August 22, 2017

Street Churros Memperkenalkan Outlet Terbaru Di Empire Shopping Subang Jaya

Street Churros Memperkenalkan Outlet Terbaru Di Empire Shopping Subang Jaya | Salam. Dua minggu lalu uzu berkesempatan ke Street Churros cawangan terbaru yang keenam ! Tahniah diucapkan :)

Secara sejujurnya , ni first time uzu kenal nama Street Churros so tak sangka Street Churros rupanya well known churros yang ada di Malaysiaa. Dengar denar ceritaa, Street Churros merupakan cawangan terbesar di Malaysia.. Wahhhh rasa bangga dapat bekerjasama dengan Street Churros.

Btw sebenarnya Street Churros datangnya dari South Korea dan kelazatan Street Churros di bawak ke Malaysia. Memang kat Malaysia dah lama ada churros tapi adakah churros kat tempat lain setanding dengan Street Churros? Semestinya tidak :) Street Churros ada kehebatan yang tidak dapat ditandingi :)
Apa yang uzu suka dengan Street Churros ialah menu churros fresh made dengan high quality bahan-bahan dari Korea.. Resepi Street Churros diambik dari resepi asli tradisi Spanish dan kegubah dengan cita rasa Malaysia .Agak agak sedap tak? Hihi

Eh sebelum terlupa, nak selit selit sikit .. Masa uzu datang tu, kebetulan ada pertandingan makan Churros. Sapa paling banyak makan churros, dia lahh menang... Memang best layan team team yang bertanding.. Meriah Street Churros cawangan Subang Jaya :) Pertandingan setiap minggu ada di berlainan outlet. Minggu ni kat Cheras.. Yang kuat makan boleh lahh join contest tu :)

Hmm ok sambung balik cerita, uzu first tima kan street churros. Memang sedap beb...Macam-macam jnis churros dan perisa yang ada, tak sangka churros kat Street Churros ni palinggg sedap yang uzu pernah rasa.. Ingatkan churros je kena jual, rupanya macam-macam juga menu , semua uzu dah pernah rasa.. Perhhhhh yang paling uzu suka Fries perisa seawedd.. Ya Allahhhh sedapnyaa !! Hihi jom uzu nak share gambar menu-menu baru di Street Churros Empire Shopping Subang Jaya

Menu : Street Churros | Price : RM5.90 
Flavours : Cinnamon , Chocolate , Cheese
Dipping : RM1.90 ( Chololate , Cream Cheese , Butterscocth , Blueberry )
Menu : Filling Churros | Price : RM7.90
Flavours : Cinnamon , Chocolate , Cheese
flavour untuk filling churros (Blackberry , Chocolates, Cinamon, Cheese)
 Menu : Churro Fries | Price : RM7.90
Flavours : Seaweed , Tomato , Sour cream & Onion .
Menu : Churros Stick | Price : RM7.90
Flavours : Seaweed , Tomato , Cream Cheese
Menu : Achu Ais Krim Churros | RM7.90
Flavours : Choco choco, choco berry , manggo
Menu : Fruite Ade | RM7.90
Flavour : Passionfruit, Korean Citron, Lemon
Menu : Latte Macchiato , Spanish :atte , Non Coffee | RM7.90 - RM9.90
Flavours :Caramel Macchiato, Chocolate, Green Tea Latte dan Milk Tea.
Banyak sebenarnya menu yang lain tapi tak sempat pulak nak ambik ambar.. Korang kalau nak tahu menu yang ada, boleh datang dan rasa sendiri kesedapam menu-menu di Street Churros ni. Yang nak datang tapi tak tau kat mana outlet terdekat dengan korang , boleh rujuk info dibawah :

Street Churros Outlets in Malaysia

One Utama Mall
Lot LG319A Lower Ground Floor, 
1 Utama Shopping Centre 1,
Lebuh Bandar Utama, 
Bandar Utama City Centre, 
Bandar Utama, 
47800 PJ
Contact : 03-89592110

IOI City Mall
LG-66A Lower Ground Floor IOI City Mall, 
62500 IOI Resort City, 
Putrajaya. 
Contact : 03-76810710

Sky Avenue
Lot No. T2-12, Level T2, Sky Avenue, 
Genting Highland Resorts, 
69000 Genting Highland, 
Pahang Darul Makmur. 
Contact : 03-61013110

Berjaya Times Square
Lot LG-36, Lower Ground Floor,
Berjaya Times Square, 
No. 1 Jalan Imbi, 
55100 Kuala Lumpur. 
Contact : 03-21106210

MyTown
Lot No. B1.046, Basement 1 Floor,
MyTown Shopping Centre 6,
Jalan Cochrane, Seksyen 90,
Taman Maluri, Cheras, 
55100 Kuala Lumpur. 
Contact : 03-92011099

Untuk Matlumat Lanjut
Instagram : @StreetChurrosMY
#StreetChurrosMY #JomChurros

SIMPLE GIVEAWAY TO WIN 20% DISCOUNT VOUCHER

Uzu ada 10 keping baucer diskaun.. Siapa nak? Haaa siapa nak kena jawab soalam simple ni je.. Soalannya adalah seperti dibawah .. Jawapan just jawap kat ruangan komen entry ini :) Pemenang uzu akan pm sorang sorang eh nanti . k lah salam :)

Soalan : "Berapakah jumlah outlet Street Churros kat Malaysia ni?"
Share: