December 14, 2017

Menang Award "MOST ENGAGING BLOG " - Sepetang Bersama Blogger 2017


Menang Award "MOST ENGAGING BLOG " - Sepetang Bersama Blogger 2017 | Salam.. Alhamdulillah tahun lalu memang MSMW. Tahun ni memang kategori yang sama cuma anugerah berbeza. Kali ni, uzu menang award di Sepetang Bersama Blogger 2017 !! Hihi dah 6 bulan lalu tapi baru ni nak update.. Maklumlah nak habis tahun 2017 kan.. :p

Terima kasih kepada pihak penganjur, Tuan Denaihati dan team sebab bertungkus lumut menganjurkan SBB ni yang mana SBB mengumpulkan blogger-blogger di seluruh Malaysia, juga dari luar negara.. Hebat kan? Haaa giler tak hebat :p Tahun ni je SBB start adakan anugerah-anugerah macam ni.. So uzu pun rasa semangat nak blogging bila ada yang hargai uzu .. Tq so much guys!


Teringat ucapan dari Dato ape ntah kat bawah ni, tak ingat dah.. Hihi dalam teks ucapan beliau , nama "Blogger Emas Putih adalah sebagai icon dan contoh anak muda / blogger yang berjaya" Ada Emas Putih kat sini? Nanti jumpa saya" .. Hehe rasa bangga jap bila nama disebut sebagai contoh blogger yang berjaya .. Lepas je ucapan, PA Datuk cari uzu.. Dia kata Datuk nak jumpa.. Maka, jumpa lah uzu dengan Datuk ni.. Rasa mcm glamour time tu.. Sembang-sembang jap.. Fuh Datuk request nak jumpa Blogger contoh ni :p Bangga hidung 10 inci.. Hahhahahahaha..


Takde idea nak tulis apa lagi.. Hihi Ok lah tu je. Salam :)
                          
Share:

12 Sila Komen:

Syafiqa Hatta said...

Tahniah Uzu :*

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

CONGRATULATION sis uzu ,,

Asha Lya said...

Tahniah uzu

tenku butang said...

tahniah uzu.. memang patut up entri ni.m satu kenahgan indah yabg tak boleh dilupakan kan

Akif Imtiyaz said...

Tahniah uzu..

Belang Tarung said...

dah boleh bukak seminar sendiri dah ni hehe..lama lama dan jadi influencer

Nadia Johari said...

tahniah uzu

Mrs Virgo said...

tahniah uzu..

Nieyla Nadia said...

Tahniah uzu...

Cantik Sihat Semulajadi by Umi Nazrah said...

alhamdulillah, tahniah ^_^

Azlan said...

Tahniah Uzu, mmg layak dpt pun. All the best :-)

Mashitah Mamat said...

Belum terlambat kan nak wish. hihi

TAHNIAH Uzu. hebatt laaa !