September 18, 2017

Review Ice Bucket Ioi City Mall Putrajaya

Review @ Ice Bucket Ioi City Mall Putrajaya | Salam. Last two week sejurus uzu konvo, uzu terus ke Ice Bucket kat Ioi City Mall Putrajaya tuk review menu-menu baru yang baru keluar. So kalau dulu, uzu just tau , Ice Bucket hanya jual ice cream je, tapi sebenarnya tanggapan uzu salah ! Hehe rupa rupanya kat sana ada macam-macam makanan terutama western food. Nak tau apa yang kami review kat sna? Haa boleh tengok gambar ye :)
Ice Strawberry Bucket RM29.90 , Ice Chocolate Bucket RM29.90 , Oreo Bucket RM29.90 dan Ice Fruit Bucket RM29.90 . Semua uzu suka terutama ice fruity. Besarr tauu 1 bucket ni so 1 bucket boleh kosong sehingga 7 8 orang :) Serious.. So jangan tamak nak sorang satu ye :)
 Nasi Kukus Ayam Kari RM12.90
Chicken Curry Noodles RM11.90
Prawn Noodles RM11.90
Spicy Sour Noodles RM11.90
Beef Burger RM17.90
Lamb Burger RM19.90
Chicken Burger RM15.90
 Roasted Chicken Pasta RM17.90
Black Paper Roasted Chicken Pasta RM17.90
 suka chicken pop corn ni.. Sedapp..
Ok tetiba lapar tengok gambar gambar makanan ni malam-malam. Hahaha dah lah jam 1 pagi ni.. Nak masak fries, fries habis so huhuhu je lah.. Btw uzu memang suka ice bucket kat sini. Makanan western food kat sini pun sedap sedap so uzu rekemen korang datangg makan kat sana, boleh try macam-macam menu yg banyakk pilihan menu yg laiin sebenarnya sooo datang lah Ice Bucket Ioi Mall Putrajaya .. ! Salam :)

Untuk Matlumat Lanjut
Share:

10 Sila Komen:

Amir Rofie said...

Wow menarik ni. Western food.. my favourite. Thanks for the review.

Lokman Hakim said...

Wow..nice looking n delicious...Thanks for review

Siti Nurfauzani said...

Sodapnyaa..nice sharing...🤗🤗

PERMATABIRU said...

ice tu yang menarik besar dan bole makan ramai kan

Fendi Rocka said...

dah lama dah perata ice bucket mengundang ni,kat AEON Shah alam pun ada

Fendi Rocka said...

*perata is perati in typo language

Amanda Suria said...

Mak oiiii...ni kalau dating order satu air jer dah cukup...

Muhd Fateh said...

▶️ Kepada sahabat-sahabat yang masih menanti jodoh, memang benar jodoh dan pertemuan itu sudah tertulis. Namun, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari?

▶️ Mungkin anda sebenarnya buntu di mana haruskah untuk mencari, dan bagaimana. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG DI Jom Dating Malaysia atau www.jomdating.my secara PERCUMA dan sudah ramai juga yang berjaya menemui jodoh.

Fatin Liyana said...

Sedapnya.. Thanks sebab bagi review :)

iffah hussin said...

selalu nak singgah dekat ice bucket ni... tak tercapai lagi niat itu...
InsyaAllah akan dtg...