March 28, 2017

, ,

Pakej Ground Murah Di Medan Indonesia RM300 (3 Hari 2 Malam) Je !

Pakej Ground Murah Di Medan Indonesia RM300 (3 Hari 2 Malam) Je ! | Salam. Ramai pulak yang tanya pasal pakej Medan tu.. Boleh tak dapatkan no fon supir? Tapi uzu tak dapat jawab kekadang soalan-soalan tu sebab busy sangat dengan kerja lain.. Btw uzu nak update seringkas-ringkasnya okay.. Btw korang, nak tengok trip uzu ke Medan? Boleh baca SINI :)

Ringkasan Pakej 3 Hari 2 MalamRM300

3day 2night RM300/pax
4day 3night RM400/pax
5day 4night RM500/pax
(min 4pax)

Termasuk
*hotel 3 n 4 star
*van/car
*ferry for visiting tomok island
*breakfast,lunch,dinner
*entrance fee (for all visiting place)
Medan Package
-lake toba-brastagi-medan.
Kanak kanak umur 0-2 thn free.
Umur 3-9thn bayar separuh.

Aktiviti :

1. LAKE TOBA
*pergi pulau samosir,view tasik.
*melawat rumah raja raja batak.
*ukiran batu makam raja batak.
*cerita patung si gale gale.
*persembahan tarian batak.
*simarjarunjung puncak tertinggi kawasan lake toba(tempat ni sangat sejuk) air terjun spiso piso.
*kebun strawbery dan limau,boleh petik sendiri.
*melawat gunung berapi sinabung.
*pergi pasar buah segar.
*boleh tunggang kuda (kawsan ni sangat sejuk).
*pergi kawsan puncak sambil makan jagung bakar.

2. BRASTAGI
*free hotspring(masuk kwsn hotspring dan mandi)

3. MEDAN
*melawat istana maimoon peninggalan raja melayu
*melawat masjid raja.
*shopping

Contact : +62 821-6825-6952 pak yudi lake toba
Share:

7 Sila Komen:

Kakizan Omar said...

menarik.. Terima Kasih

nadhie wueen said...

eh murah jugak :)

Jian Zhuo said...

michael kors
longchamp uk
cheap nfl jerseys
cheap jordans free shipping
clarks shoes
yeezy boost
nike store
tods shoes
christian louboutin outlet
pandora jewelry
170719yueqin

Anonymous said...

Boleh bagi review trip dengan pak yudi termasuk transport, accomodation dan itinery. Thanks ya

Anonymous said...

Worst tour guide in our life. sangat teruk.Dalam telefon janji yg bagus tapi sampai sana semua palsu.charge RM350 for 21/2 days & tak semua dlm itinerary yg diberi dilawati.Transport pun teruk.air cond rosak,bila hujan lap cermin manually.Alasan tak sempat sbb flight schedule sedangkan flight schedule dah share before dia buat itinerary.

Anonymous said...

Disappointed. Bas buruk, hotel murah, layanan tak baik, kedai yang dibawa tiada banyak pilihan, makan di tepi jalan dan aktiviti yang disediakan tidak sesuai pada masanya. Sebagai contoh, membawa kita untuk melihat air terjun pada waktu malam :( pengalaman pahit

TIARA TOURS said...

Mohon maaf Tuan & Puan, kami numpang promotion
Kami menawarkan Pakej Percutian ke Medan dan Danau Toba
Lake Tour 04 Hari / 03 Malam MYR 380 ( 10 orang )
Pakej kami design sangat murah dan berkualitas
FULL SERVICES
Hotel 3 Bintang
Makanan Halal
Driver humble
Pemandu Pelancongan professional

Sila contact Tiara Tours Indonesia
Jln. Panglima Denai No. 76 Medan, 20227
Licensed : 503/508.SK/IUP/BPW/MM/2011
Tel/Fax : +6261 - 733 59 765
Email : tiaratoursindonesia@gmail.com.
HP / WA +6281383535091
HP / WA +6285358982828
HP / WA +6285762820068

TERSEDIA LAYANAN SEWA KERETA DAN BUS PERSIARAN
Toyota Avanza (05 orang ) MYR 155 / Hari
Suzuki Eritga (05 orang ) MYR 155 / Hari
Inova Reborn (05 orang ) MYR 175 / hari
Isuzu Elf (11 orang ) MYR 235 / Hari
Toyota Hiace (11 orang ) MYR 320 / Hari
Medium Bus ( 27 orang ) MYR 500 / Hari

Note :
HARGA SEWA KERETA SUDAH TERMASUK : DRIVER AND PATROL