Simple Giveaway RM1000 Credit SG Shop Malaysia by Emas Putih

Simple Giveaway RM1000 Credit SG Shop Malaysia by Emas Putih | Salam. Hari ni uzu nak buat giveaway untuk korang. Giveaway ni simple je. Yang berkaitan Sg Shop.. Siapa yang tak tau lagi SG Shop tu ape, haa tempat shopping online tapi barang kat sini lagi murah giler-giler. So kalau korang tak faham pasal SG Shop ni boleh baca entry uzu sebelum ni.. Untuk GA ini, korang kena follow syarat-syarat kat bawah..

Hadiah Giveaway
RM100 credit shopping di SG Shop x 10 pemenang

Tarikh Tutup Giveaway 
6 June 2017

Syarat-Syarat Giveaway
1. Follow IG : @sgshop_malaysia
3. Sila jawab soalan ini di ruangan komen. "Apa yang best tentang SG Shop?"

Simple Giveaway RM1000 Credit SG Shop Malaysia by Emas Putih di sponser oleh SG Shop Malaysia . Terima kasih kepada yang sudi join GA ini. Diharap murah rezeki korang .. Kalau tak dapat menang GA uzu yang cash tu, join ni pulak.. InsyaAllah mudah-mudahan ada rezeki kat sini pulak. Ok lah tu je salam.

30 Sila Komen:

sha dhira said...

Apa yang best tentang SGshop : Banyak pilihan barangan, dan semestinya murah dan berbaloi 😊😊👍

Intan Saffyna said...

SG Shop plaform shopping online dari china yang paling best, sebab murah, banyak pilihan yang tak mengecewakan. servis dan live chat yang cepat pickup. the best 👍🏻👍🏻😘

Aiman said...

Apa yang best tentang SG Shop?

Sudah tentu ianya best bila melibatkan online shopping. apa yang kita nak, kita klik je. Tambahan lagi, SGSHop jual murah, banyak pilihan barang, friendly user website, senang nak order, dan pastinya berbaloi-baloi.

.atynFATHIN. said...

Apa yang best tentang SG Shop?

Semestinya adalah harga yang murah, banyak pilihan dan pelbagai jenis barangan di SG Shop. Klik klik hujung jari dah dapat pelbagai barang dengan kos yang berbaloi-baloi. Menyesal kalau tak beli yang mana-mana.

Hada said...

Apa yang best tentang SGshop?

sudah tentu product datang dari china dan yeayy kita boleh apa sahaja yang kita perlukan melalui shopping online. Product dijamin berkualiti dan harga yang boleh dimiliki oleh bakal pembeli.

Noor Najwa said...

Apa yang best tentang SG Shop?

Tempat shopping online yang sangat murah dan berkualiti. Paling penting dipercayai ramai. Barang sangat murah kalau bandingkan dengan yang lain. Menjimatkan duit kita semua.

Wanie Masduki said...

Apa yang best tentang SG Shop?

Banyak barang murah dan berbaloi untuk dibeli..boleh dapat banyak kelebihan bila daftar jadi ahli. Kita sebagai ahli boleh dapat points, diskaun untuk shipping,reward dan banyak lagi dekat SG Shop. :)

Syuhada Salleh said...

Apa yang best tentang SG Shop?

- di SGshop ada pelbagai jenis barangan yang dijual dan yang paling best adalah harga yang murah dan sangat berbaloi untuk dibeli..masa penghantaran pon memuaskan, sebab dihantar terus dari China..

http://www.syuhadasalleh.my/2017/06/simple-giveaway-rm1000-credit-sg-shop.html

Iris Myra said...

Ape yang best dengan sg shop

Sangat-sangat best sebab sg shop satu portal on9 shopping yang memberikan harga yang sangat berpatutan dan mampu milik.. Sangat mudah dengan sg shop mampu memberikan kepuasan membeli belah yang maksimum.semua barang pun ade. Terima kasih sg shop

Http://www.irismyra.blogspot.my

Syah BaNu said...

best sebab barang - barang kat situ semuanya murah, berkualiti dan terbaik. Apa yang kita nak semuuanya ada di sg shop, sg shop memudahkan pembeli membeli barang - barang yang terbaik dengan harga yang berbaloi - baloi gitu.

Elih Japahar said...

Apa yang best dengan sgshop?

1. Boleh kumpul point bagi setiap pembelian, point tu boleh exchange dengan duit.
2. Rewards point untuk referrer. Invite rakan dan dapat rewards yng boleh digunakan untuk membeli barangan semula.
3. Produk yang murah dan cara pembelian yang mudah.
4. Customer service yang tip top.

Khatijah Nur Ain said...

Apa yang best tentang SG Shop?

[S]enang nak beli apa yang kita nak
[G]reat shopping experience

[S]emua hado!
[H]appy bila tengok banyak pilihan
[O]h ada rewards point untuk referrer!
[P]roduk dijual dengan harga murah dan berbaloi!

julia jamaludin said...

Apa yang best dekat SGShop ni?
Banyak gila benda yang best dekat website ni. Sebut je apa yang korang teringin sangat nak beli? Mesti ada punya dekat SGShop ni.
Macam KJ sendiri teringin sangat nak ada mini projector dekat rumah. Tak payah beli tv. Boleh pancar je dekat dinding. Jimat ruang pulak tuh.
Kalau nka senaraikan memang banyak. Tapi untuk memadatkannya, KJ boleh classified as murah, berkualiti dan berbaloi-baloi.

www.kasihjuju.com

Mrs Velentine said...

"Apa yang best tentang SG Shop?"

BAgi MV SGshop ni best sebab harga yang ditawarkan sangat2 berbaloi dan mampu dimiliki oleh setiap orang..lagi satu kita boleh kumpul point dengan setiap pembelian.

zai zamree said...

Apa yang best tentang SG Shop?

ada bermacam jenis barangan trend terkini dengan tawaran harga yang murah dan mampu milik berbanding online shopping yang lain serta kita dapat kumpul mata dengan setiap pembelian di SG Shop.

sHaRiNa eLyaNa said...

Apa yang bestnya tentang SG Shop?

Shopping mall online yg mampu milik, selain dari kualiti yang bagus, service juga sangat terbaik, mudah membeli secara online, dapat barang tepat masanya, itulah pelanggan mahu kan.

Dzailin Dzulkaflie said...

1. Follow IG : DONE
2. Like Page : DONE
3. Apa yang best tentang SG Shop? Bila bukak website dia je, pergh..rambang mata nak pilih barang. Semua ada! Disebabkan baru pindah rumah, jadi memang banyak barang nak beli. Tak perlu buang minyak,tol,masa,dan tenaga. Order di SG Shop lebih mudah lagi jimat!

Mieza S said...

Apa yang best tentang SG Shop?
Sangat murah dan berbaloi dengan harga yang dibayar.

BudakVanilla said...

APA YANG BEST TENTANG SGShop?
- banyak sangat pilihan barang yang pelbagai variasi dan paling penting, murah dan berkualiti. sangat berbaloi kalau nak shopping di SGShop. :D

mama arif said...

Apa yang best tentang SGShop?

Semestinya pelbagai pilihan barangan yang diimport Dari China yang buatkan korang rambang mata nak beli. Harga terlajak murah. Selain tu boleh kumpul point Dan dapatkan shopping credit. Customer support yang superb. Sekali shopping di SGShop pasti nak shopping lagi.

Mrs Pip said...

Once, mrs pip pembeli tegar di Taobao.Com menggunakan agen Taobao yang ditemui di Lowyat.Net, tapi after one time tu, kos penghantaran dinaikkan, dan mahal sangat, terus stop beli belah kat Taobao.Com dengan hati yang sedih ;(

tapi hati yang sedih sudah kembali berbunga bunga after tahu tentang SGShop ni, semua barangan kat Taobao.Com tu boleh beli dengan cara yang sangat mudah hanya menggunakan perkhidmatan laman web SGShop ... eh, sukanya T_T

Yang menarik mengenai SGShop ni, of course la harga yang affordable berbaloi dengan wang ringgit kita, banyak pilihan sampai rambang mata nak pilih barang yang mana satu, shipping charges yang murah kalau nak dibandingkan guna agent Taobao, dan jaminan refund cash kalau item yang dipesan kehabisan stok ...

cheers.

Cik Tie said...

Apa yang best tentang SGShop?

Macam-macam ada !! harga murah-murah pula tu sampai rambang mata tak tau nak pilih yang mana. Memang cukup berbaloi la

Radhia Razali said...

Apa yang best tentang SGshop?

1. Semua barang yang dijual di SGshop original dan berkualiti tinggi.

2. Harga berpatutan

3. Website & apps sangat user friendly

Amyma Omar said...

Done All Step
Apa yang best dengan sgshop?

Firstly, best sebab macam macam barang ada dijual dalam satu web.Tak perlu cari ditempat lain.Done cuci mata kat web dia, harap dapat gak shopping kat sana.

Second, harga jauh lebih murahh dari harga pasaran.Serieslyy!

Third, kualiti barang sangat bagus.
Forth, kos penghantaran yg sangat murah dan berbaloi.

Fifth, saya suka dengan customer care mereka kerana sangat helping dan friendly.

Apapun, SgShop memang sangat bestlah! Syiok! Mana lagi mau cari barang murah dan berkualiti kan kalau bukan di SgShop.

So, mudah mudahan ada rezeki anak2 saya di giveaway uzu ni. Dapat juga beli baju baru untuk raya diorang tahun ini.
Aamiin.

Semoga murah rezeki uzu. Aamiin. 😊

amira syukrina said...

Apa yang best dengan SGSHOP?

Apa yang saya suka gila dengan SGSHOP, first kita akan pandang item-item yang lawa sampai juling mata lepastu tengok harga BOOMSSSS MURAH GILERRRR! Yela, selain DIY di Malaysia ni, takde tempat lain dah nak dapatkan barang yang murah. Tak semua barang China ada DIY. So kita boleh mneggeledah SGSHOP dengan lebih mendalam ibarat terjun ke dalam laut untuk cari harta karun. Menyelam lama-lama pun berbaloi sebab dapat apa yang kita nak. Memandangkan ekonomi merosot, saya yakin SGSHOP akan menjadi satu website yang sering dikunjungi dari semua lapisan masyarakat tak kira muda dan tua. SGSHOP juga menyediakan pelbagai jualan dari lah Ruangan dapur, accesories, electronic, macam -macam lagi yang kita selalu gunakan seharian! Stationery pun banyak, terus rambang mata diknon oiiii. SGSHOP MEMANG BEST GILERR :)

Cik Kejupenyet said...

Apa yang best tentang SGshop?

SGshop boleh dikatakan syurga website untuk membeli belah secara mudah dan jimat. Dalam SGshop terdapat banyak vendor dan setiap vendor berlainan harga. Pilih mana yang berkenan dihati lepas tu beli. Harga yang berpatutan, kos pengeposan yang tak mahal. Murah! berbaloi. Barang SGshop pun berkuali tinggi tau.

Akula said...

Apa yang best tentang SGshop?

SGshop online shopping yang mudah di hujung jari
Banyak tawaran barangan terkini yang boleh usha hari-hari
Boleh pilih apa sahaja barangan yang berkenan di hati untuk dibeli
Jimat murah dan tinggi kualiti.


http://www.anakbonda.com/

Lokman Hakim said...

Apa yang best tentang SGshop?

SGshop boleh dikatakan website untuk membeli belah secara mudah dan jimat. Memang murah barang-barang die. Dalam SGshop terdapat banyak vendor dan setiap vendor berlainan harga. Harga yang berpatutan, kos pengeposan yang tak mahal. Murah! Dan berbaloi

Amyma Omar said...

Semoga ada rezeki saya. Aamiin. 😊😊

Amyma Omar said...

Pengumuman pemenang di blog ke uzu atau di page?