTY POMEGRANATED URBAN SHIELD - REVIVING SERUM
Serum ni benda wajib tau.. Untuk menutup pori pori kat muka kita.. Selalunya serum ni jenis yang cepat merasap dalam kulit tapi lain bagi Reviving Serum dari Pure Beauty Pomegranated Urband Shield ni.. Dia tak  terus masuk kulit.. Dia macam sejenis losyen, kita boleh sapukan kat nadi tangan, sapu sapu putar putarkan sikit lengan tu sehingga 8x.. Lepas tu yang best serum ni boleh letak kat nadi kat leher.. Urut-urut sikit dari nadi leher ke kepala.. Guna serum tu untuk urutan manja kat kepala.. Best serum ni sebab boleh menenangkan lagi kulit kita.. 



Kebaikan Reviving Serum :
- Bahan Patended IBR: Anti-pencemaran, Mengukuhkan pertahanan kulit semula jadi, Anti-penuaan
- GFF (Galactomyces Ditapai Filtrate): Ultra-melindungi, Walaupun warna kulit
- Phyto-Placenta: Skin peremajaan, Anti-kedut
- Menembusi dengan mendalam untuk menambah dan membaiki kulit untuk memperbaiki kulit nada rosak.
- Kulit terasa lembut dan cergas.
- Membantu meningkatkan pertahanan kulit dan mengurangkan kesan berpanjangan pencemaran, memberikan bercahaya, kulit muda yang berpandangan.


3) PURE BEAUTY POMEGRANATED URBAN SHIELD -DAY LOTION

Day lotion uzu takde .. Tak pernah ada.. Ada kah ia macam day cream? Yups..Dia macam day cream. So kena pakai day lotion untuk elak muka daripada sunburn..Day Lotion ni best sebab lembut, senang nak blend sapukan ke dalam kulit muka kita.. Pakai lah day lotion ni sebelum pakai mekap..Bau wangian buah-buahan pulak day lotion ni.. Best sangat pakai ..Kalau yang muka jnis oily pun no worries pakai day lotion sebab dia boleh control minyak so mintak takdeee insyaAllah! Dalam ni juga ada uv protection..

Kebaikan Day Lotion:
- Bahan Patended IBR: Anti-pencemaran, Mengukuhkan pertahanan kulit semula jadi, Anti-penuaan
- GFF (Galactomyces Ditapai Filtrate): Ultra-melindungi, Walaupun warna kulit
- Phyto-Placenta: Skin peremajaan, Anti-kedut
-Menyediakan kulit dengan penghidratan sempurna dan perlindungan sepanjang hari untuk mengurangkan kesan-kesan bahaya hidup bandar.
- Menghidupkan letih dan tertekan kulit, membantu garis-garis halus licin dan kedutan.
- Revitalises wajah.

Ok so far produk produk ni memang best.. Uzu selalu pakai wipe remover pure beauty..Best pakai remover wipe tu.. Tak sangka produk baru ni pun best gila-gila.. Uzu sangat rekemen kalau korang try POMEGRANATE URBAN SHIELD by Pure Beauty . Ada set lengkap semuanya, boleh beli kat watsons yang terpilih ya.. Kalau nak diskaun sila ke website watson ceceoat ye.. Tengah ada sales !! http://www.watsons.com.my/

Tempat Menarik , Bajet & Itinerary 3 Hari 2 Malam Di Bali Indonesia

Tempat Menarik , Bajet & Itinerary 3 Hari 2 Malam Di Bali Indonesia | Salam. Alhamdulillah wishlist uzu dah tercapai.. Wishlist g Bali je lahhhh eh.. Hahaha wish list lain banyak lagi tak tercapai contohnya tak g Perlis je lagi wei.. Stress lah nak capai wishlist tu sbab bila ajak member, semua tak nak pergi.. Kecewa lah pulak rasa hahaha.. Nak je p Perlis sesorang hahahaha.. Acah acah solo trip.. Tapi tak kuat iman lagi kahkah. 

Eh berbalik kepada cerita kat Bali Indonesia, uzu nak update bajet, itinerary dan tempat-tempat menarik yang uzu p ngan bebudak ni haa.. Btw flight dan hotel kami disponser oleh Tourist Guide. So yang uzu nak update ni ground pakej je.. Korang tau kan apa tu ground? Ground tu bajet kita ditempat tu..  bajet flight tu bukan dakam kategori ground.. Hihi.. Kalau hotel tu , ha ah kategori ground tapi dihotel disponser..Harap lepas ni takde lah tanya, apa itu ground pakej, apa tu grround bajet.. Hihhi.


Itinerary Bali Indonesia 3 Hari 2 Malam

DAY 1
12.00pm Meet at KLIA2
4 .20pm Depart to Bali
7.20pm Arrive at Bali
8.00pm Transfer to 7 days Premium Hotel (RM 15/pax)
8.30pm Check in and free n easy



DAY 2
08:00 – Pick up at the hotel
09.30 – Watching Barong and Keris Dance
11.00 – Visit Celuk Village for traditional gold and silver art
12.00 – Visit Tirta Empul Temple
13.30 – Visit Kintamani Village with Amazing Volcano view of Mount Batur and lake Batur
14.00 – Lunch at Kintamani with view Volcano of Mount Batur and lake Batur
15.30 – Visit Tegalalang Rice Terrace
17.00 – Visit Uluwatu Temple
18.00 – Watching Kecak Dance Performance
21.30 – Back to hotel


DAY3
09.00 - Breakfast
10.00 - check out hotel
10.30 - kuta beach n hard rock bali
11.00 - Denpasar city
13.00 - Lunch
14.00 - Royal Family Temple
15.00 - Temple on the lake
17.30 - Visit Tanah Lot Temple with sunset view
18.30 - Depart to Airport
19.00 - Check in 
21.55 - Depart to KLIA2


*Things to pay*
Day1
airports transfer (rm 15/pax)
Day 2
-Transport (rm 40/pax)
- Barong (RM35/pax)
- Tirta (RM10/pax)
- Kintamani (RM 10/pax)
- rice terrace (RM4/pax)
- ulu waatu (RM 10/pax)
- kecek dance (RM35/pax)
Day 3
-Transport (RM 40/pax)
- Ayur (RM 5/pax)
- badigul (RM 10/pax)
- monkey temple (RM 10/pax)
- Tanah Lot (RM 10/pax)
*Total Sorang RM 260 (Transport + bayaran masuk + meal dalam airasia)*

Tengok Barong dan Tarian Keris
 Visit Celuk Village for traditional gold and silver art
Visit Tirta Empul Temple
Visit Kintamani Village with Amazing Volcano view of Mount Batur and lake Batur
Lunch at Kintamani with view Volcano of Mount Batur and lake Batur
Visit Uluwatu Temple
Watching Kecak Dance Performance
kuta beach n hard rock bali
Royal Family Temple & Temple on the lake
Visit Tanah Lot Temple with sunset view
So kat bawah ni, uzu nak update pasal bajet kiterang yang kena bayar. Tiket lawatan masuk. So korang kena ready lah duit duit ni nanti sebelum masuk.. Selalunya bajet akan lebih murah sebab supir selalunya dia akan cakap dia bawa pengunjung local..


Day1
airports transfer  guna uber(rm 15/pax)

Day 2
-Transport (rm 40/pax) 
- Barong (RM35/pax)
- Tirta (RM10/pax)
- Kintamani (RM 10/pax)
- rice terrace (RM4/pax)
- ulu waatu (RM 10/pax)
- kecek dance (RM35/pax)

Day 3
-Transport (RM 40/pax)
- Ayur (RM 5/pax)
- badigul (RM 10/pax)
- monkey temple (RM 10/pax)
- Tanah Lot (RM 10/pax)
*Total Sorang RM 250

*Transport tuk 2 hari = 500k rupiah/4 org
Contact Supir : nanti update

*uzu tukar RM200 je tuk makan minum n shopping*

Transport tu actually kami sewa uber tuk 2 malam.. Dah malas pulak nak cari supir lain.. Bayaran sewa kereta ni termasuk pemandu ye korang. Makan minum pemandu korang jangan risau sebab restoran makan makan akan bagi free makan kepada supir..  So kat bali ni pakej kat sana memang murah tapi yang mahalnya cuma flight je. Yang lain semua murah.. Hihi. Sekian je lah untuk bali ni.. Nak update pakej bangkok pulak hihi.. ok bye Salam :)







Pakej Ground Murah Di Medan Indonesia RM300 (3 Hari 2 Malam) Je !

Pakej Ground Murah Di Medan Indonesia RM300 (3 Hari 2 Malam) Je ! | Salam. Ramai pulak yang tanya pasal pakej Medan tu.. Boleh tak dapatkan no fon supir? Tapi uzu tak dapat jawab kekadang soalan-soalan tu sebab busy sangat dengan kerja lain.. Btw uzu nak update seringkas-ringkasnya okay.. Btw korang, nak tengok trip uzu ke Medan? Boleh baca SINI :)

Ringkasan Pakej 3 Hari 2 MalamRM300

3day 2night RM300/pax
4day 3night RM400/pax
5day 4night RM500/pax
(min 4pax)

Termasuk
*hotel 3 n 4 star
*van/car
*ferry for visiting tomok island
*breakfast,lunch,dinner
*entrance fee (for all visiting place)
Medan Package
-lake toba-brastagi-medan.
Kanak kanak umur 0-2 thn free.
Umur 3-9thn bayar separuh.

Aktiviti :

1. LAKE TOBA
*pergi pulau samosir,view tasik.
*melawat rumah raja raja batak.
*ukiran batu makam raja batak.
*cerita patung si gale gale.
*persembahan tarian batak.
*simarjarunjung puncak tertinggi kawasan lake toba(tempat ni sangat sejuk) air terjun spiso piso.
*kebun strawbery dan limau,boleh petik sendiri.
*melawat gunung berapi sinabung.
*pergi pasar buah segar.
*boleh tunggang kuda (kawsan ni sangat sejuk).
*pergi kawsan puncak sambil makan jagung bakar.

2. BRASTAGI
*free hotspring(masuk kwsn hotspring dan mandi)

3. MEDAN
*melawat istana maimoon peninggalan raja melayu
*melawat masjid raja.
*shopping

Contact : +62 821-6825-6952 pak yudi lake toba

Tips Kurus Cara Emas Putih : Lets Bengkung By Suraya Sulatin

Tips Kurus Cara Emas Putih : Lets Bengkung By Suraya Sulatin | Salam.. Banyak yang komen i nampak kurus waktu shooting untuk iklan shizens ni.. Kalau tak caya bolehlah baca komen kat bawah. Hahahahaha jarang orang puji kurus sebelum ni. Macam tau tau je kan.. Hahaha actually tipsnye pakai bengkung..!! Dah la tak pakai bengkung ni wei.. Selalunya pakai bengkung tuk kat pinggang je tapi bengkun yang uzu pakai ni full body dari atas ke bawah .. Tu lah sebab ramai yang kata nampak kurus :p Tak sia-sia lah terseksa sikit :p Janji kurus :p

Memang tak edit gambar ni, serius tak tipu.. Uzu untuk kali pertama pakai bengkung, ya allah tak sangka pulak dapat pujian macam ni.. Hihi. Nak tau tak bengkung ape? Haaaaaa bengkung dari kak sue.. Uzu dah lama tak pakai bengkung.. Last pakai pun sebab tunang hari tu.. Lepas tu redha perut buncit keluar.. Lagipun, bagi uzu, pakai bengkung ni sama je.. Takde effect pun.. Tapi rupanyaa kan.. Selama ni uzu pakai corset yang murah dan tak berkualiti. Corset longgar. Tu yang takde effect tu. Tu yang uzu malas pakai bengkung. Ingatkan semua bengkung macam ni wei...

Tup tup bila dapat corset full body ni, ee neves pakai.. Tengok macam kecik je.. Kecik je.. Macam tak muat je rasa kalau uzu pakai.. Dah give up nak pakai ni tapi memandangkan ada shooting, fuhhh kena paksa diri pakai.. Bila pakai tu, hmmm tetiba rasa " eh kenapa macam best je bengkung ni?" .. Selalu kalau uzu pakai bengkung, rasa macam tak selasa.. Kali ni, bengkung sangat selesa.. Nak kata selesa sangat tu , tak lah, cuba boleh lah bertahan sampai habis shoot..

Memula pakai, kemain rimas.. Rasa macam nak buka juga waktu tu.. Lama-lama dah sesuai kat badan tu, wuuuu teruja tengok pehaa kuruih. Hahaha.. Siap posing posing depan cermin.. Try lak berjalan acah acah model. Kau ghase? Laaaa lawa pulak bila aku kurus ni. Hahaha.. Mampu senyum senyum sendiri lah.... :D

Sekarang ni kan, bukan perempuan je pakai bengkung kan, lelaki pun pakai.. Memula uzu tak caya, aikkk terkena kat member sendiri yang rajin sangat pakai bengkung.. Nak kata dia gemuk,, tak gemok.. Kurus je tengok.. Tapi tu lah, actually bengkung ni elok untuk membetulkan posisi badan kita yang tak betul tu... Uzu pun sebenarnya dah mula rasa membongkok.. Wuu masa pakai bengkung kak sue ni, rasa macam tegak badan uzu ha.. Beza sangat dengan yang tak pakai bengkung.. Nampak sangat dah tua, dah mula memongkok.. Wuuuu tak nak lah :(

Apa Yang Bestnya Pasal Corset Ni?
- Membaiki tekstur tebuh anda dan membentuk tubuh anda..
- Tak perlu bukak apabila ingin ke tandas..
- Sangat selesa kain lembut dan sejuk..
- Tanpa tetulang yang merimaskan..
- Memberi keselesaan pada si pemakai..
- Dilengkapi 7 magnet yang mampu melancarkan darah dan menghapuskan lemak degil.
- Sangat mudah dipakai (one piece)

Uzu nak mbik gambar macam ni, eh islam pulak.. Aurat aurat :p Hihi macam ni lah corset uzu ni. Uzu punya yang kaler hitam.. Elok dari atas ke bawah nampak ramping.. Kalau pakai kebaya, perghhhhhh montok siot ! Hihi hari uzu pakai corset ni kan, seluar tu rasa longgar pulak hahaha. Nampak sangat perbezaan bila tak pakai corset dengan tak pakai : Hihi. Sonok lah..
Bab gambar kat bawah ni best. Bila tengok corset ni macam saiz S . Uzu lak saiz M dah.. Makin gemok ni... Rasa macam tak caya je saiz kecik boleh muat kat badan.. Kain pulak tak koyak. Bgus corset ni kan, kualiti kain dia sedap dan tahan lasak.. Ngko pakai lah 3 4 5 6 7 8 9 kali sekalipun.. Tetap tak koyak.. Bukan macam corset uzu dulu, eh eh baru 2x pakai dah koyak? Dah la beli mahal. Aish menyesal pulak.. Tu yang malas nak beli corset lagi.. Nasib baik lah ada corset review.. Kalau tak? Tak tau lah yang corset kak sue ni best giler weii !!
Corset ni kan, kena pakai mengikut saiz masing-masing.. kalau salah saiz, kang tak menjadi nak kurus. Kang effect negatif pulak.. Oh saiz S takde dalam ni.. So boleh pakai bermula saiz M . Corset boleh pakai sehingga berat 100kg.. Wow!! Macam tu sekali? Macam tak caya je ... :D *flipshawl* Kalau tak caya, korang boleh try sendiri lah ye.. 

Btw korangg, ada PROMOSI untuk pembaca blog uzu ni.. Promo ni korang boleh guna sebagai diskaun, kak sue baik hati nak bagi promo siapa yang beli melalui entry uzu ni.. Semoga kurus ye korang :) Salam..

Harga : RM150
Harga Promo : RM120 ( guna code "cikemasputih")

Untuk Pertanyaan & Pembelian
Instagram : @_houseofcorset
Whatsapp : +60129184042 

De'Xandra @Kedai_MamaKembarTiga : Perfume De'Xandra Memang Murah, Wangi & Tahan Lama !

De'Xandra @Kedai_MamaKembarTiga : Perfume De'Xandra Memang Murah, Wangi & Tahan Lama ! | Salam.. Kalau bab perfume ni, uzu memang suka sangat nak review sebab perfume ni uzu memang akan guna sampai habis. Lagi-lagi De'Xandra.. Kebetulan favourite uzu.. HIhi sebenarnya kan, pefume yang mama kerbar tiga bagi hari tu, dah habis dah hehehehehe.. Laju tak uzu pakai? Baru je habis semalam tak silap.. Semburan terakhir.. Kalau uzu suka perfume tu, bau perfume tu, uzu akan terus pakai sampai habis.. Uzu ni jenis pakai perfume memang banyak kali sembur. Haa tu sebab habis. Dah habis sebotol baru teringat tak review lagi perfume De'Xandra kembar mama tiga ni.. Ya Allah maafkan uzu kat.. Serius tak perasan tak buat lagi..
Btw, maaf ye sebab gambar produk review kat Japan tak banyak sebab sejuk plus demam. Baru uzu tahu, yang uzu ni tak boleh tahan sejuk sangat. Hihi.. Gambar ni pun, haaa beku sebenarnya.. 0 darjah celcius kot..Uzu tak lama kat luar, kat dalam bangunan tu je mampu bersorok.. Ambik gambar ni pun sekejap2 je keluarkan tangan.. Setiap 5 saat keluarkan tangan, masuk balik.. Pastu keluarkan lagi tangan untuk snap kedua. Time tu lagi bawak 6 7 produk review. Rasa berat hati sangat dapat ambik gambar ni je . Wuu maafkan uzu kak.. Hihihi..

Btw kan, haa nak cerita pasal perfume De'Xandra kekdahnya.. Wangian yang uzu pilih ialah BOND NO9.. Memang wangi beb.. Ni kali kedua uzu request BOND NO 9.. Sebab tak tau nak order wangian ape. Kan De'Xandra ni banyak jenis pilihan.. Leboh 100+ kot .. Tapi De'Xandra ada senaraikan apa perfume best tuk lelaki, dan perfume best untuk perempuan. Yang tak tahu nak pilih tu, boleh piluh kat sini :
Oh rupanya BOND NO 9 adalah dalam in list best fragnance untuk lelaki dan perempuan.. Serius edap bau dia wei.. Hihi.. Yang uzu suka tu sebab dia EDP . Tahan lama. Kekadang uzu ni 2 3 4 hari baru basuh baju.. Bekas baju yang uzu tak pakai 4 5 6 hari lalu pun masih ada wangian perfume tu.. Serius sangat tahan lama.. Murah pun murah beb.. RM65 jeee..

Antara ciri menarik De'Xandra Perfume By @Kedai.MamaKembarTiga :
✔ Boleh dibawa solat
✔ Produk MUSLIM bumiputera
✔ Bau tahan lama, Eau De Parfume
✔ Mudah dibawa, travel perfume saiz 35ml
✔ Setanding produk antarabangsa
✔ Haruman mewah jenama popular
✔ Inspirasi daripada wangian jenama antarabangsa
✔ Harga mampu milik
Haaa kalau ada yang tak clear lagi pasal De'Xandra perfume ni, boleh contact mama kembar tiga.. Kakak ni baik tau. InsyaAllah dia akan layan karenah korang ni ha. Comel je haa ibu kepada kembar tiga. Betul-betul ada anak kembar.. Lelaki pulak semua tu.. Respek ah camne kakak ni jaga. Hihi mesti pening kepala kan? HIhi lari pulak topi..

jom jom korang, beli lah perfume ni , untuk hadiah betday kekasih ke, hantaran tunang ke, kahwin ,e takperlu susah susah beli perfume mahal, perfume ni dah cukup sangat kualitinya.. Nak beli kat mana? Contact info kat bawah ye? Ok lah bye, Salam :)

Untuk Pertanyaan & Pembelian :
Whatsapp : 0133935052
Email : mamakembartiga@gmail.com