Nak Menang Cash RM5000 ? Jom Join Contest Dari Juara Dropship ni !


Nak Menang Cash RM5000 ? Jom Join Contest Dari Juaradropship ni ! | Salam.. Siapa nak menang hadiah RM5000? Siapa nak menang RM3000? Siapa nak menang RM1000 ? Haaaa semua ni adalah hadiah cash ye yang ditawarkan oleh Juaradropship! Best tak hadiah-hadiahnya?? Giler tak best ?? Uzu pun tertarik dengan contest ni.. Tengok hadiah cash dia masyuk sangat :p

Btw pasal contest ni, ini adalah contest dropship.. Siapa yang join contest ni, dan jual produk-produk ni, siapa dapat jualan tertinggi, tak kisah berapa banyak jualan, sikit ke jualan asalkan dia lah paling tertinggi dalam masa sebulan, dia lah juara.. Pihak JUARADROPSHIP takde tetapkan berapa target sales untuk jadi juara, janji dialah yang paling tertinggi.. So benda ni yang menarik minat uzu nak join, sebab takde limit sales kalau nak jadi juara, naib juara , tempat ketiga dan juga hadiah untuk tempat ke 4 hingga ke 10 pun ada hadiah ye.. So kalau dapat sikit sales tu pun, bukan takat korang dapat untung dari jualan dropship tapi dapat juga untuk RM500 dari join contest ni..kalau korang menang.

Produk apa yang nak dijual?

Ok hanya 3 produk terpilih sahaja yang boleh dijadikan dropship.. Ketiga-ketiga produk ni memang terhangat dipasaran sekarang.. Ramai MUA MUA hebat guna ketiga-ketiga produk ni.. 3 produk  dropship pilihan kali ni ialah..

Juaradropship hanya bekerjasama dengan produk-produk viral je ye, antaranya OUD BEAUTY, MANNIQUEEN dan juga EVERDEENS . So kalau korang jual produk produk viral ni , insyaAllah ada lah yang beli kan..? Dan CONTEST ni jadikan sebagai penaik semangat korang lah kan? Hehehe.. Siapa tak nak weiii ? Haa pilih lah mana-mana produk korang nak jual.. Tak kisah produk mana, nak jual semua pun ok, nak jual satu jenis atau dua jenis produk pun tak kisah :)
TEYN ATHIRAH juga pernah pakai gincu lipmatte dari OUD BEAUTY .. Uzu pernah tengok TEYN ATHIRAH pakai.. Terus tergoda .. Rupanya dia pakai lipmatte NAORA dari OUD BEAUTY ! Color-color lipmatte NAORA by OUD BEAUTY ni memang cantik :) .. Uzu dah test tadi colour colour yang ada memang semua colour-colour kat sini, semua kaler yang uzu nak ! Haa nude color pun ada, antara kaler yang orang suka sangat kan..so natural.....

Uzu pernah guna serum Manniqueen yang sekarang mana-mana MUA pun pakai ye produk ni, memang famous terus produk ni, MUA TEYN ATHIRAH pernah pakaikan uzu produk ni k .. Memang best..  Siapa yang rajin tengok live mekap tutorial, memang mostly diorang pakai produk ni. Bukan tu je, MUA BELLA antara MUA yang paling femes pun guna produk ni wei..

Ni adalah HD Cream Foundation by Everdeenss, Tak pernah uzu dengar tapi tengok gambar ni macam best je... Betul tak? Haaaa kalau nak try HD CREAM FOUNDATION yang tak bercapuk, boleh try produk ni? Lepas pakai foundation akan nampak lebih flawless dan glowing ! OMG bestnya pulak foundation ni :)

So korang, contest dropship ni ada 3 produk viral ni je.. Tak kisah produk mana korang nak jual dan tak kisah berapa sale yang korang dapat .. Takde limit sale nak jadi juara.. So kalau korang nak join contest ni, masuk adalah percuma .. Tapi korang kena daftar dulu k... ?

Daftar Contest DROPSHIP by Juara Dropship
Tekan link ni : http://bit.ly/2otIg0f
Untuk Info Lanjut & Pertanyaan Mengenai Contest : Juara Dropship

*Contest Juara Dropship telah diadakan untuk kali pertama pada NOV 2016*

5 Sila Komen:

+irsah said...

Dah dekat nak pose nih.. apa lagik.. serbu kontes & GA lew heeee.. tks share ;)

Busyra Bt Takiyudin said...

wahhh best ni uzuuu.. hehe

Iris Myra said...
This comment has been removed by the author.
Iris Myra said...

Insyallah nak joinn

Maisarah Humaira said...

wow..menarik betul hadiah yang ditawarkan ni