November 02, 2017

Super Shine Body Lotion ( Losyen Pocong ! ) & Foundation Glamoura


Super Shine Body Lotion ( Losyen Pocong ! ) & Foundation Glamora | Salam. Ada dua produk sekaligus dalam entry ni uzu nak review.. Yang pertama, uzu nak review pasal LOSYEN POCONG! Haaa pernah dengar tak? Hahahah menakutkannya nama Losyen Pocong ni? Kalau pakai terus jadi pocong ke apa? Hahaha mungkin... Btw kan, losyen ni lah yang VIRAL dlu sebab cepat dan berkesan jadi putih.. Sapu sapu sapu terus jadi putih .. Kena rajin pakai selalu lah yeee...

Apa Yang Best Sangat Dengan Losyen Pocong a.k.a Super Shine Body Lotion ni?

  1. Jojoba Oil : Berfungsi untuk melembapkan dan kekalkan keanjalan dan keremajan kulit
  2. SPF 30 PA ++ Extra UV Protection : Cover muka u olss dari sinaran matahari yang terik
  3. Vitamin C dan B3 : Menyihatkan  , mencerahkan , memulihkan kulit secara mendalam
  4. Gluthathione : Bertindak sebagai pemutih no 1 

So dengan fungsi-fungsi ni lah dapat bantu kita untuk hilangkan daki daki hitam di leher ke, hitam di ketiak ke, celah celah ketiak ke, celah peha dan sebagai macam-macac celah nak putih, boleh putihkan.. Memang bab celah celah ni kita kena jaga lah supaya laki pun sayang selalu hahahha. Yang tak kahwin macam uzu ni mampu buat preparation untuk bakal suami, nak kahwin nantii semua kena cantik.. Gitohhhh hahahhaha.. *gatal
Projek memikat hati bakal suami bukan je kena reti masak tapi kulit kena cantik luar dan dalaman.. Betul tak?  Lagi-lagi yang bakal berkahwin, yang dah kahwin pun kena rajin mencantikkan diri didepan suami.. Gitohhhhh.. Hihi..

Manfaat & Kelebihan Losyen Pocong 

  1. Cerahkan celahan ketiak yang gelap dan berdaki
  2. Pudarkan parutt parut degil, kudis atau bekas nyamuk, bekas luka dalam
  3. Meratakan tona kulit yang tak sekata
  4. Menghilang strecth mark atau rekahan kulit selepas melahirkan anak
  5. Boleh sapu di kawasan yang gatal
  6. Hilangkan jerawat di belakang badan
  7.  Melembapkan kulit
  8. Menambahkan seri kulit muka
Testimoni Pengguna 

 

Testimoni Dari Uzu

Sebelum
 Selepas
Nampak tak testimoni dari uzu? Mula-mula kulit kering.. Lepas tu dah nampak lembap dan sedikit cerah.. Ini baru pakai sekali.. Hihihi kalau berkali-kali insyaAllah boleh cerah macam orang korea. Hihi. 
Harga Losyen Pocong : RM30


Foundation Glamora by Majaja Brand
Siapa yang kaki mekap mesti tau foundation adalah benda wajib kalau nak mekap .. Bukan tu je, setiap hari mesti kita akan pakai foundation.. Yang nak p kerja, nak p class, fouundation adalah asas mekap.. So wajib ada.. Uzu kalau tak de foundation ni, rasa tak konfiden nak jumpa orang.. Maklumlah muka tak comel.. Huhuhu bukan cam korang, lahir-lahir je cantik.. Uzu ni kena pakai mekap berkali ganda tebal baru nampak comel :p

Macam-macam foundation yang uzu dah try.. Ada yang sesuai, ada yang tak.. So untuk kali ni, uzu nak review foundatio dari Majaja Bran, foundation Glamoura.. Foundation ni bersaiaz kecik je, senang dibawak ke mana-mana terutama nak travel ke, nak p ofis ke kan, nak bawak p class, senang je .. 
Uzu dah pakai beberapa kali, nak habis dah uzu pakai masa minggu lalu kat Tioman, kat sana kan kejap kejap kena mandi, berapa kali juga pakai mekap , buang mekap tu yang nak habis. Foundation ni best ! Tahan lama kalau pakai... Kalau korang nak tau pasal foundation ni kena try lah eh.. Hihi.. Bagi yang nak cari foundation harga bajet, boleh try foundation Glamoura ni okay? 

Testimoni Foundation Glamoura
 
Sesiapa yang berminat nak try foundation ni, nak try losyen pocong, korang boleh contact info kat bawah, boleh kontek akak jual foundation ni, lotion pocong ni, kalu tanya harga ke, nak COD ke, nak tau matlumat lanjut mengenai produk ni boleh rujuk details dibawah ye.. Salam.

Untuk Pertanyaan & Pembelian

Whatsapp : 016-2014749

Share:

8 Sila Komen:

yoorin melacolea said...

nama dia pon..mak aii..pocong hokeyy.. kemain...tapi macam best je sapu-sapu terus kulit cerahh..

Pojiegraphy said...

Sounds like a good product. Hopefully memang membantu la buat kulit lagi cerah.

Anyway, kemain nama lotion dia. Hahah!

MommaVogueHD Noriza Abdul Rahman said...

Nama lotion pocong tu catchy lah

mamapp said...

uihh seram pula nama dia tu tp fungsinya bagus

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

risau plak kang jadi pocong..hahah

Anonymous said...

Hi...new blogger here. Follow me please...

Cik Manggis said...

Hi...new blogger here...follow me please..

I am Tini said...

Nak cubaa laa..