Buffet Ramadhan RM49 Je ( Harga Asal RM98 )Sebab Dapat Diskaun Gila-Gila Bila Shopping Di 8excite !

Buffet Ramadhan RM49 Je ( Harga Asal RM98 )Sebab Dapat Diskaun Gila-Gila Bila Shopping Di 8excite ! | Salam.. Siapa masih ingat review uzu tentang website 8excite minggu ??  Haaa siapa ang dah baca, pasal website 8excite yang offer macam-macam deals, contohnya topup, spa , kedai makan, dan macam-macam lagi dan apa yang menarik minat uzu untuk test sendiri, betul ke baucer kat sini murah-murah? betul ka diskaun sehingga 90%? Betul ke servis ok? Haa yang tu uzu nak tau sebab benda ni kan memang sangat baru untuk uzu dan juga korang semua.. Betul tak?? Ha memang ramai lagi yang tak well known..

Jumaat lepas, uzu tetiba rasa sunyi sebab takde teman nak berbuka, uzu nak ajak member berbuka dan try beli baucer kat website 8excite .. Sebab banyak deals buffet ramadhan yang murah-murah.. Tempat berbuka pulak di hotel-hotel mewah , harga pulak sorang je dibawah RM50 , dan memang niat nak try test tengok macam mana service 8excite ni.. So scrol punya scroll banyak buffet ramadhan yang sold out ! Arghh terbaik  ! Lakuuu banyak pulak 8xecite ni sampai banyak sold out then ketika tu uzu just ambik apa yang ada. tak kisah hotel mana janji harga sorang dibawah RM50.. 

[BERBUKA PUASA BUFFET RAMADHAN DI PEARL INTERNATIONAL HOTEL]


 
Kalau dah berkenan tu, terus beli, kang sold out tetiba tapi nak diingatkan eh, sebelum beli sila baca betul-betul terma dan syarat..Macam info kat bawah dia tu.. Bagi faham nanti ada salah faham, kang rugi je kan..
  
Kalau baucer macam yang uzu beli kat website 8excite, term and condition untuk booking uzu adalah seperti di atas.. Dia cakap, lepas beli baucer kena booking call hotel ni.. Dia siap bagi no fon.. Then baucer ni valid dari 6.30-10malam je.. Sebelum tu kira harga biasa.. Haa apa lagi? ha ! Baucer ni boleh beli 1 akaun 1 baucer.. Kalau nak bawak extra, tak boleh.. Orng tu kena beli sendiri .. Sebab deal ni untuk 1 pax je.. Pastu yg paling penting jangan lupa tengok tempoh redeem.. Tengok tarikh betul-betul.. Kang sayang je beli baucer tapi baucer expired redeem.. Semua tu boleh tengok dan baca satu-satu.. 

Bila dah beli tu, uzu bayar guna maybank je. Setel. Senang je cara bayar.. Dah setel bayar akan dapat 2 email.. Korang check lah email ape ye.. Email tu confirmation yg payment succesfully.. Dah setel bayar, cepat-cepat call hotel tu nak booking seat. At least sehari sebelum.. Uzu dapat 3 hari sebelum.. yang lain full terutamamya weekday..
 
At last isnin baru-baru ni uzu buka puasa kat sana.. Sebelum masuk tu memang ada kena register.. Kena prepare buka apps atau website 8excite . Bagi tunjuk baucer.. Nanti diorang akan buat apa ntah then baucer tu akan ada status "redeemed" ..
 
Macam tu lah cerita dia.. Hihi takde lah susah sangat kan? Semudah ABC .. Dah pastinya website ni boleh dipercayai 100% hihi .. BEst woo berbuka puasa kat Pearl International Hotel ni.. Ramai orang pulak tu.. Ni dia bukti uzu berbuka puasa guna baucer dari 8excite . RM49/pax :)
 First round.. hihi ada seafood...
 buah-buah , cake , kuih muih
 kat luar dewan, ada bakar bakar
 yang lebih kepada salad salad lah kot..
 my feberet.. kambing golek !
 Tu je tinggal ? hihi
 rojak buah
 spageti, mee goreng dan macam-macam yang ada
 yeah jumpa dim sum ni hihi
Ok ni lah kak ainy. Yang kalau pasal free buffet ramadhan, memang dia laju :D
Alhamdulillah kenyang kami berdua.. Balik-balik memang ngantuk giler sebab dapat makan puas-puas tapi just bayar RM49 je? Puas hati tak? Haaaa memang best wei .. Kalau korang nak berbuka puasa, tak  tau lah ada lagi ke tak, buffet ramadhan tu macam dah nak tutup dah.. Korang try lah beli benda lain.. Macam-macam ada.. Puas hati dengan website 8excite . uzu bagi 5/5 bintang !! 

Sesapa yang tak sign up lagi, boleh sign up, sign in, tengok macma-macam offer kat situ, kita boleh berjimat banyak sangat-sangat dan lepas ni tak perlu membazir nak beli mahal-mahal.. hihi ok lah tu je lah.. Sebarang pertanyaan boleh tenngok info kat bawah eh .. Salam :)

Untuk Pertanyaan Lanjut
Email : support@8excite.com

0 Sila Komen: