April 21, 2017

Pakej Seoul + Nami Island Korea FEB 2018 ( Pakej Boleh Bayar Secara Ansuran )

Pakej Seoul + Nami Island Korea FEB 2018 ( Pakej Boleh Bayar Secara Ansuran ) | Salam. Hari ni uzu nak share satu pakej yang uzu nak p tapi bukan tahun ni.. Uzu dah pernah p Korea tapi tak sempat nak p Seoul dan nami island. Uzu just p Busan Korea je. Mungkin ada yang tau, uzu ni jenis kalau dah p masuk negara tu, memang tak akan masuk lagi.. Tapi nak buat macam mana kan? Nak teman kakak i tu ha. Bawak g negara lain, bandung ka mana ka, memang dia tak nak. Korea juga dia nak #pitam =.=

Actually kebetulan owner oh jalan bagi pakej korea . Pakej tu pulak bukan tahun ni *alhamdulillah* . Nak bawak kakak uzu tu haa, memang kena awal beberapa bulan ntah sebab nak minta kebenaran keluar dari negara. Entah lah peraturan gomen sekarang ni. Ngok ! Haa terkutuk seketika. Btw Ohjalan telah pun keluarkan pakej korea untuk tahun depan. Details dia boleh baca kat bawag ye.

PAKEJ MURAH KOREA FEB 2018
- Seoul + Nami Island
- 6 Hari 5 Malam
- 9 - 14 Fec 2018
- Dijangka waktu ada salji 
- DEPOSIT RM350

- Harga pakej RM2700 termasuk :
- Tiket flight return
- Lugage 20kg / pergi balik
- 5 Malam penginapan
- Public transport pass
- Nami Island Feri
- Tiket lawatan
- Uzu pergi trip ini
- Ada tour

Siapa nak join, boleh bayar ansur ansur supaya memudahkan dan meringankan beban sewaktu tarikh nak dekat. Jom pergi ! Haaa memang banyak pakej travel buat ansur ansur so tak yah pikir mana nak cari ribu ribu bagai nak bayar pakej korea ni.. 

Siapa berminat nak pakej korea ni, deposit uzu tunggu korang gaji bulan ni.. Kalau nak bayar bulan depan pun boleh..Semua atas korang janji harga pakej langsai sebelum tarikh travel. Hihi. Yang berminat nak tanya pasal pakej ni , boleh whatsapp uzu +60109379609 (uzu) .
Share:

5 Sila Komen:

Nieyl said...

Salam Jumaat...
Bestnyaaa..mesti nanti ramai yg join uzu nant..
moga dipermudahkan..

KakNa Journey said...

wow. menarik ni, tapi 5 beranak ni, tabung percutian belum cukup lagi, huhu. kalau bayar ansur untuk next trip boleh? hehe.

eyza fye said...

berbaloi kalau pergi ni

eyza fye said...

berbaloi kalau pergi ni

Mrs Pip said...

kira affordable juga pakej ni ...
hope sesiapa yg pergi, have fun.
dulu pigi korea pun gara2 nami island ..hehe ;))