November 26, 2017

Contest Menang Wang Tunai RM1100 by PH x Emas Putih


Contest Menang Wang Tunai RM1100 by PH x Emas Putih | Salam. Alhamdulillah terima kasih kepada blogger seo paling popular yang uzu sangat kagumi ni iaitu Prof Hariz yang sudi menaja penuh hadiah contest tunai bernilai RM1100 untuk contest uzu kali ini.. Rasa dah lama tak buat contest.. Last pun 5 bulan lalu..

So, Contest uzu kali ini ada kelainan daripada biasa. Ini bukan contest copypaste.. Contest ini berkonsepkan review contest.. Korang yang nak join kenalah buat review yang terbaik mengenai  Prof Hariz Internet Marketing Malaysia. ok? Alaaa review semua orang pernah buat kan? Lagipun hadiah contest ini sangattt masuk beb ! Hihi jangan lupa join ok? Btw terima kasih sekali lagi Prof Hariz atas peluang yang diberikan.. So untuk hadiah contest dan syarat-syarat boleh rujuk di bawah ye..


[ H A D I A H   C O N T E S T ]


Winner Best Review
Cash RM300 x 1

Second Best Review
Cash RM200 x 1

Third Best Review
Cash RM100 x 1

Random Winner x 10
Cash RM50 x 10 pemenang

Total RM1100

[ S Y A R A T - S Y A R A T  C O N T E S T ]

1. Buat satu entry bertajuk " Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet "
2. Buat entry/artikel mengenai Prof Hariz . Sila olah dari Entry Ini mengikut kreativiti anda.
3. Sila masukkan ayat ini bersama-sama link yang disertakan dibawah entry contest anda ,
" Contest Cash RM1100 by PH x Emas Putih di Sponser Oleh Prof Hariz dan Emas Putih. Untuk join contest ini sila rujuk disini .
4. Wajib! Please share link contest anda di facebook masing-masing dah tag fanpage Prof Hariz
 5. Tinggalkan link entry contest korang di ruangan komen post entry ini.
6. Semua penyertaan hendaklah mengisi form di bawah ye. Tu je.

*Syarat 6 wajib isi. Form akan diupdate kemudian*

T E M P O H   C O N T E S T
6 Nov 2017 - 26 Nov 2017

Terima kasih kepada yang sudi join contest uzu x Prof Hariz ni.. Hihi diharap semua join dan review sebaik boleh ye.. Hadiah contest untuk best review secara kreatif, olah dengan baik insyaallah akan menang dan jangan risau sebab ada hadiah cash lain untk random entry untuk sepuloh pemenang. Best tak? Haaaa contest selama sebulan dah diharap korang buat yang terbaik. Jangan lupa share kan contest ni kan blogger-blogger lain ye? Salam.
Share:

27 Sila Komen:

Azhafizah MN said...

yeay! First joined :)

http://www.azhafizah.com/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by-policystreet.html

tapi belum isi borang 6 lagi.hihi

sheAYANG said...

Menarik nampaknya contest ni. Bookmark dulu. ;)

Nieyla Nadia said...

Okay uzu...join...

http://seindahcerita.blogspot.my/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by.html

borang je belum isi lagi...:)

Hasrul Hassan said...

Perghh mantap dah Prof Hariz .. bangga lak ... hehehe

kisah si dairy said...

join jugak
http://www.kisahsidairy.com/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-malaysia.html

Mrs FaRa said...

fara join :

https://mrsfara.blogspot.my/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by.html

Seorang Encik said...

I'm joined:
http://seorangencik.com/prof-hariz-internet-marketing/

Hernee Nazir said...

wahhh menarik contest ni..

Along Misuari said...

AM join ya..

http://www.alongmisuari.com/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by-policystreet.html

Azyyati said...

JOINED!

http://azyyatizulkifli.blogspot.my/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by.html

Maya said...

Fuh! Menariknya.... Kena cari masa join ni

Shafyqah Azahar said...

join! http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by.html

Amir Mazlan said...

sama niche dengan saya..internet marketing.
boleh sangat dah ni kalau nak join :)

szi said...

Akak join contest nie...
https://salatulzarida.blogspot.my/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by.html

riss aziela said...

https://rissaziela.blogspot.my/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by.html

Ciktie said...

http://colouroflifek.blogspot.my/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by_17.html

Lokman Hakim said...

Lokman join...
http://www.hakimramli.com/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by.html?m=1

Hani Rahman said...

Saya join ...

https://jombercontest.blogspot.my/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by.html

Siti Awadah said...

Baru nk join utk hadiah2 utama.. tetiba syarat tukar.. melepas sudah huhu

messarah said...

https://messarah.blogspot.my/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by.html

https://www.facebook.com/kakyongsz/posts/1986703188248232

ray said...

ok in shaa Allah nak join

tininez.com said...

https://goo.gl/XL19r7 Done Join.!

Qiya Saad said...

Finally sempat pun join...

http://www.qiyasaad.com/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-malaysia.html?m=1

shaella LALA said...

done :

http://shaellalala.blogspot.my/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by.html

Cekgu Norazimah said...

CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by-policystreet.html

Unknown said...

Assalammualaikum... saya dah review sebaik boleh

http://cikfemes.blogspot.my/2017/11/prof-hariz-internet-marketing-by.html

CIK TOM said...

Salam..ciktom join..

http://www.ciktom.com/prof-hariz-internet-marketing-policystreet/