March 03, 2017

LYNNELLE Superb Cover With Mineral Glacier

LYNNELLE Superb Cover With Mineral Glacier | Salam. Wooo hari ni je 4 entry uzu buat. Nak buat dan habiskan entry tertunggak. Dah lama dah wei. Busy kemain je. Uzu naak setelkan semua sebelum uzu g Bali esok. InsyaAllah kalau takde aral melintang..

Uzu nak update mengenai LYNNELLE foundation yang uzu bawaak je Japan.. Ada 3 foundation uzu bawak. Memang uzu tukar-tukar pakai foundation..Kan ada produk review, kena lah kita guna dana rasai sendiri ok ke tak foundataion ni dengan muka kita? Selalunya tak semua fondation sesuai dengan muka kita haa. So kena pandai try dan error. Uzu first time dengar foundation LYNNELLE ni.. Meh lah korang berkenalan dengan LYNNELL ni. 

"Pada hari ini rata rata org ingin menjadi cantik tanpa membebankan mereka.. Malas nk hadap berlapis lapis bedak semata mata nk nmpk cantik.. Malas nk buang masa disebabkan kecantikan.. Kini xperlu ada rasa malas kerana LYNNELLÉ diciptakan utk org yg ingin tampil cantik bergaya & menggoda dlm beberapa saat.
Apa ituu LYNNELLÉ ??
Utk pengetahuan rakyat Malaysia disebabkan kita 1 Malaysia kita kne amek tahu segala produk yg tgh segar bugar tumbuh & ibarat goreng pisang panas nie taw rakyat Malaysia sekelian.

LYNNELLÉ adalah BEDAK BASAH(BB) Cushion yg dikeluarkan utk wanita yg ingin tampil cantik tanpa perlu membuang masa & jimat segala aspek.

Ia dirumus drpd bahan bahan semula jadi & gunakannya tanpa was was kerana ia adalah produk yg halal & mesra solat. 

Fungsi LYNNELLÉ BB Cushion??
LYNNELLÉ berfungsi utk menutup pori-pori,menutup jerawat & jeragat, menghalang pigmentasi serta menyerikan muka. Disebabkan salah 1 bahan utama LYNNELLÉ berasaskan MINERAL, maka ia juga dpt melembutkan kulit muka serta menjadikan kulit muka GLOWING & FLAWLESS serta merta..

Jgn terkejut kerana lg lama LYNNELLÉ berada di muka pengguna lg byk kelebihannya.. Kerana produk ini tahan sehingga 12jam & akn menyebabkan glowing yg teramat di muka pengguna..

Xperlu beli span oo berus bedak utk ratakannya kerana dlm produk ini disertakan sekali span lembut & hanya perlu "DAP DAP" sahaja utk meratakannya wajah pengguna

Hasilnya wajah akn kelihatan cantik mulus tanpa sebarang masalah dimuka kerana LYNNELLÉ nie dpt COVER semua masalah muka.. Hakikat yg HARUS diterima oleh pengguna adalah LYNNELLÉ is "All in 1"..

Haaaa. Daah baca ke? Setiap foundation memang ciri ciri memang lebih kurang sama je. Tetapi tak semua foundation  yang berasaskan mineral..Dan dengan itu, hasil memakai LYNNELLÉ akan nampak muka kita lebih glowing dan flawless. Menarik tak?  So yang kepada yang masinh tercari cari foundation , yang masih taak jumpa foundation yang sesuai dengan kulit, cuba try foundation ni. Uzu tak menjanjikan ia sesuai dengan semua kulit sebab takde foundation macam tu.. Apa pun kena try dan error.. Uzu just nak berkongsi kebaikan LYNNELLÉ foundation ni..Korang try try lah k?


Contact Master Dealer
Ieyfa Abdullah(KELANTAN/TERENGGANU)
📲019-9404214
☎0111-6477712

IG ieyfa_lynnellebeuty
Emma Azima(JOHOR/MELAKA)
📲 0109203519
☎0139790839

Mimie (SELANGOR/KL)
📲☎ 0109285516

Fara Liana@ cik waris
(KEDAH/PERLIS)
📲0199316037
☎0111-40345197
Ig = cikwaris

Aniza Lynnelle (KELANTAN/KL)
📲☎011-15059590

Azian Lynnelle (sabah/sarawak)
📲☎ 010-2049813

Untuk Pertanyaan & Pembelian
Share:

0 Sila Komen: