Survey : Ada Tak Blogger Yang Nak Join Kalau Hadiah Giveaway CASH RM500 x 1 ??


Survey : Ada Tak Blogger Yang Nak Join Kalau Hadiah Giveaway CASH RM500 x 1 ?? | Salam. Lama dah tak buat giveaway kan? Uzu lah sejak tahun 2013, memang setiap 2 bulan uzu buat GA. Ramai pulakj tu yang join.. Ada lebih 400+ blogger yang join. Haaa sebab kalau uzu buat giveaway mesti hadiah dia CASH dan syarat sangat ringan dan senang nak buat...


Setelah sekian lamanya kan, kali ini uzu nak buat kelainan sikit dari segi hadiah cash.. Btw sebelum tu uzu nak say thank you sebab sponser hadiah cash dah nak sampai RM500 dah.. Sikit je lagi bila dah cukup uzu nak start GA.. Yang mana nak sponser cash untuk GA , boleh contact uzu kat FB ye..

Haa nak tanya lah.. Mana korang prefer jenis hadiah contest?

A : RM500 x 1 pemenang

atau

B : RM50 x 10 pemenang?

Ok uzu nak survey dulu ye.. Uzu nak buat GA yang ramai nak join. Hihi so blogger-blogger sekalian, korang pilih yang mana? A atau B ?? KOmen kat entry ni ye korang.. InsyaAllah dalam masa terdekat uzu buat GA berdasarkan hadiah cash yang korang nak ye :) ok lah salam !! 

32 Sila Komen:

Fifi Athirah said...

B : RM50 x 10 pemenang

Ramai boleh merasa rezeki tu :)

Eeca Shyaa said...

RM50 x 10 pemenang!

nashya (นิชคุณ) said...

saya nak join kak Uzu but pls rm50 x 10 orang hihihi

Nurul Syahirah said...

nak join kak ^^

RM50 x 10 pemenang..

Cik Tie said...

Mana² boleh kot hehehe tapi pilihan A tu lebih menarik rasanya

huzaini ismail said...

RM50 x 10 sesuai kot....www.kickstory.net

Siti Rohaida Yusof said...

Tak pernah tak nak join,so..cepat buat..hehe

Green Farra said...

RM50 x 10 pemenang.. Meriah sikit

Amir said...

RM50 x 10 lagi ramai join rasa :P

DYatie ABakar said...

RM50 x 10 dik.. Berkongsi dgn lebih ramai.. Walau RM500 x 1 tu nampak WOWWW!

Syuhada Salleh said...

B : RM50 x 10 pemenang!!

lg rmai menang, lagi best..hehe

The Fool said...

RM 50 & 10 pemenang

Linda said...

Lagi ramai lg meriah Uzu :)

Mazni Munawar said...

50 utk 10 pemenanglah :p baru meriah

ekjoz buluh said...

500 x 1, barulah fight!

nadia md radzi said...

b...adil yang lain2 pn dapat kongsi rezeki sma2..

Belogs JM said...

RM50 x 10...
PELUANG BESAR UNTUK SEMUA...

Lea Azleeya said...

kite pilih rm50 x 10 pemenang.. Ramai kit leh juin..

Delimasari said...

menarik ni ----Pilih RM50 x 10 pemenang - ramai2222 lg happening

Nieyl said...

menarik...
RM50x 10 pemenang laaa...
lagi best...

Unni Anje said...

50x10 so ramai jgk merasa rezeki

Anonymous said...

RM50x 10 pemenang

Budak Buzy said...

saya pilih RM500x 1 tpi ramai yg pilih RM50x10..hehe..

Mia Kassim said...

RM50 x 10 .. Lebih ramai lebih meriah bah ! 😊

Mrs Pip said...

50x10 pemenang, meriah...

.atynFATHIN. said...

wahhh nak join

Kalau boleh hadiah 50x10 orang lagi meriah hehe

Farah Wahidah said...

B : RM50 x 10 pemenang lah.. lagi best!

Shafyqah Azry said...

RM50 x 10 pemenang lah hehehe maybe ada peluang sbb banyak sikit pemenang huhu

PERMATABIRU said...

PILIH B JUGA

Mardhiyyah Rosli said...

RM50 x 10 pemenang..

kalau menang sorang-sorang xseronok.
bila ramai baru best.

Faizol Hafizi said...

Better yg ramai2 tu la...
Sebab macam selfish pulak yg menang sorang2 tu.. Memang dpt byk sekali tapi tak baik tamak.. rezeki kan ade di mana2.. kite sharing is caring la..

Blog Otomen Taro

Mohd Rawi said...

wah menarik ni .. nak join juga ...