March 03, 2017

Hanna Bella Beauty - Glow Foundation @ Japan

Hanna Bella Beauty - Glow Foundation @ Japan | Salam.  Tadi update pasal foundation flawless . Kali ni khas untuk glow je. Glow Foundation by Hanna Bella Beauty.. Hanna Bellah ni founder dia cantik manis tau. Lawa je tengok ha.. Mudaa lagi.. Muda muda dah ada produk sendiri.. Muda pada wajahnyaa tapi usia actually dah umur 34 tahun .. HIhi tak caya tak caya ? Meh tengok...

Mey Rashid - Founder Hana Bella Group

Kebaikan Hanna Bella Bauty - Glow Foundation
Mengandungi SPF 60, melindungi wajah dari pancaran sinar UV
Full coverage dan tak bercapuk
Natural colour, sesuai untuk semua warna kulit
Anti kusam
Melembapkan wajah Mengecilkan liang roma
Mencerahkan tona kulit muka secara sekata dengan vitamin A,C,E
Memudarkan parut jerawat dan jeragat


Tips Makeup daripada Hanna Bella Beauty

Dengan 5 langkah mudah hanya 10 minit sehari meh tengok macam mana #hanabellaglowfoundation boleh ubah wajah anda. Mesti tak percaya. Jom tgk dulu.

Zassss!!! Siap cantik ke pejabat, so takde alasan nak makeup mesti ambil masa lama kan. Dengan #hanabellaglowfoundation dah tak perlu pakai concealer semua tau sebab dah full coverage.

Meh nak share tips makeup:
  • Untuk wajah nampak segar boleh try spray miracle bio water Bioessence. Berkesan sgt! Murah pulak tu.
  • Untuk effect matte boleh guna compact powder atau loose powder. Kalau guna #hanabellaglowfoundation tak pakai bedak pon bolehhh
  • Kalau nak hasil lebih ketara, cuba apply #hanabellawhiteningcream setiap malam so esok pagi2 bangun je terasa kulit lembut n licin sgt tau. Nak apply makeup pon senang je nak absorb.

  • Melting kan tgk? Nak cuba? Hana Bella nak bagi promo price utk yg nak cuba kelihatan cantik dan nmpk yakin dengan #hanabellaglowfoundation.Untuk yang nak dapatkan #hanabellaglowfoundation dgn harga PROMO
Testimoni Hanna Bella Beauty - Glow Foundation

Untuk Pertanyaan & Pembelian
Contact : MASTURA -HanaBella Beauty Agent 011-10647463

Share:

6 Sila Komen:

Anis Khalilah said...

Waa.. berkesannya produk ni...

LeYa n Otomen Taro said...

Wahhh....cantiknye founder..
KEne try ni..hehe..

Mommy Muhaimin said...

Semua jadi lebih cantik lepas guna. Bestnya.

Terkini daripada Mommy Muhaimin, http://lynk.my/q4z9

Peluang Usaha Indonesia said...

produknya cantik, secantik dengan foundernya...

Uyul Rosli said...

Macam best je macam kena cuba jekk.

JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

Mar Mansor said...

Bertambah berseri uzu lepas ni
JanjiKita