December 25, 2017

, ,

Sewa Kereta RM500 Sebulan . Murah Tak?


Sewa Kereta RM500 Sebulan . Murah Tak?  | Salam.. Uzu dah 3x update kat status mengenai servis sewa kereta murah secara bulanan tapi bajet RM500 je! Fuhhh tak sangka juga ramai juga yang PM uzu.. Mula-mula dulu, uzu nak sewa kereta tapi tak jadi.. So terpaksa cansel nak sewa kereta murah bulanan dengan satu kakak yang sudi sewakan kereta dia RM500 . Hihi ramai juga willing offer kereta sebab kereta banyak tak guna, so diorang pun decide nak sewakan kereta tu.. Tak lama pun. Just 3 bulan je.. Sebab dulu memula dapat kerja, takde transport and at last uzu decide nak naik LRT memandangkan ada LRT :) Nak jimat katakan.. 

Tapi kan...uzu kena transfer kerja ke cawangan baru somewhere in Sri Kembangan. Kat situ takde public transport. Takde bas ke lrt ke.. Yang paliing dekat pun KTM Serdang tu pun RM15+ naik uber k sehalaaa.. Buntu uzu buntuu .. Sebab uzu tak plan nak beli kereta sebelum ni sebab lagi jimat naik LRT. Bila dapat kerja yang kena wajib ada kereta ni terpaksalah uzu kena ada kereta.. Haa cam gitu lah ceritanyaaa. So uzu tengah cari kereta nak disewakan 3 - 4 bulan ! Tak lama kejap je.. Uzu dah dapat pun sewa kereta bulanan rm500 tu dengan harga yang uzu nak.. Alhamdulillah rezeki. Hihi.

Btw sebe;um terlupa,  uzu sempat survey sewa kereta bulanan ni, uzu dapat cari satu car rental ni ! Dia sewakan kereta secara bulanan RM500 je ! Haa tengok banner kat atas.. Ramai tak tau kan ada yang sewakan dengan kadar yang murah? Hehehehe so ni uzu nak bagitau.. Memang wujud pun.. Nak tau sape ? :p Boleh terjah kat facebook. Ok lah Salam.

Share:

8 Sila Komen:

Siti Nurfauzani said...

untungnya dapat sewa keta sebulan rm500

Shahida Dzulkafli said...

Berbaloi dengan harga..

syuhada salleh said...

murah tu rm500 sbulan.

Anum Abdullah said...

memang murah..

jiey said...

Hye masih ada lg x? Klau bolwh nk sewa urgent nanti contact sy 0136627679

Halida Ramli said...

Hi . Available lagi tak ? Can contact me 0175884301

raybanoutlet001 said...

zzzzz2018.5.4
carolina jerseys
moncler jackets
oakley sunglasses
nfl jerseys
coach outlet online
coach outlet
adidas yeezy
christian louboutin shoes
fitflops sale
coach outlet online

Unknown said...

Saya try TEKAN liknk fb TERSEBUT tapi not found... Sis ada tak contact kereta Sewa TERSEBUT?