September 18, 2017

Surprises Birthday For My Fiance


Surprises Birthday For My Fiance | Salam. Happy birthday untuk tunang yang ke 27 tahun. Bab suprise ni memang i suka sebab saja lah nak tengok tunang sistur ni senyum. Senyum sesaat pun takpe lah , janji ada :D kurrrkurrkurrr hukk huk

Actually tahun ni malas nak ambik kisah birthday tunang sistur ni tapi last minit juga lah. Nak ajak dinner sambut birthday,  tunang sistur busy..Takpe lah.. Its ok .. So sistur pun cari lah somethung tuk dia.. Mesti ramai dah tahu kan sistur bagi apa? Sistur bagi ni ja sebab tu je lawa... Boleh tulis nama kat belon.. Memandangkan ramaiiiiiiii sangat pm kat ig , kat wasap, kat facebook, so penat lah sistur nak jawab banyak kali.. Ni lah uzu nak share kat blog ni. Nanti kalau org tanya, bagi link je :D

Ini bukan review eh.. Ni bayar sendiri guna duit sistur.. Bab bab gini sistur lebih suka guna duit sendiri.. Benda kita nak bagi kat org kita sayang.. mesti lah guna keringat hasil titik peluh ketiak sendiri ye dokkk :D ok lah meh la layan gambar ..

Besar belon ni sebenarnya..Cantik kan? Saja pilih hitam merah..kaler boleh request
 
Nak tulisa ucapan? hehehe dioang tuliskan sekali..
 jenis font, nak tulis apa kat belom boleh tukar. Warna reben pun boleh tukar
 Bunga ni bunga fresh tau! Bukan plastik .. Nak letak bunga semua ke, nak letak bunga dan coklat ke, nak letak coklat semua pun boleh request.. So uzu request gabung bunga coklat..

Kalau set macam yang uzu ambik ni, RM250 . Tambah delivery cas RM30 s0 total RM280.. Memula macam mahal pulak tapi rasa ok kot sebab cantikkk sangat belon ni. Uzu puas hatii. Hehehe.. Nak bagi org tersayang tak perlu kedekut .. Bukan selalu punggggg .. 

Ada je yg suprise pallner yg murah murah tapi korang pandai pandai survey lah.. Uzu tak suka belon macam budak budak tadika tu.. Tak berkenan rasa.. Ni nampak lebih matang lah kekdaahnya. Apa pun its up you .. And semua depand on ur own budget kan? Btw tu je lah. Salam

Nak order ?
IG : @flowerlab_rz
Whatsapp : 012-3474745

Share:

14 Sila Komen:

Puan Wawa said...

Cantikkk.

Amir Rofie said...

Nice..

shasha yacob said...

Just nice kak uzu :)

luqman zakaria said...

Untuk kawan2 boleh tak? birthday aku nak dekat dah nih..muahahaha.

Mrs Pip said...

Cantik...belon tu mmg nampak matured, hehe.

tarmizi said...

Apa reaksi cik tunang. Senyum sampai telinga ke.

Normi Nieza said...

cantik..:)

Muhd Fateh said...

▶️ Kepada sahabat-sahabat yang masih menanti jodoh, memang benar jodoh dan pertemuan itu sudah tertulis. Namun, adakah anda telah berusaha sebaik mungkin untuk mencari?

▶️ Mungkin anda sebenarnya buntu di mana haruskah untuk mencari, dan bagaimana. Oleh itu, DAFTAR SEKARANG DI Jom Dating Malaysia atau www.jomdating.my secara PERCUMA dan sudah ramai juga yang berjaya menemui jodoh.

IQ = Izyan Balqis said...

cantik sangat surprise nya!

qaseh dalia said...

Untung tunang dia .. hihi

Yanty Lee said...

cantiknya... bila nk dpt camni... beruntung tunang sistur!

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

cantik...untung nye

Siti Nurfauzani said...

wahh..cantiknyaaa...untung lerr... :)

noorhaidaz eyda said...

Cantikkkk.. untung FF ade cik tunang yg sweet mcm ni