June 14, 2017

8excite : Website Online Yang Menawarkan Harga Runtuh Yang Dari Sehingga 90% Diskaun ! Sangat Murah Dari Biasa !!

8excite : Website Online Yang Menawarkan Harga Runtuh Yang Dari Sehingga 90% Diskaun ! Sangat Murah Dari Biasa !! | Salam.. Haa uzu bab shopping online ni, uzu memang suka. Sebab uzu ni sekarang malas nak keluar rumah. Sejak dah jadi konon-konon wanita berkerjaya ni, rasa malas nak keluar.. Lagi pun kalau keluar, haaa selagi duit tak habis, selagi tu tak nak balik ! Pemboros yang amat. So bila dah start kerja ni, dah reti nak kira kira duit.. Nak bajet bajet.. Semua pon nak murah.. 

Hahaha tapi hobi shopping online ni tak boleh nak buang.. Kekadang tu beratus habis jugak.. Sekarang ni nak jimat punya pasal, shopping tu tetap shopping tapi uzu akan buka 1 website ni dulu. Nak tengok offer dalam tu.. Website online yg offer banyak gila diskaun. Semua yg ada tu semua ada diskaun. Memang berbeza gila diskaun yang ada. Dari RM700 diskaun sampai puluh puloh hengget.. Ya allah memula buka 8excite ni rambang mata dah ! Rasa macam-macam nak beli.. TErnampak pulak offer urut bada full body RM28 je ! Eeee kat KL ni harga biasa RM70-RM100.. Ape lagi.. Terus grab !! Rugii kauuu mana cari full body spa sejam harga RM28 je wei??

Btw jap korang.. Sebelum nak cerita lebih lanjut kan, uzu nak cerita dulu apa dia lah 8excite ni kan. Sebelum kita nak mempercayai sesuatu website, kita kena baca dulu betul2 mengenai website ni..

Apa itu 8excite ?

"8excite is an application that lets you explore your interests, hobbies and lifestyle in a new and unique manner. Explore nearby deals, promotions and events right around the corner from where you are. Discover and share your knowledge and experience with your 8excite community and earn points as you go along!"

Dia macam 1 apps, website yang offer diskaun lah ceritanya.. Dalam 8excite ni, bila sign up je dapat mata ganjaran. Dengan mata ganjaran tu korang boleh redeem item-item kat dalam tu..Macam mana nak dapatkan mata ganjaran? Macam-macam lagi best mengenai 8excite ni.. Untuk tak mengelirukan.. Uzu akan explain satu-satu kat bawah ye :) Siapa yang buka laptop tu, boleh bukan website https://goo.gl/Dq3sv4. Kalau yang tengah online kat fon, boleh download apps ni 8excite di iphone dan android. 

Cara-Cara Daftar 8excite (Apps)

1. Memula korang buka lah apps store atau google play. Cari 8excite . Download and Install.
2. Bila dah install.. Ada lah nampak muka comel. Hihi comel icon 8excite ni. Lepas tu sign up.
3. Lepas sign up kena isi details korang. Update lah gambar korang, nickname, email, negara mana dan no fon. pastu tekan done.. 
4. Next masukkan no fon then tunggu verification code yang masuk kat fon. Ambik code tu then masukkan. So succes !! HIhihi happy ehh icon 8excite tu bila dah sign up ! Comel sangat lah :D So invite lah member-member.
 
5.   Once korang dah sign up, akan dapat 50 extra point. Bila dah banyak point nanti boleh redeem. Btw setiap acc ni ada QR Code memasing. So ini uzu punya QR Code. Kalau tak reti guna QR Code, boleh ambik ID uzu tu ha. Nanti add lah kita as a friends :)
 
Haaa senang? Senang je kan? Kat apps 8excite ni, korang boleh tengok lah offer-offer yang ada. Kat 8excite ni boleh like like tau.. Mana-mana offer yang korang suka, jgn lupa like ye :p Meh kita tengok offer apa yangggg harga runtuh sangat tu ? 
 


 
Sebenarnya ini sikit je offer yang uzu bagi tengok. Ada lebih 100+ offer sekarang so korang boleh tengok website 8excite ye nanti.. Untuk 8excite, Liyana Jasmay sebagai duta 8excite. So kalau korang nampak muka banner Liyana Jasmay jangan hairan eh. Muka dia dia kena tempek tu kat mana-mana offer maksudnya, dia pun suka offer tu lah.. Apa yang banyak-banyak offer , yang tu pilihan dia.. Korang pon kena try apa yang Liyana Jasmay pilih sebab kemungkinan sedap ! Best ? Kan ? 
  

Antara banyak-banyak offer, uzu berkenan kat full body spa ni. Hihihi. Ye la badan uzu penat bekerja, lepas tu jalan kaki dari rumah ke LRT, serius kaki penat sangat . Tu sebab memang dah plan nak buat full body massage. Wahh !! Kebetulan pulak 8excite dapat offer murah. RM28 kot weii ! Mana nak cari semurah itu? So uzu nak beli deal ni ! Takut sold out :D

Cara-Cara Nak Beli Offer Di 8excite

1. Sebelum nak pilih pakej tu kan, kena tengok info mengenai offer. Jangan sesuaka hati nampak murah, tak kisah dah nak baca term and condition. Yang uzu nak ni, tempat dia kat Subang.  Bila dah baca , dah puas hati, tekan buy now !
 
2.  Dalam offer tu juga boleh pilih offer lain. Nak 60 minit urut ke. Nak 90 minit ke. Terpulang. Harga dah pun dinyatakan :D Uzu punya RM28.00 terus confirm ni ha . Ee tak sabarnya nak p mengurut . keh keh keh
 
3. Wahh takde cas tersembunyi :D Tetap RM28. Pembelian pakej boleh di bayar melalui bank online. Ok dah setel dah. boleh proceed ! YEahhh gitu lah kekdahnyaa..

Offer 8excite Sepanjang Ramadhan 2017
Sonok pulak main-main beli deals diskaun harga runtuh ni. hehehe. Serius wei best sangat. Kalau korang tak caya, jangan lupa p website atau download di henpon memasing ye, So untuk matlumat lanjut boleh tenok details kat bawah, ye. Salam :)

Untuk Pertanyaan lanjut
Email : support@8excite.com
Hashtag :#8excite
Share:

1 Sila Komen:

Anonymous said...

Hai sis,
Boleh x kongsi macam mne ye nak redeem bila dah beli voucher.
Macam mne nak print voucher yg dah beli tu ye.
Tq
Eja