Dapat Suprise Dari Sunsilk Malaysia !!

 
Dapat Suprise Dari Sunsilk Malaysia !! | Salam sapa yang dah tengok instagram uzu , mesti tau apa didalam kotak besar ini.. Hihi.. Kotak ini datangnya dari Sunsilk Malaysia ! Wahh gempak event dia kali ni.. Siap kotak kotak bagai.. Tanjat gegirl :p

Uzu actually memang excited nak tau apa dalam kotak besar tu.. Dah lama kotak tu sampai tapi tak sempat nak ambik kat ofis. Sibuk memanjang dengan trip yang bersambung-sambung. Minggu ni baru ada free sikit. Hihi.. 



Hihi memula ingat, mesti dalam dia ada syampoo. Hihihi rupanya habuk pun takde. Kecewa.. Ish ish ish tapi ada belom tu je lah dengan kad invitation untuk ke event majlis pelancaran syampoo terbaru dari sunsilk.. Waktu event tu baru dapat sekotak syampoo.. Wangi gilerrrr !! Haaa nak tau best ke tak syampoo tu? Nantikan review uzu seterusnya ye. Salam :)

5 Sila Komen:

Shafyqah Azry said...

wah bestnya dapat belon hehe

PERMATABIRU said...

COMEL BELON TU

Unni Anje said...

untung la...

Nurfaezah Abdullah said...

murah rezeki Uzu ^^

Mrs Pip said...

Rezeki Uzu.. semoga terus sukses.