April 18, 2017

2 Group Di Facebook Yang Menjadikan Punca Pendapatan Uzu Dalam Dunia Blog !!

2 Group Di Facebook Yang Menjadikan Punca Pendapatan Uzu Dalam Dunia Blog !! | Salam.. Dulu kalau nak dapatkan job, memang susah kan?? Sekarang ni dah ada group di facebook, group tu lah tempat dan punca rezeki uzu selama ni.. Group ni memang salah satu sumber, sumber yang lain tu dalam 80% dari sumber lain, contohkan PR bagi job, client datang sendiri kat kita, member bagi job, dan macam-macam lagi sumber dan alhamdulillah so far memang lepas lah nak bayar sewa rumah dan komitment lain..



Yang banyak post pasal job setiap dari ialah di Social Media + Blogger Community .. Hari hari ada je PR job nak cari blogger.. Job dari Manoah pun not bad, walaupun jarang tapi payment dia selalu tinggi. Tabik dekat Don sebab dia selalu demand untuk blogger... :D Btw, Siapa lagi yang tak masuk dalam group ni... Boleh request kat facebook ye. Semoga murah rezeki korang kat group tu nanti .. Salam :)
Share:

7 Sila Komen:

Fieza Sani said...

Okey..tq uzu..yg 1 tu mmg dh joint..satu lagi, jap..ondeway..hehe

Amanda Suria said...

Kelab yang social media tu mmg dah lama join..yg satu lagi tu x pernah lago..nak join la..

Shesyira As said...

thankyou uzu.nak join jugak laa

Qeela Aini said...

Manoah Bloggers tu je belom join lagi. Thanks Uzu moge murah lg rezeki Uzu 😊😊

Asha Lya said...

Murah rezki uzu dlm dunia blog

Siti Rohaida Yusof said...

yes..akak pun dapat job banyak dari group social media tu

Syuhada Salleh said...

Thanks uzu..nak join jgk lah..
tp link yg 2nd group tu xleh buka..