September 17, 2017

Tips Kekalkan Kecantikan Kulit Muka Cara Uzu Dengan Shimmer Make Up Spray

Tips Kekalkan Kecantikan Kulit Muka Cara Uzu Dengan Shimmer Make Up Spray | Salam.. Siapa yang pakai mekap mesti tahu betapa pentingnya ketahanan mekap bila kita mekap. Lagi-lagi ada event dari pagi sampai malam, lagi lagi kalau makeup nak nikah, mekap nak kahwin, mekap sanding ke kan, haa mua akan diberi 100% tanggungjawab ke atas mekap kita.. So kalau uzu yang nak mua mekap, uzu akan cari mua yang ada pengalaman mekap. So dia tahu, kalau muka uzu oily, dia nak guna mekap apa, kalau muka uzu ni jerawat ke, dia tahu nak buat apa.. So untuk tahan lama mekap tu uzu sugget korang try Shimmer Make Up Spray.. 

Shimmer Make Up Spray ni fungsi dia bukan je nak kekalkan make up, tapi untuk kecantikan kulit kita.. Kalau sapa yang jenis suka mekap, lebihhh kena berhati-hati dalam penjagaan kulit muka.. Kena cantikan muka ni bukan senang tau .! Ada yang malas nak ambik tahu nak cantik macam mana.. Tapi untuk yang malas nak cantikkan diri, malas nak pakai set skincare macam uzu ni, sampai skerang takde skincare, just pakai pencuci muka je, toner ke pelembab ke ,  night cream tu semua uzu tak pakai sebab uzu tak rajin. ! Hahahaha so apa yang uzu buat ambik Shimmer Make Up Spray ni , just spray spray kat muka sebelum  tidur. 
Nak tau lagi tak apa kelebihan Shimmer Make Up Spray ni?

Kelebihan & Funsgi Shimmer Spray :

  • Menegangkan kembali keremajaan wajah anda
  • Menganjalkan kulit wajah anda
  • Menjadikan nya cerah sekata
  • Mengawal masalah minyak di wajah anda
  • Mengatasi masalah kulit kusam
  • Wajah anda akan kekal bersih dan berseri
  • Terdapat Aloe Vera yang membantu menyegarkan dan menjadikan kulit lebih lembut
  • Bertindak sebagai serum
  • Menutup liang -liang pori di wajah
  • Vitamin C dan E bertindak mengecut dan merawat kulit daripada jerawat
  • Membantu memudarkan jeragat
  • Mengurangkan kesan parut di wajah
  • Mengandungi kolagen yang mencerahkan kulit muka
  • Membantu pertumbuhan sel kulit baru
  • Boleh digunakan utk semua peringkat
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Melindungi kulit dari sinaran UV
Bahan- Bahan Yang Ada Di Shimmer Make Up Spray

Aqua, rose water, witch hazel, liquorice, glutatione, collagen, hyaluronic acid, vitamin c, aloe vera, pearl satin powder, coloring, parfume
  • GLOWING EFFECT serta merta selepas spray
  • Refreshing Moisturizing melembapkan muka secara natural
  • Membantu mengecutkan jerawat
  • Make Up tahan lama dan tak merekah
  • Ganti TONER, boleh dijadikan make up based, tak melekit
  • Tahan 1-2 bulan bergantung pada rutin pemakaian


Semua all in ye... Nak kulit macam remaja,  nak anjal ke, nak serah skata, nak kurang minyakkk macam kulit uzu ni, memang jenis berminyak. Fuhhh so uzu just spray je lepas ni dengan Shimmer Make Up Spray setiap hari .. Tak yah spray banyak banyak.. Biar kulit muka kita sentiasa cantik di depan suami dan bakal suami :p Amboihh uzu gatal hahaha. Tak kahwin lagi. Perempuan kena rajin jaga diri dalam dan luaran nanti suami dan bakal suami makin sayang. Hahaha k .

Uzu ada masalah liang liang pori yang boleh tahan.. Hmm so nak try setelkan masalah pori pori ni. Kalau dah semakin baik, uzu inform korang eh.. Yang ada masalah ada parut parut  tu kan, ha try lah kot kot hilang... 

Shimmer Make Up Spray ni kandungan dia ada Aloe Vera so ada fuungsi tuk lembutkan kulit , untuk lindungi kulit muka dari sinaran Uv pun boleh.. Memang semua boleh lah ! Tak payah pakai lotion UV kan nanti kalau travel? Haaa so memang terbaik ahhh Shimmer Make Up Spray ni. Uzu bagi 5-5 bintang ! 

Harga
RM19.00 Sebotol
RM38.00 2 Botol
RM55.00 3 Botol

RM76.00 4 Botol, Free postage
RM90.00 5 Botol, Free postage

Untuk Pembelian
0195111864

Testimoni

Share:

1 Sila Komen:

Azhafizah Md Nor said...

Mesti fresh je muka bila spray tu kan.. makeup pun okay ☺️