December 14, 2017

PERCUTIAN BAJET KE LUANG PRABANG LAOS DAY 3


PERCUTIAN BAJET KE LUANG PRABANG LAOS DAY 3 | Salam. Lambatnya uzu update entry hari ketiga uzu di Luang Prabang Laos.. Hihi sorry sebab sejak kerja ni kan, takda masa nak tengok blog. Nak update blog kat ofis pun mengigil.. takut tiba-tiba bos datang. Apa pun hehehe uzu memang tak akan buka blog kat ofis. Melainkan guna fon sendiri.. :D

Ok untuk hari ketiga,  uzu dan kak ainy free and easy je.. Hehe..Kami decide jalan-jalan kat area bandar. Nak visit temple yang tak visit lagi.. Semua tempat nak p.. Hihi  So pagi-pagi lagi kami ke Tradisional Art Ethonology Central .

Tradisional Art Ethonology Central







Tradisional Art Ethonology Central tempat nak tengok sejarah tentang Laos.. Tapi kat sini lebih kepada tempat hasil seni oleh orang-orang Lao ..

Dara Market

Lepas ke Dara Market kami jalan-jalan menghabiskan masa. Then p tengok sunset kat Mekong River. Dan malam tu kami beli souvenier di night market.. Diorang ni haa memborong.. Uzu tengok je sebab tak minat.. Huhu ..  Esoknya sempat p Mount Pousi. Wajib p ni..   Haa hilang pulak gambar uzu kat Mount Pousi ni.. Anywah tu je lah... Hihi .. Takde mood nak panjang-panjang kalau gambar hilang ni :D Ok lah salam.
Share:

6 Sila Komen:

Raydah said...

bestnyeeee.

jmput ke sini

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

Noriza Abdul Rahman said...

Menarik juga pergi Laos ye

Kak Su @KakSu ~ Membantu ibu2 dirumah membina bisnes online said...

Seronoknya, akak tak pernah lagi ke sana. Nengok gambor2 ni macam teringin pulak nak ke sana. Bertuah nya awak dapat peluang

Tingkatkan trafik blog anda dengan 12 tip sempoi ini

Azhafizah Md Nor said...

suka tengok seni macam ni..bilalah nak sampai sini agaknya.

Wiwin said...

Thank you for sharing info. Insyaallah akan ke sana so boleh la dapat tips sikit.

ninest123 said...

coach factory outlet
pandora charms
red bottom shoes
moncler coats
cheap uggs
hermes handbags
coach factory outlet
converse outlet store
pandora outlet
ralph lauren
mt0324