De'Xandra @Kedai_MamaKembarTiga : Perfume De'Xandra Memang Murah, Wangi & Tahan Lama !

De'Xandra @Kedai_MamaKembarTiga : Perfume De'Xandra Memang Murah, Wangi & Tahan Lama ! | Salam.. Kalau bab perfume ni, uzu memang suka sangat nak review sebab perfume ni uzu memang akan guna sampai habis. Lagi-lagi De'Xandra.. Kebetulan favourite uzu.. HIhi sebenarnya kan, pefume yang mama kerbar tiga bagi hari tu, dah habis dah hehehehehe.. Laju tak uzu pakai? Baru je habis semalam tak silap.. Semburan terakhir.. Kalau uzu suka perfume tu, bau perfume tu, uzu akan terus pakai sampai habis.. Uzu ni jenis pakai perfume memang banyak kali sembur. Haa tu sebab habis. Dah habis sebotol baru teringat tak review lagi perfume De'Xandra kembar mama tiga ni.. Ya Allah maafkan uzu kat.. Serius tak perasan tak buat lagi..
Btw, maaf ye sebab gambar produk review kat Japan tak banyak sebab sejuk plus demam. Baru uzu tahu, yang uzu ni tak boleh tahan sejuk sangat. Hihi.. Gambar ni pun, haaa beku sebenarnya.. 0 darjah celcius kot..Uzu tak lama kat luar, kat dalam bangunan tu je mampu bersorok.. Ambik gambar ni pun sekejap2 je keluarkan tangan.. Setiap 5 saat keluarkan tangan, masuk balik.. Pastu keluarkan lagi tangan untuk snap kedua. Time tu lagi bawak 6 7 produk review. Rasa berat hati sangat dapat ambik gambar ni je . Wuu maafkan uzu kak.. Hihihi..

Btw kan, haa nak cerita pasal perfume De'Xandra kekdahnya.. Wangian yang uzu pilih ialah BOND NO9.. Memang wangi beb.. Ni kali kedua uzu request BOND NO 9.. Sebab tak tau nak order wangian ape. Kan De'Xandra ni banyak jenis pilihan.. Leboh 100+ kot .. Tapi De'Xandra ada senaraikan apa perfume best tuk lelaki, dan perfume best untuk perempuan. Yang tak tahu nak pilih tu, boleh piluh kat sini :
Oh rupanya BOND NO 9 adalah dalam in list best fragnance untuk lelaki dan perempuan.. Serius edap bau dia wei.. Hihi.. Yang uzu suka tu sebab dia EDP . Tahan lama. Kekadang uzu ni 2 3 4 hari baru basuh baju.. Bekas baju yang uzu tak pakai 4 5 6 hari lalu pun masih ada wangian perfume tu.. Serius sangat tahan lama.. Murah pun murah beb.. RM65 jeee..

Antara ciri menarik De'Xandra Perfume By @Kedai.MamaKembarTiga :
✔ Boleh dibawa solat
✔ Produk MUSLIM bumiputera
✔ Bau tahan lama, Eau De Parfume
✔ Mudah dibawa, travel perfume saiz 35ml
✔ Setanding produk antarabangsa
✔ Haruman mewah jenama popular
✔ Inspirasi daripada wangian jenama antarabangsa
✔ Harga mampu milik
Haaa kalau ada yang tak clear lagi pasal De'Xandra perfume ni, boleh contact mama kembar tiga.. Kakak ni baik tau. InsyaAllah dia akan layan karenah korang ni ha. Comel je haa ibu kepada kembar tiga. Betul-betul ada anak kembar.. Lelaki pulak semua tu.. Respek ah camne kakak ni jaga. Hihi mesti pening kepala kan? HIhi lari pulak topi..

jom jom korang, beli lah perfume ni , untuk hadiah betday kekasih ke, hantaran tunang ke, kahwin ,e takperlu susah susah beli perfume mahal, perfume ni dah cukup sangat kualitinya.. Nak beli kat mana? Contact info kat bawah ye? Ok lah bye, Salam :)

Untuk Pertanyaan & Pembelian :
Whatsapp : 0133935052
Email : mamakembartiga@gmail.com

1 Sila Komen:

Noriza Abdul Rahman said...

Ketahanan selama 8 jam tu memang BEST!