July 12, 2017

Jus Lutox Dnars : Untuk Tenaga Yang Berpanjangan :)

Jus Lutox Dnars : Untuk Tenaga Yang Berpanjangan | Salam.. Sesiapa yang berkerja macam uzu ni, yang kerja office hour, memang rasa penat tu, ya Allah hanya Allah je tahu betapa duduk berjam jam di depan pc, rasa mengantuk sangat , dengan suasanga ofis yang sunyi pasti memgbuatkan diri kita rasa menangtuk sangat.. So mula lah nak bancuh secawan kopi dan nescafe semua. Tapi apa yang merisaukang uzu adalah bahayangya pengambilan kopi secara kerap. Ini sangat membahayakan kesihatan.. 

Apa inisiatif yang perlu uzu cari adalah cari minuman tambahan yang macam Jus Lutox Dnars ni lah sebab dia diperbuat dari buah-buahan. Bebas cafien lahh ceritanya ni.. Apa lagi yang ada dalam Jus Lutox Dnars ni ialah Habbatus sauda, garam bukit, cuka lemon, pegaga, white kidney bean, minyak zaitun, manna, madu, kurma, acai beri dan halia. Setiap bahan, ada berpuluh kebaikan, ini kang pulak dalam Jus Lutox Dnars ada 11 bahan-bahan. Nak tau tak kebaikan setiap kandunan minuman Jus Lutox Dnars?
Khasiat 11 Kandugan Dalam Jus Lutox Dnars
Dengan macam-macam khasiat yang ada dang disini ingin simpulkan kebaikan-kebaikan yang ada di dalam Jus Lutox Dnars semestinya banyak kebaikan. Antaranya ialah :

12 Kebaikan Jus Lutox Dnars
  • Kaya dengan antioksidan yang mampu mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan sel tubuh.
  • Meningkatkan tahap kecergasan tubuh badan.
  • Menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh badan daripada jangkitan penyakit.
  • Melancarkan peredaran darah. Melancarkan proses penghadaman.
  • Membantu mengawal tekanan darah dan paras kolestrol.
  • Menyingkirkan toksin dari tubuh badan.
  • Meningkatkan tahap metabolisme tubuh badan.
  • Membantu mengatasi masalah angin dalam badan.
  • Membantu mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman.
  • Jus Lutox Dnars Memelihara sistem saraf.
  • Memelihara kesihatan tubuh badan secara menyeluruh
Jadinya, bila minum Jus Lutox Dnars, memang ketara sangat-sangat perubahan badan uzu yang malas ni.. Hahaha kalau takde kopi, dah tertidur agaknya.. Tapii.. haaa denan Jus Lutox, tak payahh bancuh kopi secawan lagi, minum je Jus Lutox Dnars ni setiapp hari. Pasti bertenaga dari 9 pagi samgpai 5 petang..
Btw uzu ni jenis antibodi tak kuat, bila orangggggg batuk kahak, selesma, demam, bersin konfem cepat terjangkit dan meman uzu sangat perlukan Jus Lutox Dnars supaya imunisasi tinggi supaya tak mudah berjankit ke pape. Kekadan kalau member bersin, uzu pakai face mask. Kalau tak pakai, demam. Demam tu bukan demam biasa-biasa. Sampai termuntahh muntahh..Memang tak suka demam.. Wuuu nasib lah ada Jus Lutox Dnars..

Macama-macam kan kebaikan Jus Lutox Dnars nggi.. Sukaaa sangat. Uzu simpang kat ofis. Nanti mingum kat ofis je..
Cara Pengambilan Jus Lutox Dnars
Ambik 2 sudu besar setiap kali sebelum sarapan dan sebelum tidur.

Eh sebelum terlupa tu, nak bagitau lah, nak pesan awal-awal kalau nak beli sesuatu produk tu, kena pastikan produk tu halal atau tak, ada kkm atau tak? Haaa kalau Jus Lutox ngi jangan risau lah sebab memang ada Sijil Pengiktifaran Halal daripada JAKIM. So no worries ye korang :)

Bab testimoni? Haaa banyak testimoni kata, yang sakit lututt tu, dah tak sakit lutut lagi..Dah bertenaga. Pakcik makcik nenek atok dah boleh berjalan kaki dah, boleh beraya round kampung.. Amboii hebat makcik nii.. Kalau rajin minum, cepat lah hasilngya.. Kalauuu skip skip minum, hmm jangan nak harap esok hari dah ada kesan.. Meman takk lah kan? :p Ok lah hihi sesiapa yang nak jadi makcik pakcik atok nenek yg makin bertenaga round kampung sempena raya ni , boleh contact info kat bawah ye... Salam.

Untuk Matlumat Lanjut
Website : www.lutox.com.my

Share:

2 Sila Komen:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

bgus utk ksihatan..menarik

Minda Optima - One Stop Learning Centre said...

Macam best je,kt mana nk beli ni ?