GIVEAWAY Ditunda Pada 7 May.

Salam

Short je nak tulis. Nak bagitau GIVEAWAY uzu yang sepatutnya start hari nampaknya tak dapat nak start lagi sebab ada beberapa sponser yang dah bank in duit tapi syarat nak follow tu dia tak bagi-bagi lagi.. Dah pm pm dia nampaknya tak reply .. Wuu sampai sekarang taj reply..
Kesian pulak kalau nak start sebab dia dah transfer duit cash..

So uzu nak minta maaf kepada semua sponser-sponser atas kelewatan ini.
InsyaAllah giveaway akan start selewatnya pada hari Ahad.

Thank you :)

3 Sila Komen:

Mrs Pip said...

sabar menanti ;)

Yatie Owner said...

hehe. sempatlah nak join segmen uzu :D

Asha Lya said...

Ok take noted