November 22, 2017

MR OGANIK MINYAK KELUARGA : Penawar KAHAK, BATUK, ASMA DAN SELESMA untuk bayi anda !



MY ORGANIK MINYAK KELUARGA :  Penawar KAHAK, BATUK, ASMA DAN SELESMA untuk bayi anda ! | Assalamualaikum . Salam sayang kepada semua pembaca.. Nak bagi tahu pasal Minyak keluarga tapi teringat pula kisah dulu masa zaman belajar dulu-dulu. Pernah sekali jaga anak seorang kawan ni sebab kawan ni pergi ambil sorang kawan lagi balik dari kerja cuaca masa tu hujan kuat dan  guntur pula sambung menyambung dan masa ni lah  kaka mu  tini ditinggalkan  bersama seorang kawan di rumah bersama anak kecil dia. Si uzu yang baik Hati pun tolong lah jaga baby Acha.. 

Dah mamy dan daddy baby Acha takda masa tu maka kak uzu pun keluarkan lah kepakaran sebagai seorang kakak yang berpengalaman menjaga anak kicik.. Yeah bebeh yeah..!! ( macam angkat bakul sendiri pun ada kan.. ) 

Malam tu Baby acha nanges tak henti.. Macam-macam cara dah buat tapi masih nak nanges juga. Alhamdulillah tak lama Baby Acha nanges Mamy Acha dah datang tenang kan Acha..

Ni kalau Minyak Keluarga ada masa tu dah semestinyaa masalah Baby acha cepat jak selesai. Jadi Si Uzu ppun tidak mahu lah kamu ketinggalan kan ni INFO untuk Kamu Pasal MINYAK KELUARGA ni ...!!

Memperkenalkan..
 Bahan-bahan my Organik minyak keluarga..
Cara-Cara Pakai Minyak Keluarga..
Haahh..!! Yang Ni menarik,, Testimoni yang positif daripada pelanggan Minyak Keluarga.! 

Siapakah Minyak Keluarga? Diedarkan oleh Syrikat SF PRO MARKETING di bawah jenama MrOrganik. Beroperasi di Berjaya Park Shah Alam. Juga Mengeluarkan Spray Khas untuk sakit Kulit ekzema.  Gambar dibawah ni ialah Founder Minyak Keluarga Beliau..

Shazrin Ezanee   

CEO / Founder - MrOganik Malaysia

Harga. Harga untuk 1 unit..
 Harga untuk 2 unit..

So seiapa yang ada bayi, uzu syorkan untuk pakai minyak keluarga ni insyallah masalah selesama, batuk, asma dan kahak akan dapat dirawati :) Siapa yang nak try , nak beli minyak keluarga boleh contact info kat bawah ye.. Salam..

Maklumat Lanjut

Share:

0 Sila Komen: