Foundation C3 - Flawless Foundation By Beautyline Cosmetic

Foundation C3 - Flawless Foundation By Beautyline Cosmetic |  Salam. Ni foundation yang ketiga uzu bawak je Japan. Tapi tak sempaat nak pakai sebab sakit memanjang kat Japan. Sebelum p Japan lagi dah demam, masa kat Japan lagi bertambah demam sebab terlalu sejuk. Weiii 0 darjah celcius kot. Sangat lah sejuk. P lah tadah tangan kat peti sejuk tu..Tahan ke tak? Haaa macam tu lah kiterang ni.. Memang teruk demam kat situ.. Gabar kat atas ni memang nampak macam aada matahari tapi sejuk gila. Beku tangan. Cecepat snap gambar. Terus berteduh ke dalam bangunan.. Panas sikit rasa.. Mengigil nak snap gambar. Tu yang takde gambar produk review kat Japan ni...Sekepiing dua je. Wuu maafkan uzu. Tapi takpe yang penting ada content..

Kebaikan Yang Ada Pada Foundation C3 :
  • Cara memakai nya semudah 1-2-3 dengan sapuan ringkas di wajah (calit2 nipis)
  • FOUNDATION C3 mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,sesiapa sahaja sesuai menggunakanya
  • FOUNDATION C3 mempunyai VIT E & SPF 50
  • FOUNDATION C3 membantu menutup parut, jerawat,jeragat serta tona warna kulit TIDAK sekata
  • Satu bekas TAHAN 2 hingga 3 bulan
  • TAHAN selama 10 jam
  • TIDAK melekit
  • TIDAK MELEKAT pada tudung kerana ia terus meresap ke kulit
  • TIDAK akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda
  • Membantu MENGAWAL kadar minyak pada wajah
  • SESUAI untuk kulit berjerawat,berminyak,berjeragat dan normal
  • Muka kelihatan NATURAL,SMOOTH,GLOWING & FLAWLESS
  • MUDAH dicuci

Wuuuu basah foundation c3 ni sebab kena snow.. Sejuk tu jangan lah cakap kan.. Menggeletar uzu snap gambar kat snow ni..Sampaikan camera uzu pun rosak.. Padam tetiba sebaba terlalu sejuk.. Pitam sebab bawak camera tunang.. Member punya handphone dua dua mati..Tu lah kalau nak p musim sejuk tu memang kena hati-hati lah bawak powerbank ke, handphone ke, camera ke pastikan sentiasa ada cover... Last-last camera masuk dalam stokin yang bersih.. Masuk dalam tu. Kahkahkah. Foundation ketika tu op kos lah membeku wei.. Wuu taubat tetiba nak ambik produk review. Risau tak mencapai piawaian. 

Berbalik kepada foundation c3 ni..Ramai testimoni, lebih 93% testimoni yang mengatakan , lepas guna foundation ni, kulit nampak lelbih natural dan flawless. 93% juga dari customer mengatakan lepas pakai foundation ni masalah jeragat dan jerawat telah hilang. Ada juga mengatakan produk ni tak bahaya dan mesra wuduk.. Mesra wuduk ni actually bukan saja cepat tanggal bila dibasuh, malah kandungan yang terdapat dalam foundation kenalah menepati piawaian bahan halal dibawak solat. Jangan main hentam hentam je yee bagitau mesra wuduk. Tapi taak tau pun betul ke tak bahan-bahan dalam foundation tu halal dibawa solat sebab ni berkaitan solat. Berdosa berpanjangan kita kalau tak selidik betul-betul.

Jaminan Foundation C3 :
  • 100% Tanpa bahan kimia
  • Kelulusan KKM
  • Buatan Malaysia
  • Dijamin HALAL
  • Diproses di kilang berstatus GMP
  • Harga Bajet & boleh guna sampai 4bulan
  • Ramai doh ore berpuas hati


Untuk Pertanyaan & Pembelian
Whatsapp : 0145033488

0 Sila Komen: