De'Xandra By Perfume Wangi Lestari @ Japan

De'Xandra By Perfume Wangi Lestari @ Japan |  Salam.. Ini kali ke empat ke atau kelima uzu dpaat perfume dexandra ni. Memula dapat memang terus jatuh cinta sebab wangi dia memanggg sangat wangi.. Lepas dah habis tu, uzu dapat lagi review perfume, tapi orang lain yang bagi.. Macam tu kekdahnya sampailah sekarang.. Kali ni dapat perfume dari @Wangi Lestari (Nur).. Thanks Nur ! Bau wangian yang Nur bagi memang tak pernah hidu lagi tapi sejujurnya tetap wangi juga.. Memang tiap hari guna Perfume De'Xandra sebab memang tahan lama.. Kebtulan perfume uzu dah habis.. Tu sebab dukk pakai perfume yang nur bagi... Hihi..

De'Xandra ialah inspired perfume. Maksudnya, dia buat perfume ala alaa perfume yang mahal. Tu sebab nama dia inspired perfume.. Wau dah hampir-hampir sama dengan perfume mahal beratus ratuss bagai tu...Tapi De'Xandra Perfume ni dijual dengan harga yang mampu milik.. Puluh puluh ringgit je wei.. 

De'Xandra Perfume boleh dibuat hantaran tunang, hantaran kahwin, bagi hadiah birthday ke, hadiah anniversary ke kan? Huhuhu.. Bau wangian De'Xandra Perfume ada lebih 70+ jenis pilihan.. Memang banyak kan? So insyaallah mana-mana perfume yang korang suka ada dalam senarai De'Xandra Perfume ni..

Kelebihan De'Xandra Perfume
  • EDP perfume hanya 35ml
  • Produk bumiputera dan halal. Boleh dibawa solat
  • Tahan lama lebih dari 8 jam
  • Mudah dibawa ke Travel. Boleh dibawa dalam lugage sebab ringan
  • Setanding dengan produk antarabangsa
  • Semua senarai perfume adalah paling most wanted oleh penggemar perfume
  • Menepati citarasa dan permintaan orang-orang Malaysia ni

Gambar kat atas tu, uzu bawak perfume tu kat Japan. So far memang lepas imigresen.. Uzu sepanjang ke japan, uzu guna perfume ni. Letak kat dalam bag sesiap. Memandangkan kat japan tu sejuk dan bersalji, bau dia lagii tahan lama ..Kekadanag tu baju yang tak basuh tu, uzu bawak balik malaysia lepas 4 hari jat japan, wangi perfume tu masih ada lagi.. Memangg perghh terbaik ah kan..

Haa korang, yang ni adalah senarai the best fragrance for her and him. So kalau tak tau nak pilih dari berpuluh beratus jenis pefume, korang pilih lah di anatara yang the best wangian yang orang selalu beli kat De'Xandra Perfume ni..
So sesiapa yang tak pernah lagi beli perfume ni, perfume ni murah je. Harga dalam RM69 tak silap.. Kalau silap nanti uzu betulkan.. So kepada yang berminat, boleh contact info kat bawah ye. Ok bye Salam :)
Untuk Pertanyaan & Pembelian