Jom Buat SHELLOUT Sendiri Di Rumah ! Bajet RM150 Untuk 10 Orang Makan :)

Jom Buat SHELLOUT Sendiri Di Rumah ! Bajet RM150 Untuk 10 Orang Makan :) | Salam..Hari uzu dan hakak hakak nilepak kat rumah hakak loyer ni sebab nak makan shellout..Shellout homemad la kekdahnya.. Yang ni bukan uzu yang masak, tapi kak dlaila yang masak.. Senang pulak buat shellout homemade ni..
ya auloh sedapnya tengok
menggoda tak?
tetiba terliur tengok
sos dia ni uzu suka. Kak dlaila buat sos blackpaper.
Resepinya takde. Hihihi.. Korang google lah rasanyada a banyak resepi kat google ye :) Bajet kami RM150 je bawah untuk buat semua ni. Banyak dapat. Boleh makan lebih dari 10 orang :) Try lah !! Hihihi ok lah kalau uzu dapat resepi buat shellout seafood ni, uzu edit kat sini ye:) salam.

12 Sila Komen:

Akif Imtiyaz said...

Waaa lapar lapar..banyak dah tu borlh.makan 5 nam orang..

Maria Firdz said...

Puas makan... Tapi rasa nak makan kalau shellout ni..

Mashitah Mamat said...

sedappp nya... buat sendiri gak untung dan berbaloi2.... jimatt

Siti Rohaida Yusof said...

walah..sedapnya..memang berbaloi dengan modal nak buat tu,puas hati nak makan kat rumah
~ Kisahsidairy~

Mas Zull said...

assalamualaikumuzu..mmg menggoda jiwa raga ni...sabar jer kn ...puasa2 batal kang...
http://maszull.blogspot.my/2014/10/resepi-paceri-nenas-simple.html

ucing said...

wow..nyum nyum (^_^).

Normi Nieza said...

wah..sdapnya..:)

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik Uzu...wahhh...terliur tengok lah dik Uzu...

Asha Lya said...

Tgk pun da trgoda ni nyum nyum

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

wah..meriahnya.mmg berbaloi la gitu

Lea Azleeya said...

Alamakkk sedapnye.. Paling win blackpapper sos tu.. lama dah plan nak makan ni tp belum tertunai lagik.. hehe

cik wanie Lovela (CWL) said...

<3