October 03, 2017

Ami Vitamin Skincare : Produk Yang Kaya Dengan 3 Killer Vitamin :)

Ami Vitamin Skincare : Produk Yang Kaya Dengan 3 Killer Vitamin :) | Salam.. Produk ni produk lain daripada yang lain sebab kali ni vitamin-femes yang femes digabung dalam AMI VITAMIN SKINCARE ni.. Set produk ini mengandungi 3 jenis produk iaitu cleanser, serum dan nigh serum.. Ehhh rasa first time pulak dengar Night Serum.. Selalunya produk lain tu night Cream tu..So nak tau apa tu Night Serum? Ok nanti baca kat bawah k ?
So ini dia rupa bentuk Cleanser , Serum dan Night Serum.. Ada 3 + 1 Vitamin da;am produk ni dan antaranya ialah :

GLUTATHIONE
- Whitening
- Anti-aging
- Rosy White glow

VITAMIN C
- Soothe skin treatment
- Healing Scar
- Aid in healing
- Moisture

ASTAXANTHIN
- King of  antioxidants
-Natural sunscreen
- Pigmentation Removal
- 6000 times stronger than vitamin c

PLUS + EXTRA VITAMIN C
- Skin Tightening
- Reduces Wrinkles
- Lightening
- Increase Collagen Production

So ada 3 + 1 vitamin yang ada dalam AMI VITAMIN SKINCARE.. Ramai yang trauma dengan produk local yang timbang kilo tu kan? Tapi jangan risau lah sebab ni takde timbang kilo , cleanser , serum dan night serum je.. Memang elok lah kan lagi pun rasanya first time produk yang uzu tahu ada vitamin dalam tu dan mungkin tu lah nama produk ni AMI VITAMIN SKINCARE kot hehehe...
CLEANSER - Hydrating Whitening Oil Control
Sesuai sangat cleanser ni dengan uzu sebab heheh uzu ni jenis minyak banyak so pencuci muka ni boleh kawal minyak yang ada then boleh putih juga dan melembabkan kulit.. Pakai 2x sehari, pagi dan malam ..
SERUM - Firming Smoothing Moisturising
Uzu pencinta serum. Hihi suka pakai seru tapi kekadang pandai malas juga.. Tapi nak try SERUM AMI SKINCARE ni jap lagi hehhee.. Boleh buat muka tegang, lembut kan.. Ibarat kulit korea gitoh hehehehe.. pakai serum ni lepas cuci muka.. Sekali sehari je sebab malam pakai serum lain..
NIGHT STICKY SERUM - Radiant Rejuvenate Anti Aging
Sejenis serum yang melekat sikit, so night serum ni pakai sebelum tido ye.. Lepas cuci muka letak night serum .. Nanti muka boleh anti aging, dan macam-macam lagi boleh lah..

Adakah Produk ni Merbahaya? Ada KKM TAK?
Alhamdulillah jangan risau, AMI VITAMIN SKINCARE ni of coz ada KKM, Kalau takde KKM, produk tak boleh jual.. Bila ada KKM, InsyaAllah selamat lah kan? DISAHKAN SELAMAT :)

Testimoni AMI VITAMIN SKINCARE
After one week : Nurul Hidayu, tona kulit cerah + parut ternyata pudar + jerawat mengecut tanpa timbul lagi + kulit rasa fresh bermaya berbeza dari sebelumnya
Alhamdulillah rasa puas hati pulak baca salah satu testimoni AMI VITAMIN SKINCARE .. Muka sebelum macam breakout habis tu dan lepas seminggu nampak kesan yang positif, makin kuran jerawat dan jeragat..
REDEEM RM40 VAUCHER
Nak jugak calit vitamin? Khas utk 5orang readers bertuah sahaja layak utk redeem baucer RM40 seorang tau!  Siapa nak beli, boleh guna baucer diskaun RM40 ni.. Harga adalam kan RM140, so lepas diskaun korang boleh dapat RM100 je untuk produkk ni :)

REDEEM VOUCHER = "EMAS PUTIH"

Harga:
RM140

Untuk Maklumat Lanjut

FACEBOOK

INSTAGRAM

WEBSITE
Share:

0 Sila Komen: