Pakej Gunung Kinabalu 2017 & 2018

Pakej Gunung Kinabalu 2017 & 2018 | Salam. Pakej gunung kinabalu adalah sangat laris di blog uzu. So kali ni uzu nak update pakej gunung kinabalu 2017 & 2018 . Untuk matluman, pakej mendaki gunung kinabalu untuk tahun 2017 adalah habis kuota. So yang ada untuk pakej daki gunung kinabalu 2018 je. Uzu pun ingat nak plan nak daki tahun ni tapi takde rezeki. Dah habis kuota. Untuk info, gunung kinabalu ada kuota sendiri setiap hari. So kalau nak kena booking 6 bulan sebelum ye.. Kalau setakat 1 2 orang tu takpe lagi. Mungkin boleh selit selit kat mana-mana tapi tuk yang group besar kena 6 bulan sebelum..

Pakej Mendaki Gunung Kinabalu Untuk Sabahan 2017 & 2018

Pakej Mendaki Gunung Kinabalu Untuk Sarawak & Semenangjung Malaysia 2017 & 2018

Pakej Tidak Termasuk pengangkutan dari KK , flight tiket pun tak masuk, kena book sendiri flight tiket.. Yang dari KL tu, kalau rajin tunggu promo air asiam sorang tak sampai RM200 return KL-KK. Pakej juga tidak termasuk sijil ,porter .. Porter ni sebenarnya depand kepada tenaga korang semasa mendaki.. Kalau memula korang bawak beg sendiri. Bila sampai pertengahan jalan, korang tak larat. So boleh surih porter tolong angkat. Nanti dia cas lah tu.. Nant kat atas korang bayar lah porter tu. Ikut rundingan nak bayar bila.. Medal pun tak masuk dalam pakej..

Dalam pakej ni dah pun diterangkan, apa yang termasuk, apa benda yang tak masuk.. SO bagi uzu, harga di atas ni sangat lah murah berbanding korang bayar beribu ribu bayar pakej yg all in.. Kalau uzu, uzu suka macam ni.. Setel bayar pakej dulu.. Baru cek tiket flight hotel dan sebagainya.. Jimat sangat kalau urus sendiri :) Ok lah tu je nak uddate. Kalau yang berminat sila whatsapp info kat bawah ye. Salam :)

Untuk Pertanyaan & Pembelian Pakej
En Razif 013-8365651

2 Sila Komen:

Unni Anje said...

JUM UZU G HIKING

ruggedmom said...

Best nya kalau berjaya panjat Gng Kinabalu. Broga pun tak lepas lagi ni..