January 09, 2018

C-Trimax : Produk Kurus Tanda Berlapar


C-Trimax : Produk Kurus Tanda Berlapar | Assalamulaikum.Selamat tahun baru semuaaa pembaca blog tersintaaa! Amacam? Azam tahun lalu tercapai tak? Hahahaha . Uzu gelak kat diri sendiri sebab apa-apa azam tak pernah tercapai.. Ye lahh minta azam yang luar kemampuan sendiri.. Contohnyaaa kononya azam 2015 nak kuruss kuruss. Sekali tengok sampai 2017 tak kurus kurus. Hahahaha. Masuk 2018 ni emm tetap nak azam kuruss tapi tak nak tinggal makan? Memang dari dulu lagi fikir, ada ke tak eh supplement kurus tapi tak nak tinggal makan? Haaaa waktu zaman uzu berangan ni , 2 tahun lalu .. Tahun ni baru jumpaaaa supplement kurus tanpa berlapar! Doniaaaa dah semakin maju hahahha .. Maka terhasil lah C-Trimax :)

C-Trimax ni brand baru lagi tapi dijangka meletop tak lama lagi.. Sebab owner kenapa produk ni, buat apa apa produk je confirm meletop.. Malas je nak sebut nama hahahaha :D Kanggg kembang akak tu :D Sedang bercuti di London kekdahhnya wakkkk ...

haaa berbalik kepada cerita C-Trimax yang boleh menguruskan kita perlu berlapar ? Jangan pelik pulak . Sebab ceritanya, korang akan takda nafsu nak makan, ada pun sikit je .. Tu yang C-Trimax boleh kawal nafsu saka makan kitaa..Sesuai lah macam uzu ni.. Rasa kalau tak makan nasi sehari kan, ish lapar memanjang je. Kena ada nasik.. Member pun tegur "weii ko ni kena wajib ada nasik ke?"
Kalau x makan nasik, mulalahh jadi tikus jam 2 3 pagi, semata-mata nak makan..Pernah lah bulan lalu, mengantuk sangat tak dan makan dinner,lepas tu jam 2 pagi bangun laparrr ..Ambik jajan kat bilik, makan sesuap dua.. Then tidur semula. Macam kerja gilaaa hahaha .. My bad tak boleh kawal makan.. haha tu yang rasaaa wowww bila nampak produk ni.. Sangat-sangat sesuai dengan masalah uzu okehh hehe :D

Apa itu C-Trimax?
 C-Trimax produk yang boleh buang toksin kat dalam badan.. Toksin ni bahaya sekali lah sebab apa-apa supplement yang kita makan tak akan berkesan kalau toksin dalam badan banyak. Dia dah block supplement yang kita makan daripada meresap kat dalam badan kita.. Hanggg kang mengadu beli produk mahal-mahal tapi tak putih pun, tak kurus pun.. Tipu ahhh produk ni walhal badan dia dia tak detox. PErghhh jangan malaihhh aihh...So C-Trimax juga boleh keluarkan segala toksin..

C-Trimax juga bertindak sebagai fat burner. Kita minum, dia buang lemak lemak tepuuu badan kita ni.. Cam uzu memang perut berlipat, maklumlah orang berisi kan :D Hahahahha . Tapi kalau kita buat senaman hari-hari sambil minum C-Trimax insyaAllah lagi berkesan ..

Mana-mana supplement pun kena wajib minum air. Sebab kalau tak minum air banya, benda yang kita minum tu akan effect buah pinggan kita. C-Trimax ni akan buat kita rasa haussss ja. So prepare lah air kat tepii .. Haus hauss minum. Makin kerap minum , makin nakk buang air jeee. yang tu lah elok.. Buang air sentiasa.. Dia buang melalui air kencing kita...


Kenapa Uzu Suka C-Trimax ?
  1. Menghalang pembentukan lemak
  2. Mengawal berat badan
  3. Mengurangkan dan mengawal selera makan
  4. Menambah tenaga
  5. Melancarkan dan membaik pulih peredaran darah
  6. Membuang toksin dalam badan
  7. Mengurangkan kolestrol
Cara Pengambilan C-Trimax
  • Dalam sekotak C-Trimax ada 15 sacket. Rasa dia sedap.. Rasa buah markissa.. Bancuh C-Trimax dengan air panas .. Jangan bancuh dengan air biasa/sejuk. Minum 30 minit sebelum makan.
  • Bagi berat 100kg keatas kena ambil 3 sacket sehari. 30 minit sebelum sarapan, lunch dan dinner
  • Berat normal cam uzu ni 55kg , ambik 2 sacket pagi dan  malam
  • Pastikan minum 6 gelas air masak setiap hari
Apa beza produk C-Trimax Dengan Produk Lain?

Soalan yang famous ni bila kita nak beli something kan, kita nak surveyy surveyy produk sebelum beli, kita mesti kena wajib compare kan apa beza produk tu dengan produk yang lain.. Sama juga dengan C-Trimax.. Tak tanya lagi , diorang dah bagi jawapan :p

So macam tu lah kisah uzu dengan C-Timax.. Semalam start minum , 30 minit sebelum lunch uzu minum.. Dan dan takde selera makan.. Tapi dah order nasik goreng belacan.. Haha .. Macam tak sangka uzu tak habis makan .. Kesian pakcik tu. Kecik hati kot dia uzu tak habis makan.. Kah kah so nak jaga hati pakcik tu kan, uzu tapauu lah makanan tu .. Sesaje nak jaga hati .. Hari ni pun uzu dah minum C-Trimax sebelum sarapan... Waduhhh jangan risau lah sebab C-Trimax ni tak de istilah cirit birit ye u olsss ye.. Hehe..

Btwwww siapa yang berminat nak tauu mengenai C-Trimax ni boleh lah terjah details kat bawah ye.. Nak tanya macam-macam soalan ke.. kan?, boleh lah tanya. InsyaAllah pihak C-Trimax akan jawab soalan anda.. Ok lah salamm :)

Untuk Matlumat Lanjut
Facebook : C-Trimax Malaysia
Whatsapp : +60 10-330 0886

Share:

5 Sila Komen:

Nieyla Nadia said...

wah!menarik ni uzu...
rasanya azam baru boleh tercapai x..hihihi

Anum Abdullah said...

bagus produk ni.

Akif Imtiyaz said...

Wah bestnya produk ni.. nak kurus jugak tapi nasi takle tggal..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

wah..menarik

qaseh dalia said...

Slim pasni uzu :p