August 24, 2017

Hiruscar Anti-Acne Memperkenalkan 3 Produk Baru Khas Untuk Hilangkan Jerawat Seawal 2 hari !

Hiruscar Anti-Acne Memperkenalkan 3 Produk Baru Khas Untuk Hilangkan Jerawat Seawal 2 hari ! | Salam semua.. Ok minggu lalu uzu berkesempatan ke Media Launch Hiruscar Anti Ance, dengar cerita produk ni dah sold out kat Watson Malaysia ! Rasa tak sangkaa rupanya hebat jua kan produk ni? Sooo bila dapat review Hiruscar Anti Ance , uzu rasa happy sangat :)

Mengenai Medinova

Medinova di asaskan di Zurich Switzerland pada tahun 1945  oleh kumpulan DKSH yang sangat terkemuka.. 

Meh kita berkenalan dengan Hirusca Acne yg berpusat di Switzerland yang mana produk-produk terdiri daripana Hiruscar Anti Acne Pore Purifying Cleanser, Hiruscar Pore Purifying Serum dan Hiruscar Anti Acne Spot gel..Produk ni telah diuji secara klinikal untuk tangani masalah-masalah yang dihadapi sesetengah orangg terutama uzu ni haa.. Apa yg bestnya produk ni mengurankan masalah jerawat, whitehead blackhead, pori porii besar dan banyak lagi.. Wahhh memang besttt :) So.. jom baca review uzu mengenai Hiruscrar Anti Acne ni :) 

Hiruscar Anti Acne Cleanser
Uzu dah seminggu pakai cleanser ni.. Mula-mula buka botol, bau wangi sangat-sangat. Cleanser ni jenis gel.. Cleanser ni diformulasi tuk bersihkan secara mendalam terutama muka muka yg oily macam uzu ni.. Mesti muka banyak karakk hahaha..  Pore Purifying cleanser nijua menganduni Moringa Seed untk anti oxidant, ada sulfate free , bebas dari colorant dan oil free.
Tebal mekap.. Nak bersihkan mekap guna Hiruscar Anti Acne cleanser..
Picit sepam dia cleanser kat tapak tangan..
 Then basuh gosok muka dengan cleanser tapi sehingga hilang kotoran mekap.. Then bilas :)

Hiruscar Anti Acne Pore Purifying Serum

Serum adalah sangat penting ye sebab serum ni jenis yang cepat menyerap ke dalam kulit so sesiapa yang anda pori pori besar tu, ada blackhead whitehead, kena rajin pakai serum ni.. Uzu memang suka pakai serum. Hihi tu sebab serum ni lebih mahal dari yang lain lain.. Serum ni ringan, boleh mengurangkan penghasilan sebum. Dan menganduni Laricy yg bertindak untuk mengecilkan liang liang pori y besar tu.. So black white head pun tak berani nak beranak pinak kat sana..Lepas tu ada ada rumusan anti backteria dan yang pasi colorant dan oil free :)

Lepas pakai cleanser, oakaii seum ye..
Ambik sepam dua then dap dap dap kan ke seluruh muka..
Lepas tu ratakan keseluruh muka ok ?

Hiruscar Anti Acne Spot gel
Spot gel ialah produkk yangg best sesangat sebab kesan guna spot gel adalah seawal 2 hari so uzu memang sukaa pakai spot gel ni dan memangg betul lahh seawal dua hari jerawat hilang .. Rasa setiap malam nak pakai spot gel. Main produk tau ni .. Yang sesiapa ada jerawat ni boleh try lah guna spot gel ni ye... Hiruscar Anti Acne Spot gel ni membantu kurangkan bekas bekas jerawat, jeragat.. Spot gel ni texture transperant .. Sejenis tak kering . Yang penting hilang masalahh dengan cepat ! Mohon try pleaseee hihi.. Best :)
Haaa so ini lah mukaa uzu lepas pakai ketiga-tiga produk di atas.. Uzu rasa macam fresh look terus, cleanser tu bersihkan muka uzu betul betul, perhhh then pakai serum pulaaa, lepas tu pakai spot gel lagi yanggg menjadi hero uzu sekarang.. Asal ada jerawat je letak spot el, asal ada jerawat je letak spot gel soo jerawat pun tak naik naik hahaha. Nikmattt duniaa :D

Fresh Look Selepas gunakan Hiruscar Anti Acne
So sesiapa yang nak try produk Hiruscar Anti Acne ni, kena join giveaway uzu kat facebook.. Nanti korang terjah facebook uzu..Produk yang korang bakal dapat berharga RM130+ macam tu.. Haa memangg best weiii produk ni sebab tu lah dah sold out kat Watson ..Nasib baik uzu dah try hehehe.. Uzu nak cari 5 pemenang tau.. Haaa untuk y berminat nak tau lebih lanjut mengenai produk ni, boleh tengok info dan details kat bawah ye .. ok lah Salam :)

Harga
Hiruscar Anti Acne Cleanser - RM27.80
Hiruscar Anti Acne Serum - RM75
Hiruscar Anti Acne Spot gel - RM26.80

Hiruscar Campus Roadshow
26 September - 31 October 2017

UKM - Universiti Kebangsaan Malaysia
UIAM - Universiti Islam Antarabangsa Malaysia
UM - Universiti Malaya
UPM - Universiti Putra Malaysia
UiTM - Universiti Teknologi Mara
TAR UC - Tunku Abdul Rahman Collage University

Share:

6 Sila Komen:

Salatul Zarida said...

macam best juga ... huhuhu

Uyul Rosli said...

ramai dah cakap product ni bagus.
Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

Delimasari said...

terpikat ler -- jom beli

Delimasari said...

klu UZU jual boleh terus beli - spot gel

Dedaun Comel said...

Bagus produk ni.. boleh hilangkan jerawat dengan berkesan

Kin Naz said...

Best ni.. kena la cuba nanti