November 19, 2017

Cermin Idaman Setiap Wanita - LED Mirror Conie Pery



Cermin Idaman Setiap Wanita - LED Mirror Conie Pery | Salam.. Perempuan dan mekap tak boleh dipisahkan.. Hihi sebenarnya sebagai seorang perempuan yang selalu mekap ( sebab muka tak lawa ) , memang kalau boleh semua benda nak ada... Dari pencuci muka, toner, mosisturiser, primer, foundation, concealer, powder, blusher, eyrbrow, eyeshadow,  eyeliner, lipstik, perfume, semua benda lah termasuklah meja mekap !! Haa sekarang ni meja mekap bukan biasa-biasa ye, lagi syok yang follow trend! Meja mekap yang ada lampuu lampuu .. Haa iadaman kalbu tu .. Hihi..  Apa ntah nama dia ehhhhh, uzu lupa dah... LED Vanity Mirror  .. hah!! Yang tu kalau kat kedai RM400-RM500 sebiji tu.. Sebab dulu pernah beli tapi tak mampu huhuhuhuhu... So mampu huhuhuhu je..

Sampai sekarang kecewa.. Bila lah dapat merasa led mirror ni :( Kekadang tu redha sebab mahal sangat !!. Tapi tak puas hati juga.. Nak juga led mirror sebab kita ni nak mekap kena ada lighting yang cantik dan terang! Haaa tapi kalau dapat yang murah ok juga tuuu sampailah terjumpa Led Mirror by Conie Pery :) Wahhhhh led mirror juga ni tapi yang ni best sikit sebab saiz kecik so senang dibawa kemana-mana.. Uzu simpan kat dalam ofis..Sebab kat ofis takde cermin, sesuai lah letak LED MIRROR CONIE PERY ni kan? Hehehehe..


LED MIRROR BY CONIE PERY 

Uzu suka led mirror ni sebab dia kecik, dia boleh dibawa kemana-mana je.. LED dia boleh tukar-tukar kaler lighting, bentuk led mirror macam bentuk kucing sikit so nampak comel, bukan tu je, led mirror ni kaler kegemaran uzu soo hehehhe  pink !! Ohmaigaddd lagi tambah suka.. Yang bestnya kan, ada ruang tuk letak barang-barang mekap kita.. Hihi.. Jom lah kita unboxingg Led Mirror by Conie Pery ni..

Ada cable lagi.. Untuk cas..
Yang ni kat belakang cermin.. Ada ruang untuk letak mekap.. Ruang ni boleh tutup..
 Tempat on off tukar lampu kat icon lampu ni.. Touch je..
Ada juga cermin kecil.. Hihi nak zoom in guna cermin kecik ni..Comel..
 Teruja main tukar-tukar lampu.. Hihi ada kaler purple sikit..
 kaler oren..
 kaler putih..
 kaler oren.. Hihi

Btw sebenarnya banyak kaler juga.. Apa pun perempuan suka mekap kena wajib ada LED MIRROR by Conie Pery ni.. Sebab nak tau tak? In case lah kan tetiba rumah takde letrik hahahahaha boleh keluarkan LED MIRROR ni sebab boleh hidup lampu walaupun tak sambung cable.. So dalam masa yang sama, LED MIRROR boleh cas balik..  Bukan tu je, ketiinggian cermin boleh adjust ! Sonok tak?

 Harga
RM145.00

Fon 018-2220780
Email: coniepery@gmail.com
#ConiePery #MagicMirror #LookingBeautifulEveryday
Share:

6 Sila Komen:

I am Tini said...

dah lama cari cermin macam ni... now i know where to find,,!!

PERMATABIRU said...

cantik dan menarik...kna beli satu nanti haha

Maisarah Humaira said...

comel je cermin tu hehe. lagi mudah la nak bermekap lepas ni, dalam gelap pun tak kesah dah

www.maisarahsidi.com

Yanty Lee said...

comel nya cermin tu.. senang bersolek dah ada lighting.

Yatie Owner said...

comelnya size dia uzu ;)

Unni Anje said...

kenpa comel sgt tu uzu..hahahah