September 17, 2017

Sweet Look Makeup by MUA Hanisah Zaidan (@facebysah )


Sweet Look Makeup by MUA Hanisah Zaidan | Salam.. Ye selain dari Tyn Athirah, uzu dah mula fall in love dengan mua based dari shah alam ni, Nur Hanisah Zaidan.. Perghhh cantik sangat-sangat dia mekap.. Uzu memang suka request sweet look je sebab nampak manis.. Takde keyakinan lagi nak request smokey eyes bagai ke, nude colour ke sebab tak berapa sesuai dengan muka uzu yang hitam ni. Keh keh keh so alhamdulillah sangat berpuas hati dengan mekap sah..

 


 

Siapa nak try sweet look macam ni, nak based kat bagi, nak mekap tunang ke, nak mekap event ke, photoshoot ke, nak mekap nikah sanding dah apa-apa je berkaitan mekap, boleh PM sah kah bawah ye. Nanti uzu bagi info kat bawah.. So sebelum tu, nanti uzu bagi contoh hasil mekap mekap yang hasilkan sebelum ini :)

 

 

 
Untuk Pertanyaan Lanjut
Contact : 0147257016 ( Sah )
Share:

1 Sila Komen:

Intan Saffyna said...

cantik mekaup uzu.. nampak comel :)