September 15, 2017

(Wedding & Photography) Kaio Studio Shah Alam 2017 Kini Semakin Menyengat !

(Wedding & Photography) Kaio Studio Shah Alam 2017 Kini Semakin Menyengat !| Salam. Berjuta kali shoot kat Kaio Studio ni. Hahaha kaio pun bosan dah dengan muka i :p Hahahahah nak buat macam mana. Kaio Studio rajin collobration dengan blogger. Best tak? Haaa best lah sebab owner Kaio Studio hatta Kaio lah namanya memang seorang blogger :D Siapa tak kenal dia, mohon resign jadi blogger please :) Keh !

Btw Kaio Studio ni dah well branding . dah famous branding sebab banyak shoot artis artis, video video dari Kaio Studio dah banyak kali Viral , memang awesome lah kan Kaio Studio sekarang . Uzu memang suka tengok studio baru Kaio Studio yang selesa, aircorn kuat, ada tempat persalinan, ada studio yang sangattt luas, ramai ramai pun boleh masuk dalam tu haa :D 

Nak tau tak apa lagi yang best mengenai Kaio Studio ? Dia buat servis wedding and photography, shoot gambar kahwin, sesiapa nak cari photographer tuk kahwin, boleh lahh  pakai servis Kaio Studio, kalau ada lebih bajet, boleh tambah tuk buat video.. Fuhhhh Kaio Studio ni kalau buat video, perghhhhh menangis tengok beb ! Bab editingggg gambar video, arghhh mengigil terharu tengok hasil yang sangat cantik dan kompom puas hati.. 

Kaio Stuido ni bukan je shoot dalam Malaysia, luar Malaysiaa pun Kaio Studio layan haa. Yang penting kachingggggg lah kan :p Btwww KS ni ada buat kelas juga tau ! Sape nak jadi photographer kan, haa boleh lah contact KS eh .. 

So meh lah layan hasil shoot hari tu..

 




 

1. Wedding photography and videography
2. Corporate photography and videography
3. Commercial video
4. Campaign video and photography
5. Music video

Untuk Matlumat Lanjut:
IG :@kaiostudio

Alamat:
Kaio Studio And Production SDN. BHD,
1-06, Mitea Residence Office, 
No.5 Persiaran Sukan, Seksyen 13, 
40100 Shah Alam, Selangor.
Share:

4 Sila Komen:

Shahida Dzulkafli said...

Cantik cantik shoot nya..

PERMATABIRU said...

cantik

tinynasweet said...

pandai sis pose..cantik dan menawan..

Busyra Bt Takiyudin said...

mmg cun la kaio studio punya gambar ni uzu.. cantik! btw uzu tukar template ye.. lebih simple dan cantik!