June 04, 2017

Jom Dapatkan Koleksi Raya 5 Waktu 2017 ! Dengar Cerita Nak Habis Stok Dah !! Baru Ramadhan Ke Berapa Ni..

Jom Dapatkan Koleksi Raya 5 Waktu 2017 ! Dengar Cerita Nak Habis Stok Dah !! Baru Ramadhan  Ke Berapa Ni..| Salam. Haritu uzu dan member-member hadir ke Majlis Pelancaran dan Fashion Lima Waktu tentunyaa fashion show ni adalah kali pertama buat Lima Waktu.. Uzu rasa excited nak p sebab memang curious gila design jubah dan kurta 5 waktu tahun 2017 ini. Adakah sama macam tahun lepaas? Colour pulak macam mana ? Masih colour yang sama atau? Haaa meh ah tengok kat bawah ni..

Btw , siapa tak kenal dengan jenamaa kurta dan jubah limawaktu yang viral dari tahun lalu. Even last year baru start bisnes ni tapi stok-stok jubah larisssssss . Tahun ni pon sama. Baru minbbgu pertama dah larisss , stok dah tinggal sikit, perghhh penangan marketing yang sangat berjaya ! tahniah team lima waktu..tahun lepas viral gila gila, tahun ni pon sama.. Butik kak anne (Butik Pen Merah) di Bangi Sentral menjadi tumpuan bukana sahaja ada koleksi lima waktu tapi koleksi pen merah , koleksi wawa zainal dan aeril zafrl dah banyal lagi vendor vendor dalam butik kak anne. Nanti datang lah ye jenguk jenguk lah eh..

Ok lah meh lah nak bagi tengok koleksi raya lima waktu tahun ni.. Op kos ada kelainan. Tang logo lima waktu pon dah upgrade. jadi stylo cantik giler lah.. Hihi..

Koleksi Jubah Lima Waktu
Koleksi Kurta Lima Waktu , kaler biru
Koleksi Kurta Lima Waktu , kaler merah. Hensemnyaa model :D
Koleksi Kurta Lima Waktu warna coklat pon ada. Macam kaler gold
Koleksi Baju Melayu Lima Waktu
 Koleksi Baju Melayu Lima Waktu
 Koleksi Baju Melayu Lima Waktu
Koleksi Raya Wawa Zainal, jubah ni uzu berkenan. ada flower2
 Koleksi Raya Wawa Zainal,
 Koleksi Raya Wawa Zainal like macam konsep batik
 Koleksi Raya Wawa Zainal yang ni pernah tgk wawa pakai
 Koleksi Raya Wawa Zainal, baju ni sesuai untuk org kurus :D
 Koleksi Raya Wawa Zainal,
Tahniah Wawa Zainal atas kejayaan setakat ini :)
Koleksi Raya Wawa Zainal x Shawl Publika
 yang n seriuss cecantik.. I loike..
 Tahniah buat Wawa Zainal dan Shawl Publika :) Serius cantik koleksi ni..
Koleksi Sedondon Raya Ibu Ayah dan Anak
 Koleksi Sedondon Raya Ibu Ayah dan Anak . Lima Waktu pon adakoleksi untuk anak k ..
Yang ni je lah koleksi yang ada. Uzu sangat enjoy dengan fashion show lima waktu.. Ada persembahan nyanyian dari artis, ada special video dari Khasmirrr ! Ohmaigad demi fashion show lima waktu ni, team lima waktu bawak Wawa Zainal dan Aeril Zafril ke Kashmir untuk video tarian hindustan diorang. Ya Allah !! Cantik giler view Kashmirr . Cantik juga video yang diorang buat. Hihii .. Dah viral video tu ?

Haa yang lagi special di fashion lima waktu kali ini sebab ada tarian live wawa zainal menari dihadapan para tetamu.. Ape lagi syok lah nonton .. Ramai yang menyorak ! Ee harap tahun depan wawa zainal menari dengan aeril pulak yee :) 

Sebenarya gambar kat fashion show ni tak clear sangat so uzu uplod gambar studio lima waktu. lagi better dan jelas lah. Lagi jelas kot korang nak pilih pilih :)
 
 
Kehandsome-an Aeril terpisah tiada.. Sesuai dengan Wawa Zainal :)  Mesti pakai lens wawa zainal ni kan :p Cantik . kaler jubah lima waktu ni cantik. Kaler pepel :)
Sesiapa yang nak beli jubah lima waktu ni boleh datang ke butik Pen Merah di Bangi Sentral. koleksi wawa zainal dan aeril zaafril pon ada terjual kat situ. Then nak beli online pon boleh , lagi banyak pilihan kaler kat website lima waktu ni. Info semua tengok kat bawah ye. Ok lah salam :)

Untuk Matlumat Lanjut
Ig : @limawaktuhq
Alamat : Butik Pen Merah Bangi Sentral
Share:

3 Sila Komen:

Shesyira As said...

Cantiknya semua warna

sha dhira said...

Lawa warna koleksi jubah Lima waktu..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

oh ni ke koleksi baju 5 waktu tu..ok la not bad