September 15, 2017

AMARIS SABAH : Tutorial Shawl Stylo 10 Saat Dah Siap !

AMARIS SABAH : Tutorial Shawl Stylo 10 Saat Dah Siap !  | Salam.. Teringat trip ke luar negara dah nak dekat, satu persiapan apa pun tak lagi ni. Hewhew so travel ni nak bawak mudah dan tak payah iron ! Haaa jumpa juga tudung ni kat pasaran. Uzu ni kalau p travel mana-mana je, even backpacker pun, shawl kena cantik dan bergaya, mekap kena ada. Supaya nak ambik gambar pun lawa kan.. Travel in style gitoooo !

So tudung Amaris Sabah ni memang sesuai dengan uzu.. Sebab apa uzu suka shawl ni? Haaa jenis kain pun lain dari yg lain.. Design yang trendy.. Tudung Amaris yang sangat Viral dan Trendy Abad sekarang . 

Kelebihan Tudung ni boleh baca dibawah :

✔X payah iron
✔ X payah pakai pin
✔ X payah pakai inner .
✔ Cantik terletak
✔ Senang bawa travel
✔ Cepat bersiap
✔ Exclusive
✔ Trendy

Berita baik. Sapa nak jadi membership free? Haa just kena beli 2 helai je, korang terus auto jadi member. Tak payah bayar fee membership Amaris .. Baik hati tak agent Amaris Sabah? Dengar cerita Agent dia ni blogger sabahan dan cantikkkkkk :p Tq bagi uzu 2 jenis colour shawl ni. Pink dan merah.. EH btww koranggg jom tengok gambar dan video tutorial pakai shawl Amaris , 10 saat je siap u ollss !
             





Siapa-siapa nak beli shawl macam ni, kena kontek info kat bawah eh :)

Untuk Pembelian
Contact : +60 13-898 1692

Share:

3 Sila Komen:

Mrs Pip said...

Cantik la...
Senang nak pakai....

Siti Nurfauzani said...

lawa la :))

tinynasweet said...

yang jadi mak2 ni la mmg malasnya nak melilit2.. sume nak express kn.. tq info :)